Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok. Nem tud valaki segíteni abban, hogy mekkora kuplunglamella kell a 250-es FZR-be? Sehol nem találok méretet róla, csak vastagságot. Hálás volnék ha valaki tudna válaszolni!
sziasztok keresek gombokért:) cbr954rr hátsó utas ülést, tapasót, és bal kormánykapcsolót
Dell'Orto VHSB34-es karbimat eladnám, vagy cserélném valami használható cumóra....
15.000- ben gondoltam....Írjatok megegyezünk!
Sziasztok nekem van egy derbi senda drd 50 2004-es mocim és szeretném lecserélni az elsőkereket egy 17"-os kerékre mert át akarom alakítani supermotora :) tudnátok nekem segíteni honnan tudok hozzá szerezni felnit jó áron ? segítségeteket előre is köszönöm
e-mail: ricsi0903@citromail.hu
Üdv!

Eladó egy Kawasaki ER-5 minden alkatrésze! Még mindene megvan!(esetleg egyeben)
70/6231473
enmoto@citromail.hu
Üdv! Keresek 1998-as HUSQVARNA TE 510 re BERUGÓ RACSNIT vagy KOMPLETT DEKLIT! ha van írj emailt a: doxxa55@gmail.com
CBR 929 füst plexi 13000Ft postával.
tel: 70/3119987
Szia,már nincs semmi ehez a tipushoz
Üdv!
Köszönöm, de már nem kel semmi. :(
Szia.Én tudom hogy ki tud segítni rajtad.Van egy ismerős,aki nekem sok új alkatrészt beszerzett a cbx55o-ös hondámhoz.Utoljára új vezérműláncfeszítőt,és vadi új primer láncott beszerzett,amit szinte már lehetetlen találni.Ha érdekel a címe írjál privátba.
Nekem vannak bontott alkatrészek cbx 55o-es hondához,mi kellene?
Helló!

Kellene akkor a CDI vagy sem?

Üdv
Helló nem tom aktív e még ez a hirdetés de érdekelne gpx 750 r alkatrész!
Sziasztok! KERESEK! Yamaha xt 500 vagy 600 1989" blokkot. Vagy 500-as hengert,dugattyút,hengerfejet kompletten. Kicsit elvérzett a kicsike,talpra kell állítani! Köszi a segítséget előre is!
Tatabánya 30 361 44 58
GSX-R 1000 K6 komplett radiális fék 40 e.
03 R1 Idomgarnitura lámpákkal, ülésekkel, takarókkal, fejkonzollal eladó.
Kipuff összekötövel 40 ezer.
Korm teló. 30 ezer
Idomgarnitura 200
Szia!
bali105@t-email.hu
06303210309
15000körül tudok párban!
Szia!

Ne haragudj, nem tudtam, ebben az esetben akár már ma lebonyolíthatjuk az üzletet.

Merre laksz?
ebben a két szívócsonk is benne van a hengerfejnél...
szia! Gsx r 600 K6-ra érdekelne 1 pár tükör! mennyi az ára? Hogy birlak elérni,
Szia!

Bajai bontóban mondtak rá 10-et postával együtt ugyanúgy jövök ki, ha jön a karbival. Köszi, jelzek, ha mégis igényt tartanék rá.
Simson sportkipufogó eladó.
http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
Kawasaki Kz/gpz/gt 750 alaktrészek eladók.Érd:keki@euromail.hu