Nem direkt, de bassza az agyam amikor még a kérdést is rosszul teszitek fel. Aztán meg vagytok lepődve, h nem válaszolnak, meg szarok a fórumok. Nem a fórum a rossz, hanem ahogy kérdeztek.
A macsak fel van mászva a fára. Kb így kérdezel.
Amit most írtál le, evvel kellett volna kezdened! Hogy olyat nem tud-e valaki ahol akció van(nem legolcsóbban)...
nos röviden:
k8busa: őserő, egyenesben verhetetlen, szar fék, szar szélvédelem, kanyarodni csak páran tudnak vele.
zzr: erős és gyors, isteni fék, jó szélvédelem, komfortosabb ülés(utasnak is), jól dönthető (kb mint egy 750es)egy olyan kezdőnek is mint én.ahhoz hogy megfogjon egy busát tiltás ki, minimum dobcsere, fogaskerék csere, sportlégszűrő stb. ez nálam megvan, tehát jöhet egy busa
ha csak egy autópálya gyorsulásról van szó 0-300ig így már kb egyenlő a busával, de ha kanyarodnunk is kell közúton akkor hello suzuki..én nem tudok profin motorozni, de kigyorsításnál pályára már fogtam meg k8 busát. de nyilván vannak nálam sokkal jobb sofőrök akár busán, akár zizin így szerintem a különbség csak a sofőrön múlik.
Gyári és utgy. KAWASAKI alkatrészek,kiegészitök,felszerelések(usa, japán belpiachoz is) . Teljes paletta qvad,motor,jet-ski,mule. MINDEN AMI KAWASAKI Minöségi kopó alkatrészek japán és olasz mkp-hoz! ÖHLINS és WP futóműszervíz minden típusra!
BRIDGESTON MOTRGUMIK BREMBO,EBC FÉK,KUPLUNGOK
Csá! Látom, hogy Busáról Zizire váltottál! Kiváncsi vagyok a véleményedre a vonatkozásban, hogy melyik a jobb motor. Láttam a kronológiát a fejlődésben (K4-6; K8; Zizi). Szóval érdekelne, mint tapasztalt motoros véleménye. Előre is köszi! Üdv. Zolee
Yamaha, Honda, Suzuki, Kawasaki, Aprilia stb. márkákhoz tekercselek generátort, önindítót.
A hibás tekercseket az alábbi címre küldd el postai úton:
Dóka Sándor
Ózd
Gábor Áron utca 11.
3600
További részletek itt: http://indukcio.uw.hu
mail: dksandor@gmail.com
Hívj bátran hétvégén is: 06 30 262 5500
Üdv mindenkinek!
Pár ezer forintért vásárolnék robogó blokkot elektronikával, mind1 milyen robogó, de lehetőleg működőképes legyen, de ha nem az azis érdekel!
Üdv mindenkinek! Ha valaki tud kx 65-re idomokat(farok idom,tank, oldal idom) az írjon ide, vagy az email címemre: benisimi@citromail.hu
Előre is köszönöm!
Te miért állsz bele az emberbe......? Ha értelmesen nem tudsz válaszolni akkor minek Írsz........?Már egyszer teló olaj ügyben is belém kötöttél........MIT ÉLVEZEL EZEN,HOGY MÁSNAK ÉSZT OSZTASZ?Banyek milyen emberek vannak. Csak hogy"tisztán láss" azért kérdeztem,mert bizonyos Web shopokban van AKCIÓ. PL néztem Grimecat,meg Lucast tisztába vagyok az árakkal(46400huf),a vas esztergálás,meg sem fordult a fejembe!De azért köszi!
Szoval nem tolt kepet. Egy porvedokupak erdekelne amely a hatsokerekalvanyt tarto csavar hazara jar......akinek F650-est ismeri tudja mirol van szo. Kerem aki tud segitsen
Azta, milyen hülye kérdésekkel jöttök...
Nem látod át a dolgokat?
Ami ÚJ az nem olcsó, meg amúgy is valami normális márkát kell venni, mert az megbízható. A legolcsóbbat megcsinálják neked vasból egy esztergályos műhelyben azt használd...
Majd ha ezeket átgondoltad, akkor kérdezz...
K5-6 gsx-r 1000
99 gsx-r 750
89 zxr 400
Bontódnak.
A macsak fel van mászva a fára. Kb így kérdezel.
Amit most írtál le, evvel kellett volna kezdened! Hogy olyat nem tud-e valaki ahol akció van(nem legolcsóbban)...
Keresek 89-es FZR600-hoz(3HE) JÓ hengersort dugokkal gyűrűkkel, Bp és környéke előnyben.
Kössz
nos röviden:
k8busa: őserő, egyenesben verhetetlen, szar fék, szar szélvédelem, kanyarodni csak páran tudnak vele.
zzr: erős és gyors, isteni fék, jó szélvédelem, komfortosabb ülés(utasnak is), jól dönthető (kb mint egy 750es)egy olyan kezdőnek is mint én.ahhoz hogy megfogjon egy busát tiltás ki, minimum dobcsere, fogaskerék csere, sportlégszűrő stb. ez nálam megvan, tehát jöhet egy busa
ha csak egy autópálya gyorsulásról van szó 0-300ig így már kb egyenlő a busával, de ha kanyarodnunk is kell közúton akkor hello suzuki..én nem tudok profin motorozni, de kigyorsításnál pályára már fogtam meg k8 busát. de nyilván vannak nálam sokkal jobb sofőrök akár busán, akár zizin így szerintem a különbség csak a sofőrön múlik.
akarsz venni?
2001-es SV 650S-hez lenne szükségem szívócsonkra a karbihoz valamint légszűrőházra, aki tud valamit jelezzen, küldjön egy privátot!
Előre is köszi!
Ajánlatkérés: endurobolt@gmail.com
06 20 521 84 99
BRIDGESTON MOTRGUMIK BREMBO,EBC FÉK,KUPLUNGOK
Fordulatszámmérő hajtásod van a blokkban lévő csigakerék áttétel érdekelne. Azt mennyiért adnád?
köszi
A hibás tekercseket az alábbi címre küldd el postai úton:
Dóka Sándor
Ózd
Gábor Áron utca 11.
3600
További részletek itt: http://indukcio.uw.hu
mail: dksandor@gmail.com
Hívj bátran hétvégén is: 06 30 262 5500
hívj bizalommal, postai utánvétellel is!
tel:06305770865
Kellemes napot mindenkinek!
Eladó egy 4db-os szett fekete eloxált lábtartó.Az alábbi tipusokhoz jó.
GSXR 600 97-05
GSXR 750 97-05
GSXR 1000 01-04
TL1000S 97-03
TL1000R 98-03
SV1000/1000S 03-08
SV650/SV650S 99-08
GSXR 1300R Hayabusa 99-07
Arany szinű:
CBR600rr,1000rr
CBR 600RC51
900rr,929rr.954rr
1100XX
Kék:
GSXR 600-750 2006-tól
Minhárom szett ára 12000Ft.
Kék színű rövid fék-kuplung kar párban 12000Ft GSXR 600-750 2006-tól,GSX R1000 K5-6
Kawa ZX12 rövid kék fék-kuplung kar 12000FT
Yamaha R6 2006 sötét bubis plexi 10000Ft
06303210309
bali105@t-email.hu
Mail: gege91@rsvforum.com
Pár ezer forintért vásárolnék robogó blokkot elektronikával, mind1 milyen robogó, de lehetőleg működőképes legyen, de ha nem az azis érdekel!
Előre is köszönöm!
Ugyanitt zx 400, 1100 xx, gsx-r alkatrészek. 30/351-0610
Nem látod át a dolgokat?
Ami ÚJ az nem olcsó, meg amúgy is valami normális márkát kell venni, mert az megbízható. A legolcsóbbat megcsinálják neked vasból egy esztergályos műhelyben azt használd...
Majd ha ezeket átgondoltad, akkor kérdezz...
XJ 900-as Diversion-hoz keresnék fejidom konzolt!
Ha valakinek lenne ne tartogassa.
Köszi.