Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha kér a biztositó hivatalos árajánlatot tudok adni róla, de ezt ne mond be nekik mert ez olcsóbb kb 30%-al! Adatlapomon elérsz!
Köszönöm szépen az infót.Örülök,hogy van hozzá alkatrész,kicsit féltem,hogy mivel ritka motor,muszály leszek hivatalos szervizben megcsináltatni alkatrészhiány miatt.Na, mindenképp jelentkezek,ha aktuális lesz(mivel nem én voltam a hibás a balesetben,még várnom kell mennyit perkál érte a biztosító)az ügy.Köszi mégegyszer.---norbi---
Gyári új konzol 19980ft gyári faridom szinrefújt 2005-néztem a mi neonosabb azt adom 59900ft bontottban kékem van 25000ft
Sziasztok!GSXR 1000 hez 4 csavaros kiput keresek k1.
Hello!gsxr 600 k7 hez keresek!
Szia!
A hátsó idom lehetőség szerint zöld(lime)színben kellene,de rosszabb esetben más színben is érdekelne.A lábtartó konzolból pedig egy jobb oldali kellene.A z1000-sen azon a nyúlványon van a hátsó,és az első lábtartó,illetve a fékpedál.Szal még az kellene.Ha van,akkor írd már meg milyen színben,és mennyiért.Előre is köszi.--norbi---
Szia! Tudok segiteni milyen mocira kell?
cbr 1100 xx faridom ingyen elvihető hibátlan álapot!
Szia! Tudok segiteni milyen szinü kell és a konzol elsö hátsó?
Lenne egy eladó komplett kaszni, illetve a lámpa és a műszerfal. Ár megegyezés szerint olcsón adom :) Vagy hát kinek mennyit ér meg amire szüksége van !? Ja és van egy komplett sportrendszer is hozzá Gianelli első rezonátor Acerbis hátsó szétszedhető dobbal.

Várom az ajánlatokat, csak vigyétek mert nekem nagyon útban van...
Sziasztok!
Keresnék 03/06 Z1000-hez komplett hátsó faridomot,lábtartó konzolt.
Hali! Tudja valaki hol találhatnék kuplungbovdent Bazuka B12-re Elvileg Honda XR 125-ös bovden van rajta(a blokkja teljesen ugyan az gondolom a bovden is egyezik) Nem találok sehol :S
kawasaki zx 10 tip. .-hoz van minden.
Nem írtad milyen motorhoz keresel.
Üdv minden motoros barátomnak!

Szükségem lenne Kawa gpx 750 hez egy hátsó lámpaburára és egy hátsó műanyag sárvédőre a műszakihoz.

Mailcím az adatlapomon. Köszönöm!

Sziasztok!
zx6r 98-99 hibátlan alkatrészek eladók!Olcsóbban mit ahogy a bontóban vennéd!

henger,dugók,hajtókarok,főtengely,szelepfedél,lendker
ék,vezérműtengely,vízpumpa,relék,kábelköteg,elektronika,gázkar,
kormány csutkák,villahíd,üzemanyag tank(kék)első hátsó felnik,hátsó lábtartók,hátsó lámpa,karburátor sor,váltó,olaj dekli,hátsó fék jó betétekkel,önindító,generátor,gyújtó tekercs,gyertya pipák,tarafók,vezérmű láncfeszítő,légszűrő ház,kuplung lamella rugókkal,lánckerék dekli,

HA ÉRDEKEL VALAMI ÍRJ VAGY HÍVJ!
KÉRÉSRE KÜLDÖK KÉPET!
SUZUKI GSX-R 1000 k5-k6
ALKATRÉSZEK
lengővilla:30000 szüröház:30000 tank:60000 kábelek:20000 komplett elsö és hátso fékmunkahenger:30000

tel:06-30-321-47-97
Hello!
Tud valaki eladó használt verseny lábtartókat és kuplung ,fékkart?
Sziasztok !
Lenne egy-két eladóvá vált alaktrészem ha valakit érdekelne.
- GSXR szívó oldali csonkok. 5000HUF/db hibátlan 10000km-t futott motorról.
- GSXR -ből termosztár és hőgomba.
- 1200-es 2002-es GSF1200 henger 4 db dugóval gyűrűstől. 40000HUF kompletten./nincs meg sülve, tartalékba volt./
- GSF 1200 hidraulikus kuplung 10000HUF
- Hayabusa 2000-es ből származó hátsó lengőkar tengellyel gyári lánccal tehát néhány ezret futott. 50000HUF
Képek kérésre

bagfighter@freemail.hu
06304029696
Eger
Hy!

Az van ráírva hogy teljesen legális, meg hogy no illegal meg ilyenek.
Az égő az 12V 21W, ennyi vehető ki belőle. :)
Nekem megfelel a GSR-emre, csak ugye 2 készletet rendeltem véletlenül és az egyik felesleges. Zsír új, ma hozta a futár, ki sincs bontva, ja és féláron adom. :)
Szia!

"E" betűs? Hány wattos égő van hozzá, ha van benne?
Külön búra rendelhető hozzá, ha esetleg "hajlik" ?
Újat tudnék rá, 65.000 ft.
Hali!

Eladó Aprilia Rx 125R alkatrészek. Blokk nélkül.

http://motor.hu/motor_vpage.js...

Üdv!
Hy! Eladó lenne 2 órája érkezett bontatlan hátsó indexpár! Én vadorzó 2X2-t rendeltem, csak hogy hogyan azt nem tudom. Lényeg hogy felesleges. Féláron lehet vinni! 4000 Ft
Önindítókat és generátorokat tekercselek minden típushoz!
További részletek itt: http://indukcio.uw.hu
Tel: 06 30 262 5500
Szép estét mindenkinek!
Segítségetekre van szükségem Aprilia RSV 1000hez (2005) keresek fejidomtartó konzolt.
Akinek van legyen kedves gondoljon rám.
Segítségeteket és gyors válaszotokat előre is köszönöm!