Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok még érdekelnének Aprilia rs125(95) alkatrészek kellene :elöslámpa, plexi, első idom.

Eladnék:lendkereket 34es delorto karbit relék egyém elektromos részek szelepvezérlö elekronika 2000es évjáratu tökéletes elsötelok, versenylendkerék, használt polini hengerszett, 3komplett kuplnung kosár lamellákal rugóval, fötengely sonkék 123as bloköntvényvizpumpa rezgés csilapito tengely ollajpumpa stbmeg rengeteg cucc af1hez.tuareghez is.
Helo! Gsx-r 1000 k5 k6 ra van eladó bódis rendszerem dobnélkül 7000km-ert használt. Teljesiményre bizonyitot ebben az évben gyorsuláson ezzel versenyeztem évvégi 1hely stb. mérési adat is van róla akit érdekel szoljon. Ára 95000ft
Vennék karcmentes gyári dobot GSF1250-hez EMBERI ÁRBAN!
Mail címem: kengyelfuto kukac citromail.hu
hali.
dobj egy email címet vagy egy telefonszámot és megadom a címem. Meg érdekelne, hogy még milyen alkatrészek vannak ehhez a típushoz. Előre is köszi.

Geri
Hy!Keresek Yamaha YZ250(2T) hátsó kipufogódobot!Ha valaki tud segíteni,írjon a tjokai@freemail.hu -ra!Árban megegyezünk!THX!
sajna nincs most
Baján vagyunk, és postai utánvéttel el tudjuk küldeni, melynek költsége 1680,-Ft.

Üdv: Andi
halli ezt rá lehet teni gilera rx 125 re?
üdv mindenkinek!
nekem kellene gilera rx 125 höz sport dob+sport légszürö
ha vallaki tud az irjon nekem köszz
Hy!Keresek Yamaha YZ250(2T) hátsó kipufogódobot!Ha valaki tud segíteni,írjon a tjokai@freemail.hu -ra!Árban megegyezünk! THX!
Heló! Helyileg merre van?
ha messze akkor postai úton eltudnátok küldeni?
Én Geszteréden lakom Szabolcs megyében.előre is köszönöm.
Hello emberek eladó egy Transalp PD-06 os hoz gyári kipu hibátlan szép állapot és egy xjr400as gyári yamaha bontatlan vezérmülánc! Xsere is érdekel motoros kütyük mobil vagy az egészért valami cb400as hátso gátlok jók természetesen nakedba 2db hátsó!

Érd tel.:30-493-23-10
Hy!Keresek Yamaha YZ250(2T) hátsó kipufogódobot!Ha valaki tud segíteni,írjon a tjokai@freemail.hu -ra!THX!
Hali!

Aprilia RS 125-höz kellenének ezek az alkatrészek....
Irj, hogy tudsz e segiteni?

Köszi
Cs.
hali! nem tud valaki gsxr 600 k6-k7 oldalidomot minden megoldás érdekelne elöre is köszi.
Szia !
Ettől nem megyünk tönkre
szia hát így én sem tudok méreteket megadni mert egy átalakítás céljából kellene nekem olyan hátsó teló . nem tudom hogy néztétek-e így képen hogy hogy is néz ki az a teló amit szeretnék de ha esetleg tudnátok képet ide felrakni hogy milyenek is azok a hátsó telók amik nektek vannak akkor lehet rátudnám valamelyikre mondani hogy melyik is lenne jó.
Hali ha fontos az ár neked akkor én tudok olcsóban is
Szia !
Ami adatot adtál az alapján nincs, de ha megadnál méreteket, lehet tudunk segíteni. (hossz, stb.), mert nagyon sok hátsó rugóstagunk van.

Szia !
Nálunk 12E az ára
Üdv.Aprilia RX125 ARROW dob összekötőcsövel 15eFt.Suzuki RGV250 házikészitésü rezonátorok(ércesebb hang,gyáridob rátehetö)15eFt/pár Érdeklödni itt 06703645442 vagy tzr250rc@citromail.hu
Sziasztok

Honda cbr 1000f-hez kellene nekem egy légszűrőház. 87-es évjárat. Ha tudtok segitsetek. Előre is köszi.
eladó yamaha dt125r tipushoz vagy ameikre jó hátsó sárvédő+ lámpa égő és kábelek nincsenek hozzá 4000 ft ért eladó!
sziasztok 96 os yamaha dt125r- tipushoz henger fej kéne:) sűrgősen!
oké köszi előre is