Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Crm 125r ('99)-hez nincs vkinek eladó fém fékcsöve? (esetleg eladó kábelköteg?)
nembaj érdekel megvenném
láttam egün kérdezgettél az adapterrel kapcsolatba
a két csavar távolság nem lesz megfelelő, mi is így jártunk egy katanán.21do+s6 gumiadapter -- 2 luk közelebb és fasza.
Nézdd mondd neked mi a jó ár. Tisztában vagyok vele mennyi ujonnan, ha nekem is megfelelő árat mondasz lehet róla szó. De előtte utánna nézek tuti javítható e, mert szart nem adok el. :)
érdekel igen ha jó árba adod ,esetleg megüzletelhetnénk vmi robogo tuningra
norbi

ui: 17,5es bőven jo a malossihoz
Helló! Hát abból hogy folyt a légszűrőből a benzin. És szerelőm szétszedte azt mondta ilyet nem látott, összes fuvoka kitekerve, drotozva, alapjárati csavar helyén valami fa van. Azt mondta szerelöm ezt látni kell, ha megjön az uj szétszedi, de igy hozzá sem mert nyulni, mert igy összerakni mégegyszer képtelenség. Ilyen tipust meg még nem is láttam, kézi szivatós dellorto 19es. Egy felújítószettel megcsinálható, de nem tudom honnan vegyek rá, és inkább veszek egy uj 17,5öst az elég lesz a malo vashoz, ezt meg megcsinálom, és ha jó lesz akkor eladom max. Érdekel? :)
Na hali mindenki.
Kawasaki zx 9r 1995 b2 első négydugós Tokico fékhez karmantyú szettet keresek. a bennelévő elfosta magát. Aki tud valamit irjon, sürgős lenne, ja és lehetőleg ne arany árában
Köszke
eladó yamaha r6 1999-2002-ig néhány külső alkatrész és bontott blokkalkatrészek tel: 0620/992-4528
kell rá egy s6 gumi adapter és bármilyet rá tudsz rakni.viszont egyet nem értek." meghalt a 19es karbi" ezt h gondolod? miből gondolod? mennyiért adnád ?üdv
köszi szépen!
3490.-ft az új els,ő 15 ös lánckerék!
bakonymotor@gmail.com
NSR 125 95-höz (macskalámpás) keresek jobbos oldalidomot,farokidomot,fékkart,elsősárvédőt
Sziasztok! szükségem lenne egy-két gilera sp 02 alkatrészre pl:hatso kerék.Aki hoza tudna szolni az jelentkezzen:abripeti@gmail.com vagy 06704514550 köszi
Esteleg probáld meg a Bp-en itt klikkelj ide............
Sziasztok!
Hol tudnék találni Cagiva w4 hez kapcsolási rajzot?
Fontos lenne.
Köszi.
hello mindeki
esetleg valaki segíteni...keresek berugó fogasívet robogóhoz...olasz csőrőd FANTIC márkájú garelli blokkos
(tudom hogy off a dolog, de ti vagytok az ucsó esélyem)
Sziasztok! Legyen szives aki tud segítsen egy kicsit. Lenne egy 2000es morini blokkos sr. Meghalt rajta a 19es dellorto karbi, és új kellene helyette. De a morinit nem ismerem, 17,5ös karbit szeretnék, de nem tudom milyen lenne jó hozzá. Malossi 70es öntöttvashenger és egy polini funky sportdobhoz kellene a karbi, ugy hiszem ahhoz elég a 17,5ös. De átmérö miatt nem tudom melyik lenne jó. Valaki tudna segíteni 17,5 be milyet vegyek hozzá, milyen átmérőben? Mert itt egun megnéztem de nincs hozzá kitéve karbi. De valami csak jó rá. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítségét!
Természetesen ugyanolyan a modulja.
ugy hívják hogy modul
igen
Hali!
A 15-ös lánc kerék fogprofilja ugyan oylan?tehát jó lenne a gyári lánchoz, hátsó lánckerékhez?
HYPERPRO?06203114528
sziasztok
husaberghez kéne alkatrész
van valami palcsee de nem érem el
krosszmotork.hu-n
Nekem van blokkom ha Érdekel hivj 06203114528 de lehet hogy mÁr beszÉltÜnk
CBR 900 RR 929-hez keresek EXUP szervomotort!
Köszi a választ közben kiderült, hogy valóban 120 szemes, 10esért sikerült találni nem gyárit...(am nem az enyém csak szerelem)

Üdv