Szeretném megkérdezni, hogy az adatlapodon a 4. és 5. képen látható Yamaha Fazerrel mi történt? Tavaly júniusban adtam el egy bajai srácnak. Ugye nem törte meg?
Sziasztok!
Cagiva Raptor 650i, 2006 os évjárat,keresek lábtartókonzolt(jobb-bal)meg lámpák, esetleg sv650 blokk!
Ha valaki tud ilyet akkor "Plííz"!
Köszi
Helló érdeklődnék h nem tudtok valakit akinek az alábbi alkatrészei vannak K6 sv 650 s-hez:
- fejidomtartó konzol
- váltókar
- baloldali lábtartó csak a felhajló lábtartó rész vagy nem tudjátok hol lehetne hozzá venni utángyártott bármilyen lábtartót párban ami jó hozzá
- baloldali kapcsoló ház vagy egyben az egész kapcsoló
- első lámpa
vagy ha tudnátok valakit aki sv bontással foglalkozik az is jó lenne előre is köszi a segítséget SZÉLES UTAT
Nem volt megtörve, valami javítás miatt volt itt a szervicebe, és nagyon csinos a kicsike
Üdv: Andi
Szeretném megkérdezni, hogy az adatlapodon a 4. és 5. képen látható Yamaha Fazerrel mi történt? Tavaly júniusban adtam el egy bajai srácnak. Ugye nem törte meg?
Bocsi, h benéztem, h nincs listán. Még reggel volt...
Sikerült egy bontobol postáztatnom,remélem jot küldenek.
Köszönöm mindenkinek.
Remélem hétvégén már gurulok.
Cagiva Raptor 650i, 2006 os évjárat,keresek lábtartókonzolt(jobb-bal)meg lámpák, esetleg sv650 blokk!
Ha valaki tud ilyet akkor "Plííz"!
Köszi
sugomotor@t-online.hu
Váltókar, taposó és kormánykapcsoló az van jelenleg. Ha valami érdekel e-mailben megbeszélhetjük
Üdv: Andi
Még felhivok 1-2 bontot hátha....
köszi
- fejidomtartó konzol
- váltókar
- baloldali lábtartó csak a felhajló lábtartó rész vagy nem tudjátok hol lehetne hozzá venni utángyártott bármilyen lábtartót párban ami jó hozzá
- baloldali kapcsoló ház vagy egyben az egész kapcsoló
- első lámpa
vagy ha tudnátok valakit aki sv bontással foglalkozik az is jó lenne előre is köszi a segítséget SZÉLES UTAT
Ilyenre lenne szükségem.
2001-es 929rr hez.
powerz@vipmail.hu
köszi