Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv. gsxr 600-750 k1-k3 generátor felőli oldaldekni érdekelne tel 06203316380
Helló!
Engem érdekel 2db ha küldesz elérhetőséget akkor megbeszéljük a részleteket.
CBR 929 füst plexi 13000Ft postával.
kawasaki zzr 600 e 1996 os évjáratu magyar papiros váz eladó. tel 06309492804
eladó vagy cserélhető 50 es gyorsulásira pl:aprilia rs vagy honda ns-1 74 ccm isre. akit érdekel írjon
Keresek yamaha dt125 lc2 hez fiatal és hibátlan karburátort,jelenleg mikuni26.os van rajta
A két oldalon lévő kislámpák egyikébe keresek üveget
Honda nv 400 steed-hez van egy felnim első+kompl.villahíd+egy hátámla+pár kacat ami megmaradt az átalakításból eladók vagy gyerek roller csere érdekel!
eladó honda cbr 600 rr, 2007-2010 évjárathoz a képeken látott bontott ,de mindössze 1 napot futott alkatrészek , valamint yamaha r6r 2008-as eredeti gyári új idomszett , lámpák és stb. érdeklődni a 0620/ 598-2538 -as számon lehet.
Sziasztok!
Valaki meg tudná adni a kipufogós Fenyő(oldrider) telefonszámát?
Előre is köszi.
Üdv!
Szia! Tudok segiteni Adatlap!
Szia! Tudok segiteni! Adatlapomon elérsz!
Sziasztok! yamaha jog er-hez szeretnek bal hatso index burat vagy esetleg komplett idomzatot. hol tudnek ennek utanajarni? Van valami bonto esetleg koztetek valakinek? Elore is koszi
majd úgy jársz mint én az opellal, az első jelentősebb fékezés után elkezdtek ütni a féktárcsák
rák a kezébe aki feltette........
Amit linkeltem azt lehet, de a Blackshadow-ot igencsak Angliában készítik...
Van 12 000 Ft ha érdekel...
Sajnos már nincs
Ahogy èrzed.
èn inkább okoskàt mondanèk,de nem gond,a munkahelyemen is vannak ilyenek bőven,már nem lepődök meg.
Sziasztok !

Keresek 98-02ig gyártott Kawasaki zx-6r / 636r jobb oldali GYÁRI visszapillantó tükröt! Akinek van ne tartsa magában!

zx6rdeni@citromail.hu / +36(20)522-4458

Köszönöm!
Amit szintén kínában gyártanak......
Jah fiatalok! Ha valakinek van eladó, ZX6r 1998-as kilóméter órája EU-s érdekelne, akár csere berülhetünk is headszettekre. Azon kívül kéne alapjárat állító spirál is. Síkítsatok ha van valakinek.
Sziasztok! Van 6 db (500m) Bluetooth motoros sisakba szerelhető átbeszélőm ha valakit érdekel. 14eft/db áron mi is ezt használjuk a párommal, bár egyenlőre vacakul indult a szezonunk most. A kawa most is szervizben van kormánycsapágy cserén. Vettem egy rakással mert így olcsóbb volt. Nem nyerészkedek rajta, nem is biznisz ez. De itt állnak ha valakit érdekel.
biztos, hogy a háromszázzal hasító motorra A LEGOLCSÓBB féket akarod felszerelni? Bármennyire hihetetlen, de féktárcsából sem egy fajta létezik, ahogy pl. betétből sem. a legolcsóbb kínából jön, de azt apám robogójára se szívesen...

egyébként negyvenért már van megbízható minőségű darab. ha érdekel, az adatlapomon van elérhetőség.
Tuuudoom...bunkótuskófasz...
Amúgy olyat nem tudok, de külföldről lehet szerezni ilyen kínai dolgot:
http://cgi.ebay.de/2XFront-Bra...
Bár én nem venném meg. Akkor már inkább hozzáraknék még, aztán valami Braking vagy Blackshadow-ot vennék...