Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia,a tulajka a forgalmival rendszámmal és törzskönyvel behalad az okmányirodába ott húz egy sorszámot és végleg kivonatja a motorkát a forgalomból,ezt kb tízen pár ezer forintért cserébe elintézik neki.
Szia!

mi tudunk rendelni, ha bontottba nem találsz!

Üdv. Motordiszkont
Cagiva 50 hengert dugóval keresnék ! Minden megoldás, ötlet, érdekel !
Üdv!
Sugo-motor és RICSI BONTÓ segítségét kérném abban az ügyben,hogy a haveromnak van egy mocija, ami még forgalomban van de meg szeretném tőle venni alkatrésznek. Gondolom nektek volt már ehez hasonló szitutok. Légyszi egy kis felvilágosítást. (milyen papírok kellenek, forgalomból hogyan tudja kivonatni,stb)
Válaszotokat előre is nagyon köszönöm.
Széles utakat és balesetmentes szezont!
eladó honda cbr 600 f , 2006-hoz a képen látható alkatrészek, magyar forgalmis gyári kulcsokkal, törzskönyvel, 6000 km-rel, ára fix 360 eft. 0620/992-4528
Hello!
Nem tud valaki yamha tzr 125höz tanksapkát?
Lehet jó a tdr, dt, stb is hozzá, nem tudom.
szia! nem tudom fórumozol-e még ?! érdekelne egy ilyen engem is
üdv
Érdekelne engem,h meg van-e a lámpa. Vagy külön külön is megvásárolhatók a dolok?
Brembo szinter betétek, 9.500.- / pár. Cím az adatlapon.
Szia,

ilyen van benne , mint a képen ? ( ez a '08 R6S-é a katalógus szerint )

ilyet tudok olcsón, 19.500.-ba megáll. Import, 48 óra alatt van itt ( 27 a listaára itthon )
Hali, ha vkit érdekelne...esetleg egy korrekt bontós ;-)

Üdv!

A képen látható kb. 1000-2000km használt, újszerű motorülés eladó. Tökéletes alap az eredeti gyári ülés átszabás nélküli átalakításához, az eredetivel megegyező tartalék ülés -tovább alakítható vagy ízlés szerint, így is használható. Az ülés alapja eredeti, gyári - csak a szövet lett áthúzva rajta.
Az ülés biztos megfelelő __GSF 1200cm3 Bandit k1-k5__ évjáratú motorokhoz. (sztem 2000.évj és k6-ra is jó lehet)

A kék szövet (bármilyen szövettel azonnal áthuzatható) megfelelő mínőségű a mindennapi használatra. Jelen állapotában a színe mellett eltér a magasság is, alacsonyabb a gyárihoz képest és a hátsó utasrész kicsit emelve van az előrecsúszás ellen.
A többi fantázia és ügyes kárpitos feladata.
kb. 29.000.-Ft, komoly ember esetén alkudhatunk, Pécsett megnézhető ill. környéke....
Sziasztok!
Keresek 2008 r6r-hez sport levegőszűrőt.
Illetve van eladó 820km-t futott Bridgestone gumim, ami az r6r-en volt.
40e a pár, külön nem eladó!
Help! Segitsetek tomites szettet szeretnek ! Honda mtx 125 mocimhoz .Megrendeltem rmc /nel es nem jot hoztak .Segitsetek ! Honnan tudom gyorsan beszerezni
A mocim vizhuteses nicasilos henger ,asszem 1998/as evjarat ! Segitsetek surgosen kell !
XJR-hez sajnos nincs.
RICSI BONTO, yamaha xjr 1200 hoz van alkatrészed?
Hahó.
Lenne pár eladó cuccom.
Keresek DRZ 400 S-SM világítás kapcsolót.
Vásárolnék DRZ- cuccokat.
Ajánlatokat várom az e.mail címemre.
nagy.david@kalocsakom.hu
Mennyiért adnád a jeladót, meg kéne ugyanehhez a tipushoz kipufogó is gyári, vagy sportdob azt is írd h mennyiért lenne ha van előre is THX
Akkor simán veszel ebbe is szinter betéteket, aztán már jó is.
SP1-be szinter betéteket vettem,nem ette a tárcsát...
Nekem csak 10 volt tárcsánként...meg jobb ennyibe megvenni ezt mint 150-ért venni utána tárcsákat(ha szinter betéttel használod)...
Ha nem lenne 20 ezer tárcsánként én is hidd el!
Én a gyárit venném meg bele...
Van,ha még nem találtál csörögj 06705850436.
üdv..KTM gs 250 crossgépre dob kellene,vagy amiből megoldható...
Sziasztok!

CBR 1100 XX-hez keresek első és hátsó fékbetéteket,tud valaki segíteni? Címem az adatlapomon...