Szia Andi. Gábor vagyok. Érdeklődnék, hogy Yamaha Virago hoz van e gyári órád, vagy valami olyan ami rámegy és jól is mutatna. elöl 21es kerék van.
üdv.
Hello
Van egy komplett YAMAHA XT 600-as blokkom.aszem 83töl kb 91ig jo az összes xtbe.Egyben is elado de bontva is.teljesen hibátlan felujitva.
több info msnen....
rony0701@hotmail.com
szia!
én is csináltam magamnak ilyen hátsó emelőt nem is olyan rég
nem kell hozzá sokminden: egy kis vas, 2 kerék, 1 hegesztő
ha gondolod segíthetek, msn az adatlapomon
üdv
mitoo
A segítségeteket szeretném kérni, ugyanis szeretnék egy hátsó kerékemelőt készíteni, de nem találok sehol egy tervrajzot, vagy bármit ami segítene a paraméterek, hozzávalók megtudásában. Ha vki tud ilyen létezéséről, vagy ha véletlenül vki teljesen képen van a témával kapcsolatban, az lécci lépjen velem kapcsolatba. Küldjön képet, magyarázza el hogys mint, vagy bármi. E-mail és msn: lightjaw@citromail.hu
Ui.: azért ugye olcsóban kijön egy saját gyártása mitn oltban megvenni?
Hali ! Nagyon kéne suzuki DR350-hez egy db kipufogó szelep ! A black Motors már 4 hete hiteget és nem hozzák....
ha valakinek lenne gyorsba megvenném,vagy akár úgy is , hogy amint megjön az enyém azt átadom...vagy akármijen konstrukcio érdekel...
Új motoros kiegészítők,alaktrészek olcsón eladok!
Részletekért hívj vagy vegyél fel MSN-en!
görgős erős lakatok,sisakhálók,cross sárvédők,simson alkatrészek,Kawasaki,Honda olajszűrők
Két doboz CR8EHIX-9 gyertya eladó (8db) CR8EH-9-es típus iridiumos változata. Tehát akinek ilyen van a motorjában, abba biztosan jó. Eredeti NGK.
11e/doboz, vagy 20e a két doboz.
érd.:
tuzharcos .kukac. gmail .pont. com
üdv.
Van egy komplett YAMAHA XT 600-as blokkom.aszem 83töl kb 91ig jo az összes xtbe.Egyben is elado de bontva is.teljesen hibátlan felujitva.
több info msnen....
rony0701@hotmail.com
én is csináltam magamnak ilyen hátsó emelőt nem is olyan rég
nem kell hozzá sokminden: egy kis vas, 2 kerék, 1 hegesztő
ha gondolod segíthetek, msn az adatlapomon
üdv
mitoo
A segítségeteket szeretném kérni, ugyanis szeretnék egy hátsó kerékemelőt készíteni, de nem találok sehol egy tervrajzot, vagy bármit ami segítene a paraméterek, hozzávalók megtudásában. Ha vki tud ilyen létezéséről, vagy ha véletlenül vki teljesen képen van a témával kapcsolatban, az lécci lépjen velem kapcsolatba. Küldjön képet, magyarázza el hogys mint, vagy bármi. E-mail és msn: lightjaw@citromail.hu
Ui.: azért ugye olcsóban kijön egy saját gyártása mitn oltban megvenni?
Ezer hálám. Üdv.: Laci
ha valakinek lenne gyorsba megvenném,vagy akár úgy is , hogy amint megjön az enyém azt átadom...vagy akármijen konstrukcio érdekel...
Üdv: Andi
Részletekért hívj vagy vegyél fel MSN-en!
görgős erős lakatok,sisakhálók,cross sárvédők,simson alkatrészek,Kawasaki,Honda olajszűrők
Tel:06-20-462-4481
MSN:aprilia.sintesi@
citromail.hu
11e/doboz, vagy 20e a két doboz.
érd.:
tuzharcos .kukac. gmail .pont. com
Bajban vagyok, mert csak K3-ig van 600-asé.
Üdv: Andi
Itt van a 250-es Bandithoz hf.tömités. www.biker-world.hu
üdv
rudi