Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Kawaszaki en500-ra érdekelne oldalsztender kapcsoló,új,de akár használt,vagy bontott is. Mert lehet hogy az enyém haldoklik. Ja és a kuplungkar alatti kapcsoló is.
Ár?
Halihó! Suzuki GS500-hoz keresek generátor oldali deklit fekete színben. Ha van valakinek kérem jelezze. Üdv.
Sziasztok!
Nincs valakinek gsxr-750(K1)-hez vez.láncfeszítője!
Még a mai nap folyamán!Tudom elég esélytelen,de hátha!
Peugeot Speedfight 2 Burkolatszett eladó! 2008-as gyári fényezésű Iron-x kék burkolatok! Jó állapotúak! Első-hátsó lámpám is van hozzá! Fix 50 000 Ft!
Sziasztok! Suzuki gsx 1100F 88"-hoz kellene nekem visszapillantó tükör! Mindkét oldalra. Csak jó állapotú vagy új érdekel! ajánlatokat vagy ide a fórumba, vagy a motorsokk@citromail.hu emailcímre kérem! Köszönöm!
Köszi!
Szia!
Olyan most nincs sajna
Szia Andi! Honda cb750 nem kiherélt kipuffotok van-e? Kösz!
Sziasztok.Keresek endurót cserére.Adnák érte 2 működő Yamaha mint robogót,motoros fűnyírót,elektromos fűnyírót,stb
Sziasztok keresek SUZUKI GSX1100 es-hez generátor tekercset.
Szia!
Van, megy a mail
Üdv: Andi
Halihó.

Jó állapotú, működő, komplett motorblokkot keresek Suzuki Gs 500-hoz.
Ha valakinek van 1 a polcon feleslegben, vagy ismer valakit aki tud szerezni az küldjön egy e-mailt pls.

Üdv. Bálint
Szia!
van bowden is, de arról most nem küldök képet
a többít e-mailben
42500 ft a Wössner, de az alapméret 94.96, nem?
tartalékba?
köszönöm!
Bakker a múltkor kellett volna... Kénytelen voltam venni újat...
sziasztok
Keresek egy 1998 cbr 1100xx vezérműlánc feszítőket. tud e valaki ilyet ?
Szia!
Igen, természetesen sikerűlt. Szerintem ma vagy holnap megkapod
Szia Andi! Érdeklődöm, hogy sikerült-e postázni a szívócsonkokat?
szevasztok, nincs szüksége valakinek egy akkura? Előző motoromból kimaradt egy Banner YTX12-BS akku, max 30 indítással a múltjában, így szinte új. 8 ezer jó hazai Forint az ára.
a 98as és a 99es NSRek között van különbség a lánc+fogaskerekek méretében? köszi
Üdv

yamaha wr 426 hoz 2001 , kellen 94,94 es dugattyú lehetőleg kovácsolt. Ára!

kössz
Helló! Suzuki Gsxr 600 K2 alkatrészei eladók!K1,K2 és 750-re, 1000-re is jók! A motor a bal oldalán csúszott! Minden eleme gyári, még sohasem javított! Gyári plexi(csúszásnyom), műszerfal tartó konzol(sérült, de javítható), fejidom( a felső két része letörve, az alja hibátlan), bal oldalidom( minden fül megvan, csak erősen lehorzsolódott), jobb oldalidom, farokidom( bal oldalt kissebb horzsolás)! Elérhetőségem az adatlapomon!
Az remek! Kérdés, hogy bovdened lenne-e hozzzá?
Kérlek írj egy árajánlatot az e-mail-emre!
marci.tata@freemail.hu
azán meglássuk.
Köszönöm
(deszépnagybontóezottaképen
abetyárját-jótudni...)