üdv mindenki!
van polini for race 3-as kipufogóm, 70-es top hengerszettem (levegös), top vario és kuplung, motoforce harang, és elég sok alkatrész jog-hoz (3kj,3yk,3yj,27v) és még egy suzuki adress tune bontva! van még italjet formula bontott alkatrészek, af1 elsö villa (enyhén görbült szárral) és légszörőház, malaguti f12 főtengely, fél szekrényre való simson alkatrész, derbi predator tükrök,
30/2420786 zombori.motor@citromail.hu
Hali krossz motorba kellene villaszár 35mm-es vagy annál kisebb szárátmérőjű kerékkel fékkel karral szóval hogy csak beszerelni kelljen márka mind1 lehetőleg tárcsafékes ha van valakinek szóljon! ja és árat is mondjon
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha van egy integrált hátsó lámpa, akkor azt be lehet-e úgy kötni, hogy csak a helyzetjelző és a féklámpa világítson? Tehát az indexeket muszáj bekötni?
Üdv Egy Gsx r 750 es karburátorsorhoz keresek egy keverék állito csavart. Kb 4 hónapja rendeltem meg a suzukinál de még mindig semmi. Tud valaki segiteni? Használt is érdekel
Ha jól tudom akkor a motor 2004
van polini for race 3-as kipufogóm, 70-es top hengerszettem (levegös), top vario és kuplung, motoforce harang, és elég sok alkatrész jog-hoz (3kj,3yk,3yj,27v) és még egy suzuki adress tune bontva! van még italjet formula bontott alkatrészek, af1 elsö villa (enyhén görbült szárral) és légszörőház, malaguti f12 főtengely, fél szekrényre való simson alkatrész, derbi predator tükrök,
30/2420786 zombori.motor@citromail.hu