Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudok segiteni! Adatlapomon elérsz!
Üdv.Van egy eladó Kawsaki KLR 600 henger és dugó.A henger nagyon jó állapotban van.A dugó gyürü cserére szorul.
Valaki nemtud olcsobban(20.000ft-nál) ktm exc 450-hez vezérmúláncot? 2003-as motorhoz!
Vezérműlánc cserekor kell valamilyen tömítést cserélni?
Előre is köszönöm a segítséget!
új vagy használt
cb-1 , cbr 400 , vfr 400 nc21-nc24 , gpz 500-600 , gpx 750 gpz 550
alkatrészek eladók 06 20 9238057
szia! Passzolom a kérdést
Szia!

ZX 400 tárcsáim vannak. Azt nem tudom ugyan olyan -e.....
Sziasztok!

Keresek zxr 400-hoz 94-es évjáratúra első féktárcsát!
Vkinek van elfekvőbe jó állapotú az kérem jelezzen!
Előre is köszönöm!
hello, tudsz adni nitro n1700-vx sisakhoz letéphető fóliát? köszi András
Tekercselek minden típushoz generátort, önindítót!
A hibás tekercseket az alábbi címre küldd el postai úton:
Dóka Sándor
Ózd
Gábor Áron utca 11.
3600
További részletek itt: http://indukcio.uw.hu
mail: dksandor@gmail.com
Hívj bátran hétvégén is: 06 30 262 5500
Szevasztok. Suzuki Sepia robogóhoz keresek gyújtáskapcsolót bontottat és jobbos dobfékes fékkart. Köszönöm.
eladó cbr 600 rr -hez , 2007-től karcos generátordekni ára 10 eft. valamint egy yoshimura rs 5 "csak " összekötőcső, ára 15 eft. 0620/992-4528
Irj a kawazsolti -nak neki van mindene hozzá.Érdemes kicserélni a lapátban lévő müanyag karikát is.
Szia!

Tudok segiteni Adatlapomon elérsz!
Szia!

Tudok segiteni vázszám kell! Adatlapomon elérsz!
Sziasztok! sv650 s K8-ra hol tudnék sportleömlőket szerezni?
Kawasaki Kz750 alkatrészek.Érd:keki@euromail.hu
üdv. bocs hogy már megint zargatlak, de nézd már meg a képet, lehet hogy nekem hiányzik valami belöle(mármint valamelyik szimering). a rugós szimeringel azzal tisztában vagyok hogy cserélni kell,de ez a lapát dolog elég zavaros nekem. ami a lapátban van azt lehet kapni bármely csapágy boltban, mindkettöt? köszi üdv.
Ami a lapáton van azt bármilyen csapágyboltban,a rugósat meg itt tudod megvenni
http://www.biker-world.hu/kate...
üdv. nem tudod hol lehetne ilyen szimeringet beszerezni? köszi üdv. és kb mennyibe kerül?
Van egy rugós szimering a lapát alatt és van egy a lapátban lévő szimering mind a kettőt érdemes kicserélni.
hello kawasaki gpx 600 hoz kellene vezérműlánc aki tud az szóljon köszönöm üdv krisz
Hali van itt valaki aki Hajdú-Bihar-i és etz alkatrésze van?
üdv..a rugós szimeringet, vagy a terelölapát belsejében is van egy kis gumikarika. melyiket kell cserélnem? köszi üdv..