sziasztok
ha valakit érdekelne van egy suzuki gsxr 750 srad eeladó egyben vagy alkatrésznek egyben 350e ft.
érdeklődni:06209477562
email:ethele@citromail.hu
valaki tud segiteni? vettem egy fokozatkijelzőt és nem tudom hogy hogy kell pontosan bekötni mármint van egy negativ egy pozitiv szál addig oké van egy amit a fordulatmszámmérő impulzusát veszi meg van egy ami nekem sárga vezeték az meg a programozó vezeték.. azt hova kell kötni? + hogy kell betanitani a készüléket? ha valaki tudja irjon!
Sziasztok , szeretnék venni a kis supermotomhoz , elsó sima rajtszámtáblát ( HM (HONDA MONTESA) ) , akinek van olcsón vagy tud valami helyet (internet egyéb, ahol tudok ilyet beszerezni OLCSÓN!
Köszi Csáó
Hahó.
Lenne pár eladó cuccom.
DRZ 400 E Yoshimura RS-3 Off Road rendszer 130e ft.
Yamaha YFZ 450 Dob 30e ft.
DRZ Gyári enduró kerekek.130e ft.
DRZ SM Excel KEREKEK gyári Dunlop gumikkal tárcsával,láncal,lánckerekekkel.Elsö 13-14 Hátsó 39-41-44 260e ft.
06-20-5-636-213
Sziasztok!
Olyan témában kérném, ki tanácsotokat, tapasztalatotokat, hogy mennyire vállnak be a tuningboxok?leginkább azok érdekelnének amelyek pótméteres, vagy előre beprogramozott működési térképel elátottak.( a powercommandert haggyuk, mert ez árban jóval fölöttük áll!)olvastam a márciúsi Superbikeban egy srácról aki egy pótmétres levegő hömérséklet érzékelőt szerelt fel a mocijára, és az eddigi tempóit igen csak megdobta a pályázások során, pedig csak néhány ezres cucc volt, nem is egy nagy érvágás.... akinek van valami infója ezekről legyen oly kedves ossza meg velem.
Üdv mindenkinek.........
D.i.D. lánc + JT lánckerék , 53o zvm2 minőség ( a létező legtartósabb x-ringes lánccal ) : 55 a listaára, 42-be tudom hozni Neked. Ez a gyári megoldása is a motornak.
Ugyanez a szett, hagyományos, O-ringes lánccal (szintén D.i.D. + JT ) : 30 EFt.
szia... nekem valami hátsófőfékhenger kellene ...mindegy milyen, csak működjön, és ne legyen drága ....
van valahol a polcok alatt a sarokban ilyenetek ....
Én ezt tudom neked felajánlani:
szerintem a héten bemegyek érte....
köszönöm ....
ha valakit érdekelne van egy suzuki gsxr 750 srad eeladó egyben vagy alkatrésznek egyben 350e ft.
érdeklődni:06209477562
email:ethele@citromail.hu
2500,-Ft, de írdd meg, milyen motorra kell.
Üdv: Andi
Köszi Csáó
Lenne pár eladó cuccom.
DRZ 400 E Yoshimura RS-3 Off Road rendszer 130e ft.
Yamaha YFZ 450 Dob 30e ft.
DRZ Gyári enduró kerekek.130e ft.
DRZ SM Excel KEREKEK gyári Dunlop gumikkal tárcsával,láncal,lánckerekekkel.Elsö 13-14 Hátsó 39-41-44 260e ft.
06-20-5-636-213
mikky.m@freemail.hu
koszi
Olyan témában kérném, ki tanácsotokat, tapasztalatotokat, hogy mennyire vállnak be a tuningboxok?leginkább azok érdekelnének amelyek pótméteres, vagy előre beprogramozott működési térképel elátottak.( a powercommandert haggyuk, mert ez árban jóval fölöttük áll!)olvastam a márciúsi Superbikeban egy srácról aki egy pótmétres levegő hömérséklet érzékelőt szerelt fel a mocijára, és az eddigi tempóit igen csak megdobta a pályázások során, pedig csak néhány ezres cucc volt, nem is egy nagy érvágás.... akinek van valami infója ezekről legyen oly kedves ossza meg velem.
Üdv mindenkinek.........
Koszi,az naggyon zsir lenne,tudsz valamilyen elerhetoseget adni?Kene meg gumi is.....
Ugyanez a szett, hagyományos, O-ringes lánccal (szintén D.i.D. + JT ) : 30 EFt.
Suzuki GS500-hoz keresek középsztendert.
A segitsegeteket szeretnem kerni,SV ezerhez kene lanc+lanckerek,jo minoseg,de normalis aron.
Elore is koszi a tippeket.
Biztos van, holnap reggere keresnek majd a fiúk, de már leléptek
van valahol a polcok alatt a sarokban ilyenetek ....