Gyári és utgy. KAWASAKI alkatrészek,kiegészitök,felszerelések(usa, japán belpiachoz is) . Teljes paletta qvad,motor,jet-ski,mule. MINDEN AMI KAWASAKI Minöségi kopó alkatrészek japán és olasz mkp-hoz! ÖHLINS és WP futóműszervíz minden típusra!
BRIDGESTON MOTRGUMIK BREMBO,EBC FÉK,KUPLUNGOK
Eladó egy első és egy hátsó alumínium JT lánckerék 15/48-as fogszámmal.Zsír új.520-as lánchoz való.Véletlenül ilyet kaptam az 530-as lánchoz. De mivel felraktam a kerékre már nem cserélik ki.A lánc felhelyezése előtt raktuk fel utána vettük csak észre.Ha valakit érdekelne korrekt áron eladom.Új ára 15.000-! Közel féláron megszámítom mivel most vehetek egy 530-as lánckerék szettet is!
eladó yamaha r1 /2000 évj.-hoz féknyergek fékbetétekkel együtt ár 10 eft/pár. valamint cbr 600 rr 2007-2010 közti 1 napot használt alkatrészek megegyezés szerinti áron. 0620/992-4528
Érdeklődnék Yamaha XJ 600 Diversion (2002) túraplexi + vario egyben, tud e valaki emberi áron szerezni vagy esetleg boltot mondani, ahol meg lehetne nézni. A Yamaha TDM 850 túraplexije is jo mert ugyan olyan a kettő.
Sziasztok!
Új vagyok a fórumon, így lehet, hogy rossz topicot választottam.
Egy Keeway Supershadow típusú motorhoz szeretnék bukócsövet szerezni. Írtam a Keeway.hu üzemeltetőinek, de a válaszuk az volt, hogy ehhez a típushoz nem tartanak bukőcsövet.
Szembesült már más is ezzel a problémával? Ilyen esetben mit javasoltok?
Előfordulhat, hogy egy kisebb (pl. a Superlight) bukócsöve is ugyanúgy passzolna erre a motorra, vagy esetleg valamilyen másik gyártó (pl. Yamaha) alkatrészei között is érdemes szétnézni?
BRIDGESTON MOTRGUMIK BREMBO,EBC FÉK,KUPLUNGOK