Szia. Kipufogót nem írtam és az nincs is de igen az összekötők fel vannak szerelve a blokkra A legvége azaz a dob hiányzik. Az olajhűtő is fent van. A lábtartóktól is megvannak, a feszszabályzó is, a kormánykapcsolók etc etc. A probléma amiért alkatrésznek adom el. Van ehhez osztrák papírom. eredeti törzskönyv, eredeti 1-2 forgalmi. éppen csak a blokkszám nem stimmel a vázszámhoz pedig fel van vezetve már egy blokkcsere a törzskönyvben. képet mms-ben tudnék küldeni de nem hiszem, hogy a külsejével gond lenne.
A kipufogód elejétől a végéig, de legalább a leömlőd és a közösítőd megvan-e? Mert ha minden igaz, a motor nagyjából az, mint az enyém. Ha megvan, tudsz dobni egy fényképet meg egy árat a kukacomra?
Köszi!
Sziasztok. Gondoltam ide is beírom. Van egy 1988-as évjáratú gsx r750 esem amit bontásra szánok. Elkezdtem felújítani de végülis a projektnek ennyi. Ami megvan belőle komplett blokk teljesen felújítva, Karburátorsor, felújítva, új szűrők membránok (kivétel a 4es membrán mert azt már nem tudtam szerezni) váz, első komplett villa kormánnyal órákkal etc. hátsó lengővilla központi teló, 100%os 38as lánckerék és lánc, fékrendszer, 95%-os féktárcsák elől-hátul (mindhárom) gyujtástrafó, első lámpa és apróságok. Ha valakit érdekel alkatrésznek akko 60 e-ért vihető egyben. A motor indítózható mert az akku is megvan. pest és hatvan között félúton.
Szia.
Nekem szügségem volna egy 1985-ös VF750F-hez feszabályzóra.
Tudsz ilyet beszerezni?
Az adatlapomon az elérhetőségem, légyszives oda irj!
Köszi előre is!
üdv.
sérült 4 csavaros sportdobot keresek gsxr 1000 k2-re. akinek van ócsóért kérem írjon e-mailt, vagy akár ide, vagy 1000-es fórumra. köszi
előre is köszi
A kipufogód elejétől a végéig, de legalább a leömlőd és a közösítőd megvan-e? Mert ha minden igaz, a motor nagyjából az, mint az enyém. Ha megvan, tudsz dobni egy fényképet meg egy árat a kukacomra?
Köszi!
Aprilia ETX 50re kellene nekem egy karburátor nincs véletlenül valakinek egy? :)
Van egy, így néz ki, ez egy húszas
Nekem szügségem volna egy 1985-ös VF750F-hez feszabályzóra.
Tudsz ilyet beszerezni?
Az adatlapomon az elérhetőségem, légyszives oda irj!
Köszi előre is!
5 ezerke lenne
Üdv: Andi
Mindenféle motortípushoz tudok hozni alkatrészeket korrekt áron!
Írjátok meg mi kell.
kerimotor@freemail.hu
06302107375
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
Bár már rég volt, de meg lenne még esetleg a fesszabályzó? Az enyém 96-os, de a kép alapján ugyanilyen és utánanéznék, hátha jó.
Neked is a Gerecse Motor-t tudom javasolni, Ők foglalkoznak Enduro és cross motor alkatrészekkel, mást nem nagyon tudok hirtelen.