Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
1, Az olajos topikban épp tegnap vitáztunk erről.
Alapvetően valóban igaz, hogyaz eltömődött (gyári helyre épített) direktszűrő valóban rossz a motornak, hiszen átenged(het)i a koszt is.
Azonban a sűrű olajcsere miatt ez nem feltétlenül okoz gyakorlati gondot: az autók eredeti 15ezres légszűrő cseréjét, 10-12 ezerre csökkenti a direktszűrő használata.
Tehát a motorok eredeti 12-18ezres periódusát bőven elég 6000-re csökkenteni.
Kipufogó cserével (főleg a leömlő cseréje által) valóban okoz teljesítmény növekedést. Alapvetően inkább a hanghatás miatt, és a hosszú élettartam okán szokták választani: gyakorlatilag nem kell soha többet cserélned.
És a frissen olajozott/tisztított direktszűrő még alaposabb szűrést is biztosít, mint a hagyományos, gyári szivagy vagy papír szűrő.

2, Lánckerekem van a motorodhoz: 16-os gyári, és 15-ös módosított áttétellel is. 4.000.- Ft.
Helló!Nekem is volt anno ilyen gépem az S-t csinálták 81-ig az R-t 83-ig.A kettő között csak a futómű és a 6-12 voltos elektronika a különbség.Ha jól emlékszem 120 szemes a vez.lánc és már 6 éve is szar volt az alkatrészellátása(Magyarország).Bármilyen japán lánc jó hozzá és fele az ára,mint a gyárinak!
Sziasztok!
Hol tudnék szert tenni első lánckerékre amely 15-ös fogszámú?2003-mas R1-be kellene.illetve mi a tapasztalatotok a sport legszűrök terén?valaki dicséri, valaki szidja, hogy jobban átengedte a port-szennyeződést mint a gyári.persze olvastam már a légszűrő reklámot, hogy nincs akkor a fojtása a motornak, eddig oks. de a szűrő képessége kérdéses számomra.
infókat előre is köszi.
üdv
Keresek bontott gsxr 600-750 SRAD plexit!
Van egy eladó kuplungkosaram bontásból megmaradt , cbr 954-hez lehet 929-hez is jó ár 20ezer, ha valakit érdekel jelezze,
28,6-os kormányt keresek meg hozzávaló kormánytartót
Hali mindenkinek!

Valakinek nincs véletlenül egy Yamaha FZX 250-es fesz.szabályzója? Nagyon kellene.
Aprilia AF-1 125 maradványaimat készpénzre cserélném. illetve van még itt másfajta motyó is!
Nagyrésze nekem már csak aggat de vanakinek jóljöhet.
Hétközben csak du 5-től vagyok elérhető
0630/6963423
Hali!

125-ös körlámpás 92-es NSR-hez kéne Power szelep elektronika!
aki tud segíteni írjon!
Szia!

Semmi gond
Annyira nem vészes a dolog majd 1x megcsináltatom kipufogóssal ha addig nem találok vagy nem lesz nálatok.

üdv: szobbal
Szia!
Megkövetlek, mert sajna nincs már meg, csak nem lett kivéve az én listámból és így félretájékoztattalak. Mivel tudnám jóvá tenni?
Szia!

Én érdeklődtem a CB500 leömlő után ha ide felrakod az képet az is tökéletesen megfelel .

köszi!

üdv: szobbal
Kösz szépen!Szét szedem és írók hogy mi van.Még nincs msn.De a teló kéne!2000ft oké? Meg a többit majd megbeszéljük!
Szia!
Légyszi hívdd a 70/500 8881-es számot
Üdv: Andi
szia
van msn cimed?
8ba van egy fasza főtengelyem, hengereket joárba rendelésre tudok, teleszkópom van (olajos)
mondd mi kell és utána nézek a garázsba.
nekem lehet , hogy van ... majd lemérem , hogy mekkora ...
Ha le tudnád fotózni hogy milyen alkatrészeid vannak és elküldenéd nekem az szuper lenne!Aztán megegyezhetünk!
Keresnék hátsóteleszkópot aminek a szemtávolsága 300-320mm illetve a felső felfogatási pont szélessége 25-26mm. Állíthatósat földközeli áron! Akinek van ne tartsa magában!
hi
97-es 1200n banditra keresek bukócsövet/bukógombát... tudtok segíteni?
Helló!

Szeretnék segítséget kérni!

Honda xl 500r 1982es motorba szeretnék vezérműláncot venni, és a boltban úgy van a katalógusba, hogy 81ig gyártották, ami persze nem igaz. Viszont így nem tudom h meg merjem-e rendelni. Azt mondták h 120 szemes viszont nem találtam semmilyen adatot arról h az ebben milyen van. Ha valaki tudja h hány szemes, esetleg azt h egyezik e a különböző évjáratokban, vagy akár típusokban(gondolok itt az S változatra) az kérem írjon!

Köszönöm:
Magu
szeva
az jó ha van és mit kértek érte, mert engem érdekelne
milyen állapotba van, milyen évjárat
nekem egy suzuki 750 es srad ba kéne év 1996
és helyileg hol vagytok?
előre is kösz
nemtudja valaki hogykellene 10ledet beleszerelni indexbe ha nemlehet mindegyikhez vezetéket kötni meg úgy nemfér bele?
eladó yamaha r1, 2000-hez dyno-jet fúvókaszett dobozában ára 20000 ft. 0620/992-4528, 20/598-2538
mondj árat ,te viszont van egy rendes főtengelyem mondhatni újnak is 2000km-es dobozában nyugta van róla (új hajtókarról) 8ezer forintért c4es csapágyakkal
üdv