sziasztok!
segítséget szeretnék kérni............... mégpedig, hogy van nekem egy dr650es mocim és szeretném lecserélni a hátsó faridom részt.... és hogy meik motoré szerelhető fel erre a legkönnyebben...... mert olyat szeretnék ami hegyes és nincs benne a lámpa hanem csak ledesen külön teszek rá... segítségetek előre is közsi!
üdv: Tomi (ja és ha vkinek van ilyen esetleg érdekelne)
Vagy ha esetleg kell valakinek egy akkus csavarozó Li-ionos, eredeti dobozban, egyáltalán nem használtam... még teljesen új az egész... Bosch ixo, 9ért, így néz ki: http://www.fotexnet.hu/picture... És egy szép kis fémdobozban van :)
Ha valakinek kell budapestről akkor szivesen eladom
Hello.
Még mindig érdekelne robesz kuplungja és variátorja szíjjal együtt...
És érdekelne még nagy átmérőjű(18-tól), vékony könnyű felni...
Ha valakinek van, akkor emailt írjon, mert itt nehéz megtalálni...
Email: vdani666@gmail.com
Suzuki 1200 s 02" banditra keresek 2 db indexet akinek van dobjon egy e-mailt jafobaby901@citromail.hu.
köszi
2004-es Yamaha r6-ra(injektoros) Keres 1 Barátom tankot lehetőleg kéket!
Ha tud valaki ilyet szóljon legyen szíves.
Köszi
Üdv: szobbal
Tudna valaki segíteni abban hogy honnan tudok Dr-Z Blokkot venni? ( LTZ 400 ba kellene igazából)
KÖszi előre is!
Kormánytelók eladók:
segítséget szeretnék kérni............... mégpedig, hogy van nekem egy dr650es mocim és szeretném lecserélni a hátsó faridom részt.... és hogy meik motoré szerelhető fel erre a legkönnyebben...... mert olyat szeretnék ami hegyes és nincs benne a lámpa hanem csak ledesen külön teszek rá... segítségetek előre is közsi!
üdv: Tomi (ja és ha vkinek van ilyen esetleg érdekelne)
Olyan fejkonzol, ami több részből áll van nekünk, de nem 2003-as
A jobb oldali ára 8E forint.
Üdv: Andi
Szükségem lenne 2003-as csővázas yamaha fzs600hoz jobb oldali fejidomtartó konzolra.
Van esetleg valakinek, és ha van, mennyiért fut?
Tel 06706155160
Eladnám a képen látható cuccokat :
Érdekelne szerintetek Kawa zöld csavarokat honnét lehetne beszerezni? Please Írjatok!KÖszi
Ha valakinek kell budapestről akkor szivesen eladom
Még mindig érdekelne robesz kuplungja és variátorja szíjjal együtt...
És érdekelne még nagy átmérőjű(18-tól), vékony könnyű felni...
Ha valakinek van, akkor emailt írjon, mert itt nehéz megtalálni...
Email: vdani666@gmail.com