Helo! Gsx-r 1000 k5 k6 ra van eladó bódis rendszerem dobnélkül 7000km-ert használt. Teljesiményre bizonyitot ebben az évben gyorsuláson ezzel versenyeztem évvégi 1hely stb. mérési adat is van róla akit érdekel szoljon. Ára 95000ft
hali.
dobj egy email címet vagy egy telefonszámot és megadom a címem. Meg érdekelne, hogy még milyen alkatrészek vannak ehhez a típushoz. Előre is köszi.
Hello emberek eladó egy Transalp PD-06 os hoz gyári kipu hibátlan szép állapot és egy xjr400as gyári yamaha bontatlan vezérmülánc! Xsere is érdekel motoros kütyük mobil vagy az egészért valami cb400as hátso gátlok jók természetesen nakedba 2db hátsó!
szia hát így én sem tudok méreteket megadni mert egy átalakítás céljából kellene nekem olyan hátsó teló . nem tudom hogy néztétek-e így képen hogy hogy is néz ki az a teló amit szeretnék de ha esetleg tudnátok képet ide felrakni hogy milyenek is azok a hátsó telók amik nektek vannak akkor lehet rátudnám valamelyikre mondani hogy melyik is lenne jó.
Eladnék:lendkereket 34es delorto karbit relék egyém elektromos részek szelepvezérlö elekronika 2000es évjáratu tökéletes elsötelok, versenylendkerék, használt polini hengerszett, 3komplett kuplnung kosár lamellákal rugóval, fötengely sonkék 123as bloköntvényvizpumpa rezgés csilapito tengely ollajpumpa stbmeg rengeteg cucc af1hez.tuareghez is.