Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok olyan kérdésem lenne hogy van eggy Aprilia Atala robogóm és ehez kellenének nekem olyan cuccok bármi ami jó bele
eladó: suzuki gsx 750 f-hez, 2004-évjárathoz, füstszínű indexek, a sárga égőkkel együtt. ár egyben 13000 ft. 0620/598-2538
Sziasztok! Sajnos sikerült lezuznom a Ducati monster 695-ösömet.
Kományt is kell rajta cserélnem. Milyen kormányt ajánlatok hozzá? A gyári nagyon drága lenne a név miatt csupán. Gondolkozom rajta hogy valami sportosabb üléspozícióhot segítő kormányt tegyek rá. Mit gondoltok? Esetleg van valakinek tapasztalata? Előre is köszi...
tud valaki Öhlins vagy Hyperpro/Wilbers kormányteló konzol méreteket esetleg rajzzal 2002 2003 as R1-hez?
vagy esetleg linket ahol vannak méretek?
Köszi
Szevasztok! van egy Z 750-re való Arrow Race Tech Titan dobom dobozban bontatlanul papírikkal, összekötővel stb. Ha valakit érdekel írjatok!
Eladó az Akra rendszerem full titán YZF-R1 07-08 -ra való! Ára: 350.000Ft , de alku képes vagyok
Hello emberek van nekem egy eladó transalp gyári kipudobom pd-06osokhoz és egy xjr400as hoz vezérmüláncom vatta uj gyári yamaha! dob 10 lánc20

érd.:30-493-23-10
az ár lemaradt:6eft
Eladó a képen látható müszer fal(lámpa kerettel eggyüt) áron alul.
eredetileg 125ccm aprilia tuareg winden volt, de feltehető másra is.
érd:
email:patvaros87@gmail.com
06303207630
szia. és aki veled motorozik az r6-on az nemakar esetleg valami sportdobot venni?
Szia!

Nekünk vannak hozzá alkatrészeink.
bakonymotor@gmail.com

MArci
Ne nekem örülj, hanem a sárvédőnek.
15400 Ft, fekete, Honda gyári. Szólok a havernak, hogy kell, csak jó lenne tudni, hogy postán küldjük, vagy személyesen átveszed...Merre lax?
EladÓ a kÉpen lÁtott yamaha r1-es. 2000 ÉvjÁratu tÖrÖtt alkatrÉszek, egyben , Ár megegyezÉs szerint. tel: 0620/992-4528
Helló
Eladó Honda 600F-re old.idom,nincs törve csak felületi karcos.. 40.000.-Ft
Lehet ügyeskedni vele /casco/
306476579
ooo de jóóóó ! :)
De örülök neked! ÉS hogyan, mennyi lenne, milyen?

Kösziiiiiii!
Egy 1997-eshez kéne!
Segitségedet előre is kössz!
Auner-nél van 50 euro körül.
Mekkérdeztem. Tudok szerezni.
Ritka, mint a fehér holló, a Honda márkaképviseletek tudnak adni, de azt gondolom tudod. Meg árban is elég erősek. Van egy haverom, aki gyári Honda cuccokat szerez picit olcsóbban, ha gondolod megkérdezem.
Viszont ismerek profi műanyaghegesztőt, ha törött a régi.

Más:
1991-ES CR125-ös Hondához ha kell valakinek VÁZ, SEGÉDVÁZ, IDOMOK, BLOKKFELEK, KUPLUNG, FŐTENGELY, KOMPLETT ELSŐ-ÉS HÁTSÓFÉK, FORDÍTOTT TELESZKÓPPÁR KORMÁNYTENGELYYEL, KIFLIKKEL, VALAMINT HÁTSÓ VILLA az bátran írjon mailt.
Sziasztok!
Én sárvédőt keresek az NSR-emre, (2002es fekete).
Esetleg tudnátok nekem ebben segíteni? pls...
Jó motorozást mindenkinek!
Szia!
Jelenleg csak 1 sportlábtartónk van, az pedig a Suzuki
az elején 900rr szerepelt volna ha nincs bekapcsolva a caps lock
)00rr-re valami sport lábtartótok van-e
Szia!
Tényleg elfelejtettem, K1-K3 600-750-re való, ára 25E/db
Üdv: Andi
Helló
Ezek a lábtartók mire valók? Menyi lenne az áruk?