Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

99 evjarat!
szia
erdekelne egy kawasaki zx7r hez elso teleskop par meg a ket szemuveg ami fogja telot s meg egy elso kerek ugyanehez h van?
Szia!
Ennek igazán örülök , azért vigyázz a pályán
Üdv. Tudnátok valahonnan Yamaha XJ900S ('95) -re benzinszintmérőt? Sajna amit a szervízben hoznának az horribilis. Előre köszi.
Sziasztok!
Honda CBR600R 2007-eshez 2 db tükör kellene egy barátomnak.

Van esetleg valakinek?
Köszi!
Szia!
Ma reggel megérkezett,már fel is szereltem.

Köszönöm!
Üdv:Zsolt
Helló

Igen nekem is ugyan az a típus kell mint a te motorodba!
Ha biztos kell, akor szólni fogok!
Mert most szerdán volt karbi szinkron,és állítottunk az alapjárati fúvókán! És lehet hogy túl sokat zártunk rajta. És most nyitunk egy kicsit, és lehet hogy jó lesz. Ha nem akkor kell majd vennem gyertyát!
Köszi!
Nem tud valaki egy xl 500-hoz vezmütengelyt?(85 elötti 2 himbás)Vagy hol érdeklődjek?Köszi
Üdv Zizzeresek! 96-os zzr400 alkatrészek egyben eladók!
Henger,kipu leömlő,dugó, gyűrűk,főtengely,hajtókar,váltó,kuplung,kábelköt

eg.
Mindez akciósan 25e.
Elcserélném Keeway Mátrix 125-ös négyütemű robogómat 2007.05hó 9000km-el.50ccm-es papírokkal rendelkezik.(gyári számlán is ez van)Megbízható jó motor. Ami érdekel az 600ccm-es Enduró.Yamaha xt,Honda xl,Suzuki DR,Vagy bármi Jó,hobbi célra is.Tehát forgalmi nem szükséges. Csereérték 200.000ft.Ajánlatokat motorsokk@citromail.hu email címre kérem vagy a 06307101501-es telefonszámra.
Kawasaki GPx600,Gpx750 F1-F2,GPZ1100,GPZ900R(1984)Z1000j1 motorokba való teleszkópszárak,és féknyergek fékcsövekkel,fékerőszabályzókkal,eladók. Iá:25000ft/pár féknyergestől,mindenestől. telószárak hibátlanok (38mm) tel:06307101501 motorsokk@citromail.hu
Mint nézem az ngk oldalán neked a 94 vagy 95-ös GSX-R-edhez az való ami nekem is.
Szia Andi!
Elvinném mind a hármat, 8000+postaktsg.-hez mit szólnál?
Hello kelene nekem egy hátsó fék nyereg af1 europára nagyon fontos lenne vagy elég ha van fél oldala is! mert nincs légtelenitö csavar rajta csak kokány
Szia! Érdekel a dolog!Hogy bírjuk rendezni az üzletet? Fölvettelek msn-re. De itt az emailcímem: motorsokk@citromail.hu ez nem az msn címem!
Szia!
3000,-Ft/db
Üdv: Andi
Helló!Tudnátok nekem segíteni?Honda xl 500-hoz kellene egy vezérműtengely!Ha tud valaki írjon a gyuri0122@citromail.hu-ra!Köszönöm előre is!
dj.stefano@freemail.hu
Bocsi, az e-mailt nem neked szántam
Szia

Én tudok! Tökör 5000 ft / darab
Spirál 2500 ft!
írtam emailt!
Nekem van 4 darab eladó CR9EIX. Nekem az való a GSX-R 1000-rembe. Neked jó lenne? Igen kedvező ára lenne. Mondjuk fele mint a boltban...
add meg az email címed megadom a számát
hi
Akinek van vagy tudja hol lehet kapni kawasaki kx-hez supermotofelnit gumival használtan vagy újonnan az írjon létszi..
sz.duci@freemail.hu
köszi
Sziasztok! Kellene nekem Suzuki gsx 1100f-hez két visszapillantó,és egy kilométerspirál. Esetleg van ilyen alkatrészetek? Ha igen akkor légyszi árat is érjatok! Köszi!