Szia schnau
Én is hagytam már el és pl. Kecskemétem Papp Lacinál vettem egyet 5200 huf volt
gumi csere után elhagytam megint és akkor már inkább csináltattam egyet ingyé a sablont odaadtam a havernak és egy az egybe ugyanazt megkaptam
Heló ,sziasztok!
Van egy 08-s kawa z750-em , amiről elhagytam a jobb oldali láncfeszitő konzolt! ennek a kütyü beszerzéséhez szeretném a segitségeteket kérni! én már 2hónapja kajtatok utánna,sikertelenül!
ha valakinek van ötlete hogy honnan tudnám beszerezni a képen látható konzolt,legyen oly kedves és irjon,vagy dobjon rám egy emailt!
elöre is köszönöm!
Üdv.: Schnau
eladó 2005 r1-hez a képen látható eredeti gyári új idomok ár 100 eft, valamint gsxr 1000 k4-hez hibátlan műszerfal, javított elsőlámpa , tartókonzol, indexek, megegyezés szerint. 0620/992-4528
Sziasztok. Eladó ETZ 250-s alkatrészek. szinte a teljes motor megvan, de darabokban. Írj itt vagy hívj mire van szükséged és megegyezünk. 06/20 596-7604
Sziasztok.2004-es 1000 RR-hez(tricolor) keresek gyári,sérülésmentes,festésmentes idomokat.
1.Jobb középső idom
2.Jobb hasidom
3.Farokidom.
Előre is köszi.ÜDV
Szia Zsolti!
De lejött! csak annyi hogy Te pécsen vagy én meg VÁCTÓL északra még 30 km-re kicsit messze vagyunk egymástól, postázni meg nem tom hogy tudtok-e
Nálam minden fajta kawához van minden 4600ft/db
kawasaki @ steelhorsemotor .hu elérsz!
Én is hagytam már el és pl. Kecskemétem Papp Lacinál vettem egyet 5200 huf volt
gumi csere után elhagytam megint és akkor már inkább csináltattam egyet ingyé a sablont odaadtam a havernak és egy az egybe ugyanazt megkaptam
Van egy 08-s kawa z750-em , amiről elhagytam a jobb oldali láncfeszitő konzolt! ennek a kütyü beszerzéséhez szeretném a segitségeteket kérni! én már 2hónapja kajtatok utánna,sikertelenül!
ha valakinek van ötlete hogy honnan tudnám beszerezni a képen látható konzolt,legyen oly kedves és irjon,vagy dobjon rám egy emailt!
elöre is köszönöm!
Üdv.: Schnau
köszi
üdv
véletenül nincsenek 1982 es cb 750 f hez oldalidomaid vag nem tudsz vkit aki árul ilyet ?
üdv köszi
1.Jobb középső idom
2.Jobb hasidom
3.Farokidom.
Előre is köszi.ÜDV
Van egy új ATHENA szimeringem elídó!
Itt a link, hogy milyen motorba jó: http://robogotuning.hu/spd/455...
Ha valakit érdekel írjon!
De lejött! csak annyi hogy Te pécsen vagy én meg VÁCTÓL északra még 30 km-re kicsit messze vagyunk egymástól, postázni meg nem tom hogy tudtok-e
Szeretném megkérdezni hogy kawa z 750 2006-os hoz első fogaskereket mennyiért lehetne venni és hol? ja és a lényeg hogy -1 es legyen
motor emelők gyártásával foglalkozok cross és endoro motorokhoz 7000ft db
galvánozott emelők
tell 06 20 351 0645
email:paszterko1@hotmail.com