Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

70/500 8881

Szia!
Baj van, nem tudom most, hogy miről is van szó
segíts lécci....
Sziasztok!
Cagiva Freccia c12R-hez kellene nekem bal index/tükör búra,meg egy légszűrő! Ha valaki tud írjon légyszi! Előre is köszi!
Helló Sugó-Motors!
jó lett a cucc a géphez. a fejidomot amit néztem (bandit) félre tudnátok rakni nekem, mindenképp megvenném, max 2 héten belül mennék érte. köszi!
Na akkor azt hiszem ennyit megér. :) Köszönöm hogy segítettél.
szia
tudtommal igen, egy barátomnak a gyári mérőműszerhez passzolt.
norbi
Igen ezt én is megtaláltam. De azt irja hogy saját hengereihez, meg nem csak koso illetve stage 6 műszerfalhoz jó? Ezt rátudoom tenni bármire? Köszi
Üdv,megmaradt Kawasaki gpx750r alkatrészei eladók.
sziasztok
segítenétek hol tudnék ujj gumit venni olcsónn vác környékénn
előre is köszi
Sziasztok,
életre-halálra keresek SUZUKI GN 125-höz
karburátort!
Üdv: Z.Tibi
Quad építéshez lengőkarok, csonkállvánnyal együtt eladó.
Összesen Kb. 4 órát használt, 4-ből 3 gömbfej laza, de használható (és javítható) állapotú.
Új ára 200 EUR volt.

Ár: 6.000.- / pár. Postával/futárral is.
És hol találok iylen stage6 hőgombát?
Sziasztok! Vennem kéne a motoromhoz kuplunglamellákat. Honnan tudok olcsón szerezni, akik esetleg ki is szállítják, vagy postázzák?
Köszi!
Üdv.
tudsz mondani árat?
van stage6 hőgomba.
van
stage6 hőgomba.
Ja és még 1 kérdésem lenne. Hőgomba kellene nekem a tuning hengerre. Lehet azt valahonnan szerezni? Számit ebböl a szempontból a henger fajtája? Nem találok sehol sem hőgombát. Aki netá tudna legyen szives irja meg. Köszönöm
Hát ha jó árat mondasz eladhatom végülis. Nekem már nem valószínű hogy kell, ha megcsinálom amugy is eladtam volna valószínűleg. Most is használatban van amugy, de igy én nem járok vele. :D
Eladó egy kis optikai kieg.:link
Keresek balos tükröt CBR900RR-hez. ha tud valeki sikitson. Köszi
sziaa
nekem minára kéne, esetleg tartalék donornak :D :)
megveszed a gumi adaptert a csavar helyek a morniis csonkon közelebbvannak fursz rá két lukat és örök élet száznap :D
Szóval akkor a lényeg, hogy ha megveszem rátudom tenni 100%-ra? Csak odébb kell furni 2 lyukat? A karbi neked is morinira kellene? Ha akkor megvennéd vegyél fel szerintem msnen: dfc7@freemail.hu és megbeszéljük, vagy küldök számot.
Szerb-busztok! 93 utáni kawa zzr400 vagy 600as plexi érdekelne!