Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Érdekelne af1 első tárcsa.
És 1 sürgőős kérdés....
pár hete használom ujra a motort ..
A power szelep 7000 től nyit nyit is kb 9000 ig huz rendes és utána semmi húzom neki és marad ugyan azon a fordulaton..
A karbit ma szétszedtem kipucoltam stb...
de nem segített mi lehet a probléma segítségggggggggg,,,,,
heló 10 ezerbe odadom!
Engem érdekelne..
Telefonszámot kérhetnék.?
Eladó aprilia af1 erősen hiányos állapotban. hátvégén eladó még,de ha nem veszi meg senki viszem a méh-be. ára 30.000fix.
ennyi.
Ugyan ezzel a problémával szenvedek mint te,belehet rakni,de szana szét kell vágni a vázat,a lánckerék kiosztást meg oldani aztán még,és akkor belelehet,de nem éri meg,mert szana szét kel vágni a vázat,mi pontosan lemértük,megnéztük,onnan tom:D
Szall inkább hagyd szerintem!
mennyiért adnád?
Érdekellne visszapillantó gyári futura betudom számolni a blokkba ha gondolod.
viszapilanto nem érdkel rá?
ez a motornak még 1 vázpolírozás kellene!
Rendben de amint írtam az ár fix.
Hali
jobb olali airboxot mennyiért adod?
Sziasztok
Végre kész a motorom,1 hónapos teljes felújítás után ilyen lett :)
valakit nem érdkle 1 160-as polini heger?
vagy van gyári vashüvejes is!
Eladó 125ccm af1-re egy gianelli rendszer 8000Ft, és egy arrow könyök és rs végdobbal 10000Ft
érdeklődni lehet:
patvaros87@gmail.com
akkor...logikusan: nézd meg a hátsóféket, hogy nem-e az fog be.. ha nem, akkor blokk szét, különben soha nem fogod megtudni a hiba okát! Valami szorul ezek szerint... lehet valamelyik tengely valamelyik csapágya nincs a helyén..Én ezt tudom elképzelni, mást nem.
....Ha nincs olaj átjárás, na, ilyen nincs :) Meg ha kevés olaj lenne benne, még akkor jobban is menne, mint olajjal..csak hangos lenne.
Eladó Af1 alkatrészek ÁR ALATT!

-Önindító: 4.000Ft
-Lánc+kis lánckerék: 3.000Ft
-Kerekek: 5.000Ft/db
-Első féktárcsa: 2.000Ft
-Gyújtótrafó: 12.000Ft
-Műszerfal: 3.000Ft
-Első teleszkóp: 5.000Ft
-Hátsó lengővilla: 3.500Ft
-Váz: 4.000Ft
-Segédváz: 3.000Ft
-Jobb-bal kapcsolók egyben: 1.500Ft/ Db
-Légszűrőház: 2.000Ft
-Komplett kipufogó rendszer: 7.000Ft
-Lábtartók: 5.000Ft
-Rezó: 4.000Ft
-Idomok: 12.000Ft

Mased: 30-256-23-33
engem érdklene! kompleten!
szevasztok.
van egy elég nagy gondom sajnos.a helyzet a következő.nem rég volt szétszedve a blokk-om.4 sebis rv4-es.új csapágy,új szimering,nindenhol új tömitések,a váltóba tiszta új shell olaj.nem ez a lényeg.összerakás előtt beállitottam a váltó dob-ot a golyóval ,vette a fokozatokat és az üres is a helyén volt.összeraktam,töltöttem bele asszem olyan 7,5 deci olajat a váltóba.beindult,szépen jár alapjárat stb...itt jön a baj.valami miatt amikor elindulok olyan mint ha befogna a hátsó fék és lefogja a motort.kipróbáltam 1 es-be,2-es be.ugyan az.most vagy én rakta össze valamit szarul a blokk-ba vagy nem tudom.az udvaron mentem vele pár métert mióta össze raktam,de mivel ezt csinálja nem merem kivinni közútra.lehet az hogy az olaj nem járta át a váltót?vagy mi lehet a baj?aki tud segitsen légyszi,mert én tanácstalan vagyok.előre is köszönöm.
Tel:06 70 459-6036
Komplett üzemképes rotax 123.-as motorblokk öninditóval gyújtással gyújtótrafóval karbival stb.inditható lepróbálható állapotban eladó.Ár:65 000ft Az ár fix.
nincs sajnos
Hello!
Megvan még az rv4-es blokk,vagy már elvitték?
Mert ha megvan,és jó,nekem feltétlenül kellene!
heló
állórészed van?:)
előre is köszi
Sziasztok!
Sürgősen keresnék 50-es sintesi-re hengert dugóval,sürgős lenne!Vagy ha esetleg csak henger lenne dugó nélkül,az is jó!
80-as nem jó,csak 50-es! Sürgős!
Ha 125-ös géped van akkor tudok rá kompletten, pici pénzért!
Emailon keress meg ha érdekel
patvaros87@gmail.com