Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szívócsonk?
Szia Andi. Gábor vagyok. Érdeklődnék, hogy Yamaha Virago hoz van e gyári órád, vagy valami olyan ami rámegy és jól is mutatna. elöl 21es kerék van.
üdv.
hali! nem tud valaki suzuki k6 600-hoz balos oldal deklit meg balos oldal idomot? elöre is köszi
Üdv még meglévő összes alkatrésze eladó
Hello
Van egy komplett YAMAHA XT 600-as blokkom.aszem 83töl kb 91ig jo az összes xtbe.Egyben is elado de bontva is.teljesen hibátlan felujitva.
több info msnen....
rony0701@hotmail.com
Kawasaki zr7s-hez keresek műszerfal borítást!
szia!
én is csináltam magamnak ilyen hátsó emelőt nem is olyan rég
nem kell hozzá sokminden: egy kis vas, 2 kerék, 1 hegesztő
ha gondolod segíthetek, msn az adatlapomon
üdv
mitoo
hayabusa 2004, sérült fejidom, elsőlámpa, elsőindexek, ár egybe 38000 ft. 0620/992-4528
Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni, ugyanis szeretnék egy hátsó kerékemelőt készíteni, de nem találok sehol egy tervrajzot, vagy bármit ami segítene a paraméterek, hozzávalók megtudásában. Ha vki tud ilyen létezéséről, vagy ha véletlenül vki teljesen képen van a témával kapcsolatban, az lécci lépjen velem kapcsolatba. Küldjön képet, magyarázza el hogys mint, vagy bármi. E-mail és msn: lightjaw@citromail.hu

Ui.: azért ugye olcsóban kijön egy saját gyártása mitn oltban megvenni?

Ezer hálám. Üdv.: Laci
..és CZ lánc 428/136 vadiuj csak a csomagolása "viseletes"ár:4eFt
Üdv.Aprilia arrow dob és Suzuki RGV250 rezók http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
Hali ! Nagyon kéne suzuki DR350-hez egy db kipufogó szelep ! A black Motors már 4 hete hiteget és nem hozzák....
ha valakinek lenne gyorsba megvenném,vagy akár úgy is , hogy amint megjön az enyém azt átadom...vagy akármijen konstrukcio érdekel...
Hétfőn utána járok

Üdv: Andi
Új motoros kiegészítők,alaktrészek olcsón eladok!
Részletekért hívj vagy vegyél fel MSN-en!
görgős erős lakatok,sisakhálók,cross sárvédők,simson alkatrészek,Kawasaki,Honda olajszűrők

Tel:06-20-462-4481
MSN:aprilia.sintesi@

citromail.hu
Pegaso 125 alkatrészek,szinte minden. Idomok váz motor kerekek minden.
Két doboz CR8EHIX-9 gyertya eladó (8db) CR8EH-9-es típus iridiumos változata. Tehát akinek ilyen van a motorjában, abba biztosan jó. Eredeti NGK.
11e/doboz, vagy 20e a két doboz.
érd.:
tuzharcos .kukac. gmail .pont. com
750 es is jó lenne , esetleg k5 1000 de ennél a hátsó kerék nem biztos , nem tudom a tengely átmérőt!
leovinci titanium eladó.ovál és kerek.univerz.vadi uj
üdv! ha érdekel hívj fel!
Szia!
Bajban vagyok, mert csak K3-ig van 600-asé.
Üdv: Andi
ISzia!

Itt van a 250-es Bandithoz hf.tömités. www.biker-world.hu

üdv

rudi
Az idom érdekelne!
Kawasaki ZX9R (99-es) hengerfej, szelepek stb. eladó. seducertt@hotmail.com
K6 a színe mind1