Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy SUZUKI GSX-R 750 '99-eshez keresek sebességmérő jeladót ( akihajtásra rögzített négyágú bigyó ) aki tudja honnan lehetne beszerezni egy ilyet olcsó pénzért az írjon THX
Jahh:jano2@citromail.hu vagy 06304604073
Üdv!Keresek Gilera rx 125-höz komplett blokkot vagy váltóalkatrészeket!
Huhhh...nagy kő esett le a szívemről! Köszi!
Szia !
Nem volt megtörve, valami javítás miatt volt itt a szervicebe, és nagyon csinos a kicsike
Üdv: Andi
Sugó-Motors!

Szeretném megkérdezni, hogy az adatlapodon a 4. és 5. képen látható Yamaha Fazerrel mi történt? Tavaly júniusban adtam el egy bajai srácnak. Ugye nem törte meg?
Én is örülök! A hétvégére jó gurulást!
Bocsi, h benéztem, h nincs listán. Még reggel volt...
Haliho

Sikerült egy bontobol postáztatnom,remélem jot küldenek.
Köszönöm mindenkinek.
Remélem hétvégén már gurulok.
Sziasztok!
Cagiva Raptor 650i, 2006 os évjárat,keresek lábtartókonzolt(jobb-bal)meg lámpák, esetleg sv650 blokk!
Ha valaki tud ilyet akkor "Plííz"!
Köszi
Ja SORRY pedig megnéztem lehet még korán volt mindjárt írok
Adok Kedves, de az én "profilom" profi módon ki van töltve...
sugomotor@t-online.hu
Van ha érdekel csörögj 06705850436.
Szia,van hozzá minden amit keresel ha érdekel csörögj 06705850436.
PowerZ, szerintem meg lehet kapni külön is ha újat akarnál venni. de kb 20e az ára. Amcsi oldalon 70$.
Érdekelnének persze csak ha jó árban vannak adsz egy elérhetőséget akkor írok vagy hívlak Köszi
Szia!
Váltókar, taposó és kormánykapcsoló az van jelenleg. Ha valami érdekel e-mailben megbeszélhetjük
Üdv: Andi
Hát az azért nekem sok lenne,nem tudnék az injektorral micsinálni :(
Még felhivok 1-2 bontot hátha....

köszi
Szia! Hát mint néztem, ezt nem lehet venni részegységként a Hondánál. Egyben tudnék komplett injektorsort 60 körül...
Helló érdeklődnék h nem tudtok valakit akinek az alábbi alkatrészei vannak K6 sv 650 s-hez:
- fejidomtartó konzol
- váltókar
- baloldali lábtartó csak a felhajló lábtartó rész vagy nem tudjátok hol lehetne hozzá venni utángyártott bármilyen lábtartót párban ami jó hozzá
- baloldali kapcsoló ház vagy egyben az egész kapcsoló
- első lámpa

vagy ha tudnátok valakit aki sv bontással foglalkozik az is jó lenne előre is köszi a segítséget SZÉLES UTAT
Hayabusa K8-hoz keres egyik ismerősöm idomokat, ha valaki tud, jelezze. Előre is kösz!
Köszi,repül az e-mail.
Haliho

Ilyenre lenne szükségem.
2001-es 929rr hez.

powerz@vipmail.hu
sziasztok! aprilia rx 50-es crossmotorba(98-as évjárat) komplett blokkot nem tudtok?
köszi
Koch Ferenc 06306425877