Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Yamaha FZ6-hoz keresek rendszámvilágítást.Elég a búra is.Motorbontóból lenne a legjobb.Köszi.
Cbr 954-hez keresek fejidomtartó , felsőrészt, ha valakinek van vagy van 5lete honnan szerezhetném be akkor irjon .
Üdv 1000rr V betétidom,és 929rr jobb alsó idom eladó.4e és 10e ft.
Szia Andi , beszéltem a fönököddel egy Kawasaki Zx10 es vázról törzskönyvel rendszámmal 80ért mondtátok, kérdésem robogó csere érdekel e titeket 1 db 1 éves Keeway Hurricane makulátlan állapotban 110ért árulom, de szörbe oaadnám a papiros vázért. üdv Gábor a számom 06304875663
A képen látható piaggio NRG-hez keresek alkatrészeket vagy komplett motort bontásra!
304604073
Sziasztok Suzuki RM 250-hez keresek hátsótelót nincs valakinek elfekvőben egy véletlenül?
98-as ZX-6R-hez keresek indítórelét.
ha valakinek van hörögjön ide nekem!
Kösssszéépen!
ricsi bontó
sziasztok
keresek suzuki gsxr750 srad ba blokkot ha valaki tud szóljon előre is köszönöm
mitora keresek első és hátsó lánckereket, ha a hátsó nagyobb mint 43 fog azsebaj sőt..! aki tud segíteni szóljon! koszi!
Küldtem mailt!
keresd Basi2-őt a zx9 forumon talán ő tud segíteni
mire lenne szükséged?
Szia!
Sárvédő a 929-re nincs, exup motor sok van, 8000,-Ft-tól 15000,-ig.
Üdv: Andi
CBR 929-re keresek hátsó sárvédőt. (azt ami gyárilag nincs is rajta, és a lengővillára lehet rakni) Valakinek ilyen, az sem baj ha karbon mintás..
valamint bármilyen típusú motornak a kipuff szervó motorját.
'86-os CR500 blokk és alkatrészek érdekelnek! laszlo850115@freemail.hu
Hali! használt utcai 19-es gumit keresek 110/80 körülit. van valakinek?
Közeleg a tavasz, bár itt még esik a hó....

Viszont ha szerinted is érdemes beruházni néhány védőfelszerelésre, vagy szükséged van valami kiegészítőre, azt jó áron beszerezheted:

http://www.kepesmotor.hu/prote...

Széles utat!

tel: 06 20 521 84 99
Sziasztok!Valaki nem tudna eladó alkatrészeket Malaguti F10hez?
Sziasztok! Sűrgősen keresek Aprilia Pegaso 650-hez azt a fogaskereket, amelyiket meghajtja az inditomotor. Már nagyon sok helyen néztem, de sehol nem találtam. Segitsetek, hol keressem? Nagyon sürgős lenne. e-mail adolf_poosz@yahoo.com. Elore is koszi.
lomtalanitasnal elökerült,es eledo
Eljössz, és felszerelem. Most feketém van. A két cső, 5.1-es fékfolyadék, m.díj 25.
fém fékcsövet keresek, kb 95-100cm, 2db-t
vagy gyárit sv-hez --N--hez
szevasztok! nem tudjátok hol találok polini dugattúkaT?
Köszi szépen de sajna nemjó!