Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Áh már nyujtottunk rajta. Amúgy a gázkar is más.Az a verzio kerek nagy lámpás magasabb kormányos.Tehát ha bontott az is kellet volna de már nem.Úgyhogy bocsi tárgytalan.
Szia!
Igen, megvannak, ha érdekel, hívj 30/579 8360

Üdv: Andi
Küldj egy képet az N-ről, mert van itt egy másik fajta SV is, de valami görbület is van rajta, ami hiba. Lehet, hogy N-es, de ezt most nem tudom, mert nincs aki megmondja jelenleg
Tudom mikor kivettem az enyémet ugyanakkora volt ezért is mondtam hogy s-es viszont rövid hosszabb kell az N-esé.Szimpibb lett volna a 4k+pk de így maradt a nyujtás 6500.-ért.
Szia Andi!

GSR-hez megmaradtak az első féktárcsák?
Köszi....
Óoooo be kár , de ebbe a 62 cm-be nincs benne a fém rész és a fémszál
Szia!
Egy 10-es és a posta megoldható természetesen, aminek 1800,-Ft a költsége.

Üdv: Andi
Óóóó rövid sajnos ez az S-es verzióé azért köszi.
Szia!
Mennyibe kerül az idom?Posta erre is megoldható?
Hi!

Szerintem a "pinkmotor" tud segíteni keress rá a neten.
De utánna itt is nézz szét: www.speedmoto.hu
Sziasztok cagiva elephant 50 keresek hengert dugóval ! Ha valakinek van , vagy esetleg ötlete honnan szerezhetnék szóljon kérem !
Üdv
Keresek 2001-2002-es KTM 2T SX-hez való (fekete) tankot (mocskosul olcsón persze) vagy elcserélném 2004-es EXC250-re való (narancssárga) tankra.
Sziasztok!
A mai szép napsütéses nap végére...
Eladó:
Jó lemérem holnapra és szólok.Előre is köszi.
a külső gumiborkolat hossza 62 cm.
Köszi ha ez a hosszabb idom nélkülié akkor jöhet.Esetleg egy hosszt írhatnál rólla.Bár így első ránézésre szerintem s-es idomosról van.
Szia!
Ezt tudom felajánlani 4000,- Ft
Üdv:Andi
eladó honda cbr 600 f , 2006-os váz ,blokk, plussz egyéb hozzá (telefonon) magyar papíros törzskönyves, 6000 km-rel, ára 400 eft, vagy 1400 euro, esetleg más valuta. 0620/992-4528
Sziasztok
Keresnék suzuki sv-650 N-es gázbowden.K3 tól felfelé.
Szia!
Egy bal oldalidom van, utángyártott de korrekt.
Szevasztok, örülnék, ha lenne valakinek eladó Yamaha 125 DT hátsó sárvédő és lámpa.Köszi!
Jah, segédvázzal annyi...
Hali tökéletes állapotút tudnék olyan 120 körül, német papirokkal...
gsxr1000 10eft