Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Yamaha fzr600 alaktrészek,3He motorkódhoz.Kérdezz keki@euromail.hu
Szia,
Írj nekem egy vázszámot mail-ben, és megnézzük mit tehetünk.
Sziasztok! Cb 500 jobbos tükröt,vagy tükörpárt keresek! 06703414862
Tekercselek minden típushoz generátort, önindítót!
A hibás tekercseket az alábbi címre küldd el postai úton:
Dóka Sándor
Ózd
Gábor Áron utca 11.
3600
További részletek itt: http://indukcio.uw.hu
mail: dksandor@gmail.com
Hívj bátran hétvégén is: 06 30 262 5500
Cagiva motorblokk
Sziasztok érdekelne eladó prima blokk egybe, 6sebességes 70-80cc hengerrel, esetleg lehet e kapni valahol hozzá tuning hengert? választ előre is köszönöm.
Hali keresek 1986-1990-ig Yamaha-xt-600-43-f hez blokk alkatrészeket vagy papír nélküli blokkot
Sziasztok! Drz 400 E motorblokkot keresek egyben! 06 70 574 77 82
Üdv!

Honda Transalphoz eladó KÖZÉPSZTENDER!
További alkatrészei is eladók!
70/6231473
enmoto@citromail.hu
Sziasztok!

2000 évj. Yamaha R1-hez keresek exup házat,ha valakinek esetleg lenne, kérem jelezze
Sziasztok CR 250 acélvázas ra kellene nekem BERÚGÓ KAR, bontott alu vagy valaki aki tud gyártani acélt , valami megoldás , ha tudtok szóljatok, hegesztés nem játszik :S
7 furatos az enyém!
Eladó 28 as kormány!
8ezer forint!
Gyári és utgy. KAWASAKI alkatrészek,kiegészitök,felszerelések(usa, japán belpiachoz is) . Teljes paletta qvad,motor,jet-ski,mule. MINDEN AMI KAWASAKI Minöségi kopó alkatrészek japán és olasz mkp-hoz! ÖHLINS és WP futóműszervíz minden típusra!
BRIDGESTON MOTRGUMIK BREMBO,EBC FÉK,KUPLUNGOK
sziasztok kellene 1 kis segítség.... gilera mxr 125 ccm vennék hengert vagy ha tudtok használtan az is érdekelne persze jó állapotút ha valaki tudna mike.dani@freemail.hu ha blokkal együtt van se se gond
Köszönöm,de már vettem vadi újat,üdv.
Üdv! Keresek 1998-as HUSQVARNA TE 510 re BERUGÓ RACSNIT vagy KOMPLETT DEKLIT berugó szerkezettel! ha van írj emailt a: doxxa55@gmail.com
Üdv mindenkinek!

Van egy Honda CBX 550 F motorom(piros-fehér). Olyan gondom akadt, hogy a hajtókar csapágyak tönkrementek. Cserélni kell őket. Már a márkakereskedéseknek írtam, de sajnos nem tudnak szerezni. Illetve a győriek azt mondták a C jelzésűt tudnak szerezni, de nem tudják az jó-e az én gépembe.

Tudna valaki segíteni hogy honnan tudnék szerezni ilyen csapágyakat?

MÁSIK: Nekem is vannak HONDA CBX 550F bontott alkatrészeim eladók..
Helló!
Olvastam hogy CBX-hez keresel láncfeszítőt. Aktuális még a dolog? Nekem vanna CBX 550 F bontott alkatrészeim....

Másik kérdésem lenne. Van egy CBX 550F-em. A hajtókar csapágyak meghaltak benne. Nemtudsz tippet adni honnan tudnék szerezni.(Honda márkakereskedést már kérdeztem)

Előre is köszi

Norbi
Sziasztok!
Ktm exc 450-hez keresek hűtő ventilátort!
2003-as évjáratú a motor.
Ha valakinek van eladó az kérem írjon!
Hány furatos, és mennyit kérsz érte?
sziasztok kellene 1 kis segítség.... gilera mxr 125 ccm vennék hengert vagy ha tudtok használtan az is érdekelne persze jó állapotút
Szia,van komplett tanksapkám ha érdekel csörögj 06705850436.
Sziasztok!
K4-es Hayabusához keresek a tanksapka körüli aluminium keretet, ha nincs külön akkor tanksapkával együtt is érdekel!