Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Zsolti
Szia!

Nálam minden fajta kawához van minden 4600ft/db
kawasaki @ steelhorsemotor .hu elérsz!
Szia schnau
Én is hagytam már el és pl. Kecskemétem Papp Lacinál vettem egyet 5200 huf volt
gumi csere után elhagytam megint és akkor már inkább csináltattam egyet ingyé a sablont odaadtam a havernak és egy az egybe ugyanazt megkaptam
Heló ,sziasztok!
Van egy 08-s kawa z750-em , amiről elhagytam a jobb oldali láncfeszitő konzolt! ennek a kütyü beszerzéséhez szeretném a segitségeteket kérni! én már 2hónapja kajtatok utánna,sikertelenül!
ha valakinek van ötlete hogy honnan tudnám beszerezni a képen látható konzolt,legyen oly kedves és irjon,vagy dobjon rám egy emailt!
elöre is köszönöm!
Üdv.: Schnau
zxr 750 alkatrészek idomszett elsölámpa segédváz hátsólámpa eladók elérhetőségek az adatlapomon
eladó 2005 r1-hez a képen látható eredeti gyári új idomok ár 100 eft, valamint gsxr 1000 k4-hez hibátlan műszerfal, javított elsőlámpa , tartókonzol, indexek, megegyezés szerint. 0620/992-4528
néztem találtam is jót de nem olcsó a szállítás :(
köszi
üdv
Sajnos nem tudok ilyet! Ebay? esetleg?
Sziasztok. Eladó ETZ 250-s alkatrészek. szinte a teljes motor megvan, de darabokban. Írj itt vagy hívj mire van szükséged és megegyezünk. 06/20 596-7604
hello

véletenül nincsenek 1982 es cb 750 f hez oldalidomaid vag nem tudsz vkit aki árul ilyet ?
üdv köszi
Eladó olcsón FZ1 fazer gyári oldalidom szett! Tel:06303101565
üdv.aprilia scarabeo 500-2004 es-keresek bontott cuccokat a fejidom s környéke.06302093728
Sziasztok.A segítségeteket szeretném kérni.Kawasaki Z750 üléstakaró púp kellene nekem.Hogy honnan tudnék szerezni?
Sziasztok.2004-es 1000 RR-hez(tricolor) keresek gyári,sérülésmentes,festésmentes idomokat.
1.Jobb középső idom
2.Jobb hasidom
3.Farokidom.
Előre is köszi.ÜDV
GSX-R600 K1-K3-hoz keresek generátort. Van valakinek eladó?
Sziasztok!
Van egy új ATHENA szimeringem elídó!
Itt a link, hogy milyen motorba jó: http://robogotuning.hu/spd/455...
Ha valakit érdekel írjon!
Suzuki VS 600-800hoz keresek üzemanyagtartályt. 96-os évjárat.
oké bocsi
Irtam azt is 1 nap és nálad van!
Szia Zsolti!
De lejött! csak annyi hogy Te pécsen vagy én meg VÁCTÓL északra még 30 km-re kicsit messze vagyunk egymástól, postázni meg nem tom hogy tudtok-e
Múltkori beszélgetésünkböl nem jött le neked hogy pl nálam!
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni hogy kawa z 750 2006-os hoz első fogaskereket mennyiért lehetne venni és hol? ja és a lényeg hogy -1 es legyen
1000 RX karburátorsort keresek,
gzp 1000 RX alkatrészek eladók, elsö hátsó komplett futómü lánckerékszett (uj állapot) müszerfal, tank (festés elött javitva) eleltromos dolgok, blokkalkatrészek, elérhetőségek az adatlapomon
üdv mindenkinek

motor emelők gyártásával foglalkozok cross és endoro motorokhoz 7000ft db

galvánozott emelők

tell 06 20 351 0645
email:paszterko1@hotmail.com