Üdv Sürgösen keresek megvételre 88-89-es Kawasaki ZX10 Vázat papiros vagy papirozható legyen. vagy esetleg bontásra normális áron robogó beszámitással komplett zx10et vagy zzr1100at csak papirozható érdekel. . a számom:06304875663 üdv Gábor
Ez már valami buher mert a piros is egy trafó!
Tegyél rá egy bontott vagy új trafót,olyat mint a haverodén!
Más típusét is rá lehet szerelni de ha nem értessz hozzá annyira akkor inkább maradj az eredetinél!
Üdv mindenkinek, vettem egy CBR954RR Hondát 2 fontos dolgot szeretnék rá tenni az egyik a kormányteló, a másik egy doboz tartó konzol, ha valakinek fekszik otthon és meg tudunk egyezni akkor keressen fel. széles utakat napsütést. üdv Gábor msn:hsskft@freemail.hu, Skype:hsskft
Üdv! 96-os zzr400hoz sötét vagy kék plexi milyen áron van? Beszámolnál-e zzr400 96-os főtengelyt,hengert vagy hengerfejet a plexi árába és kb.mennyiért?
sziasztok
honda crm 125höz keresnék törésmentes használt műszerfalat valami elfogadható áron meg jobb oldali hűtőidomot.
Ha valaki tud ilyesmit, légyszi írjon
köszi
Köszönöm
Elég kevés cucc maradt már a 600-ból, de hátha
Tegyél rá egy bontott vagy új trafót,olyat mint a haverodén!
Más típusét is rá lehet szerelni de ha nem értessz hozzá annyira akkor inkább maradj az eredetinél!
Yamaha XJ 900-as vagy 750-es túragépre keresek oldalidomot, fehér-kék-grafit-piros színűt . :)
Ugyanitt ha valakit érdekelne egy piros/grafit/fekete XJ 900 idomzat, szóljon...
Gilera Rc 125 ös motoromról elment a gyújtás.
Szétszedtem, viszont nem ugyan olyan trafó van rajt, mint a haverom motorján.
Az övén a blokkból jövő 2 vezeték+a test egyből a trafóra megy és onnan csak a gyertyakábel jön ki,
az enyémen viszont először egy " piros elektronikába " megy a 2 vezeték, és onnan megy át a trafóra, és úgy megy a gyertyához az áram.
Kipróbáltam a haverom trafójával, és jól működött vele a motorom.
Az a kérdés, hogy mit érdemes rá szerezni?
Egy olyan trafót, ami a haveromén van,
vagy egy olyan piros elektronikát?
Tud valaki segíteni?
92-es 600-as fzr-hez nincsenek nálatok idomok?
Sajna nincs hozzá egyáltalán plexink
honda crm 125höz keresnék törésmentes használt műszerfalat valami elfogadható áron meg jobb oldali hűtőidomot.
Ha valaki tud ilyesmit, légyszi írjon
köszi
Láttam, hogy kerested, csak az évjárat kellett, sajna ez az évjárat nincs most.
Üdv: Andi
E-mailen is te kerested, htght néven?
Igen van, 13000,- Ft.
(1200 GSF Bandit k1-k5, komplett ülés, de át van huzatva kék szövettel.... )
Azthiszem 98-as a motor!