de te nem egy webshop vagy baszki...meg ott megtudom nézni a cuccost! meg meg képet se küldtél...csak bizonygattad nekem hogy jólesz,jólesz... te hazudósz szarházi.remélem lerohad a mocskos ujjad...úgyse tudsz normálisan írni...
mekkora 1 szakértelemMENTES szar vagy te..hosszabb sebességek? gyorsasági váltót rakjak az enduromba? ember te egy hatalmas szarházi vagy.... :D hihetelen xdddd ekkora suttyót... ezt bemásolom máshova is :DD járasd csak le magad!
halod én 1 tökéletes alkatrészt küldtem el neki ! nehogy igy álicsd már be te is hogy szart küldtem! egyszerü a dolog!
megvete! utábna:
azt mondta nekem hogy 2 fogaskeréknek nem 1 a mértet!( mint ami a ő blokkjába volt)
mondom neki ted ugy ösze és kész! jo bele csak anyi hogy hoszabb lenne a sebeségi fokozat! és enyi!
ehez képest te vagy a nagy szerelő ...azt állítottad 20 blokkot szétszedtél már...és volt dolgod rxel is... berakhatom ide a beszélgetést amikor ígérted hogy jó lesz bele... ehez képest szar! és nem veszed vissza! szóval remélem többet senki nem üzletel veled...és inkább te járatod le magad ezzel..te hatalmas szakember...
-.-" nevetséges vagy....
csá
na idefigyelj csak!
mi az hogy még felháboroc?
én elküldtem neked 1 tökéletes alatrészt!
nem mondtál semit hogy hány borda van a váltotengjeden meg semi!
szóval nehogy én legyek már a hibás a te hüjeséged miat!
meg ez most oylan akiben megbizok szoktam oylat válalni hogy viszaveszem!
ugye neked sem kell mondani hogy evel meg lehet szivatni az embereket! anyi eszed legalább van gondolm!
ne idegelj! semit nem érsz el aval hogy ide kieteszed a forumra! csak magadat járatod le! is senki nem fog neked alkatrészt adni ha igy szorakozok!
A szegecselés engedett el? Vagy a tied már nem szegecselt? Újra lehet szegecselni.. Már volt ilyen csoda a világon.
Amúgy valószínűleg leszedték néhányszor "szakszerűen" csavarhúzóval aláfeszítve, megütve....
Sziasztok. Kaptam egy hibás Aprilia AF1 50ccm-et . De nem jön vissza fel a berugókar . Mi lehet a hibája ? Az öniditó hol van rajta ?
Kösszönöm a válaszokat .
szevasztok.
s.o.s. szükségem lenne af1 50 futurához ducati energia fogaskoszorús lendkerék+ék ha meg van,meg ha jó árban lenne hozzá alaplap az is.nem tudom ki járt már igy,de nekem a lendkerék közepe egy az egyben kiszakadt és rajta maradt a főtengelyen.nagy nehezen leszedtük az asszonyal:)kuka.akinek van és nem 100 ezezerért adja jelezze már légyszi,de addig is keresem.
köszönöm.
Hehe..
Vaterán árulnak jó ideje egy Pannónia főtengelyt! "tökéletes állapotú"
Van róla egy kép, le van téve a főtengely, megállt a sonkán, épp nem gurult el, hajtókar kb 45 fokban az égnek mered :D Jó főtengely lehet, ha ilyen stabilan áll a hajtókarja :D
persze ettől lehet, hogy fel lehet újítani. VAn egy tartalékom hozzá (ez mind egyhengeres) olyan szinten rozsdás sonkája volt, hogy elképesztő. De a hajtókar nem lógott, a görgők fényesek voltak, gondoltam 2 e Ft kockáztassuk meg. A sonka annyira nem ért semmit, otthon ékkel nyomtam szét a sonkákat, persze így gallyra megy, de annak mindegy. Meg nyilván a csapból is új kell, egy valami érhet valamit, a hajtókar, ha nem KO.
És úgy fest nyertem. Egy másik pár sonkával, új csappal, tűgörgővel, hónolt hajtókar alsó szemmel lezsírozva tartalékként áll. Persze +10 e volt a javtítása :D De ugye Pannóniához új nincs, valami más motorét elvileg betehető, de egy vagyon, vagy talán trabanté, de az sincs már új. Illetve Tapolcán a börzén árultak egy szett "új" Pannónia hajtókarszettet, 10 e, de nem volt túl bizalomgerjesztő. Ősi mocskos zsírpapírba, jó sűrű kocsizsírba is éreztem játékot. Szerintem annak is kellett volna egy új csap + tűgörgő.... Sőt, valószínűleg hónolás is.
Ha már valamit használtan vesztek, legalább több nagy felbontású, fényképezőgéppel készített képet kérjetek, ha nem hajlandó akkor le van szarva, veszel mástól. Persze a hajtókarcsapágyat nem látod rajta de elég sok mindenre lehet következtetni.
Neharagudjatok, de aki egy a funkcionális analfebetizmus határán lévő embertől bármit vesz, az meg is érdemli.
Nekem valahogy egyből az ugrik be, hogy vajon miylen ismeretei vannak, hogy és miylen célszerszámokkal bontja szét a motorblokkokat.
Nyilván kalapács, pajszer módszerrel bont (és ezzel gyanítom nincs egyedül) technikai ismeretei meg nyilván nincsenek,(aki nyomonkövette az elmúlt évben a pályafutását, az tudja) amit tud, azt itt a fórumokon szedegette össze.
Ez a gyerek egy szélhámos, már régebben is megmondtam. Egyik haverom vett tőle főtengelyt aztmondta jó állapotú, mikor megkapta a csomagot kibontotta a menetek szétvoltak verve rajta, illetve a hajtókar is lógott ahogy illik, telefonon persze letagadott mindent hogy nála még tökéletes volt...
Itt a fórumonon is amit müvel teljesen szégyen, neki mindegy hogy a vevő tudja-e használni majd az alkatrészt vagy sem, ott van példának a multkori eset is mikor idomokat akartak eladni egy srácnak. Irtam hogy nem lesz jó rá, persze ő nagy okosan megállapitotta hogy ugyan az a váz minden ugyan az, jó lesz rá... persze utána kiderült hogy szinte sehogysem rakható fel rá.
Nah én csak ennyit tettem volna a témához.
Balázs üzenete:
*csá
*vedd már vissza légyszives azt a váltót
*nem szép dolog hogy átvágtál vele
czegledi_zsolt@freemail.hu (E-mail címe nincs megerősítve) üzenete:
*micsoda én átvágtalak
*elmész a faszomba köcsög gyekel
ennyi volt..és le is tiltott engem... mindenki messzire kerülje el,mert átbasz benneteket is!rohadék hazug disznó!
azt állította ő már 20 blokkot szétbontott rotax 123ból..és hogy az ő lánckeréktengelye jó lesz az enyémbe...és nemjó! mert az enyém ritka bordás övé meg sűrű... és nem képes visszavenni! Utolsó mocskos szemét alak! Kerüljétek motoros barátaim!
seperc alat elveszted meglátod aztn a kis nyomvadék életed!
de amugy jo bele csak hoszabbak a sebeségek!
nincs csak 1 fajta rotax 123
olajdekni más de a többi ugyan az!
megvete! utábna:
azt mondta nekem hogy 2 fogaskeréknek nem 1 a mértet!( mint ami a ő blokkjába volt)
mondom neki ted ugy ösze és kész! jo bele csak anyi hogy hoszabb lenne a sebeségi fokozat! és enyi!
-.-" nevetséges vagy....
na idefigyelj csak!
mi az hogy még felháboroc?
én elküldtem neked 1 tökéletes alatrészt!
nem mondtál semit hogy hány borda van a váltotengjeden meg semi!
szóval nehogy én legyek már a hibás a te hüjeséged miat!
meg ez most oylan akiben megbizok szoktam oylat válalni hogy viszaveszem!
ugye neked sem kell mondani hogy evel meg lehet szivatni az embereket! anyi eszed legalább van gondolm!
ne idegelj! semit nem érsz el aval hogy ide kieteszed a forumra! csak magadat járatod le! is senki nem fog neked alkatrészt adni ha igy szorakozok!
nem a szegecselés engedett el,hanem a belseje szakadt ki körbe ahol az ékpálya van.ez kuka,aműgy nem keresnék másikat.teljesen használhatatlan.
Amúgy valószínűleg leszedték néhányszor "szakszerűen" csavarhúzóval aláfeszítve, megütve....
Kösszönöm a válaszokat .
s.o.s. szükségem lenne af1 50 futurához ducati energia fogaskoszorús lendkerék+ék ha meg van,meg ha jó árban lenne hozzá alaplap az is.nem tudom ki járt már igy,de nekem a lendkerék közepe egy az egyben kiszakadt és rajta maradt a főtengelyen.nagy nehezen leszedtük az asszonyal:)kuka.akinek van és nem 100 ezezerért adja jelezze már légyszi,de addig is keresem.
köszönöm.
Üzemképtelen (akár sérült is), papír nélküli Sport Pro-t keresek alkatrésznek! Amire feltétlenül szükségem lenne belőle:
-indítórelé
-fordulatszámmérő spirál
-tank, benzincsap
-bendix
-karbi
-gyujtás (alaplap, lendkerék, trafó)
-hátsó teleszkóp
-hátsó lábtartók
-hátsó fék
Más alkatrészekre is szükségem lesz, ezek csak a feltétlenül szükségesek, ezért is akarok alkatrésznek venni egy motort.
Vaterán árulnak jó ideje egy Pannónia főtengelyt! "tökéletes állapotú"
Van róla egy kép, le van téve a főtengely, megállt a sonkán, épp nem gurult el, hajtókar kb 45 fokban az égnek mered :D Jó főtengely lehet, ha ilyen stabilan áll a hajtókarja :D
persze ettől lehet, hogy fel lehet újítani. VAn egy tartalékom hozzá (ez mind egyhengeres) olyan szinten rozsdás sonkája volt, hogy elképesztő. De a hajtókar nem lógott, a görgők fényesek voltak, gondoltam 2 e Ft kockáztassuk meg. A sonka annyira nem ért semmit, otthon ékkel nyomtam szét a sonkákat, persze így gallyra megy, de annak mindegy. Meg nyilván a csapból is új kell, egy valami érhet valamit, a hajtókar, ha nem KO.
És úgy fest nyertem. Egy másik pár sonkával, új csappal, tűgörgővel, hónolt hajtókar alsó szemmel lezsírozva tartalékként áll. Persze +10 e volt a javtítása :D De ugye Pannóniához új nincs, valami más motorét elvileg betehető, de egy vagyon, vagy talán trabanté, de az sincs már új. Illetve Tapolcán a börzén árultak egy szett "új" Pannónia hajtókarszettet, 10 e, de nem volt túl bizalomgerjesztő. Ősi mocskos zsírpapírba, jó sűrű kocsizsírba is éreztem játékot. Szerintem annak is kellett volna egy új csap + tűgörgő.... Sőt, valószínűleg hónolás is.
Szerintem abszolut igazad is van
Nekem valahogy egyből az ugrik be, hogy vajon miylen ismeretei vannak, hogy és miylen célszerszámokkal bontja szét a motorblokkokat.
Nyilván kalapács, pajszer módszerrel bont (és ezzel gyanítom nincs egyedül) technikai ismeretei meg nyilván nincsenek,(aki nyomonkövette az elmúlt évben a pályafutását, az tudja) amit tud, azt itt a fórumokon szedegette össze.
szóval ez volt a tanulópénz...
Itt a fórumonon is amit müvel teljesen szégyen, neki mindegy hogy a vevő tudja-e használni majd az alkatrészt vagy sem, ott van példának a multkori eset is mikor idomokat akartak eladni egy srácnak. Irtam hogy nem lesz jó rá, persze ő nagy okosan megállapitotta hogy ugyan az a váz minden ugyan az, jó lesz rá... persze utána kiderült hogy szinte sehogysem rakható fel rá.
Nah én csak ennyit tettem volna a témához.
remélem megoldod valahogy a problémádat...fel a fejjel
Balázs üzenete:
*csá
*vedd már vissza légyszives azt a váltót
*nem szép dolog hogy átvágtál vele
czegledi_zsolt@freemail.hu (E-mail címe nincs megerősítve) üzenete:
*micsoda én átvágtalak
*elmész a faszomba köcsög gyekel
ennyi volt..és le is tiltott engem... mindenki messzire kerülje el,mert átbasz benneteket is!rohadék hazug disznó!
azt állította ő már 20 blokkot szétbontott rotax 123ból..és hogy az ő lánckeréktengelye jó lesz az enyémbe...és nemjó! mert az enyém ritka bordás övé meg sűrű... és nem képes visszavenni! Utolsó mocskos szemét alak! Kerüljétek motoros barátaim!
Üdv