Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja az kimaradt hogy aprilia tuaregből is jó a kerék mert elvileg abba is ugyanaz a rotax blokk van
Sziasztok!
Még mindig.. APRILIA ETX 350-re keres a képen látható felső vezérműkereket! Akinek van az kérem jelezze mert fontos lenne! mail: jakab@zelkanet.hu
Hol?
Csáó! Nem tud valaki egy helyet ajánlani ahol lehet kovácsolt dugót gyártatni? Megbízható forrás kéne. A dugó egy 89-es Honda XL 200-ba kellene. Előre is köszi
Szia!
E-mailben küldd el, hogy milyen alkatrészek és mennyi azáruk.
Üdv: Andi
(sugomotor@t-online.hu)
hy szükségem lenne egy KEEWAY QJ-250 H motor hátsó telójára ha van valakinek vagy van aki motorbontó közelében lakik az szétnézhete !
Sziasztok!Kormánycsutkákat keresek cbr 919 hez 99 évjárat.Válszotokat előre is köszönöm.
Üdv mindenkinek
sziasztok
9900.- forint...
Szia!

2003-as van, 3500,-/db
Üdv: Andi
HI.
Nekem szükségem lenne crf250x be, az a kis gyári ledes világitás hátra.. akinek van elfekvőben egy db vagy tudjátok hol lehet ilyet szerezni légyszi szoljatok ..
illetve a középsztender is rajta van ...
Yamaha RD 350 ypvs hátsó lengővilla +tengely+fékkonzol+állítható rugóstag olcsón eladó ...
Szia!
Kék az nincs, de van egy fekete hibátlan és egy piros festésre szoruló
Ktm dobfékes kerekek és első telópár eladó, kicsi péézéé...
szasztok valaki tudna segiteni? 2004 es sv1000s re keresek oldalidomot pályázáshoz! előre is köszi
Szia!
Vesztek is alkatrészt? (04-06 R1 gyári alkatrészekre gondolok)
GPZ 900R teljes idomszett olcsón eladó (fejidom+eredeti tartó, lámpa, oldalidomok). Érd: seducertt@hotmail.com
Ár: 9999Ft
Ha kell lefotózhatom.....
Üdv: Tamás
Szia Andi.

Le tudod fényképezni nekem a jobbos idomtartó konzolt, nem tudom, hogy az évjáratbeli különbség gond-e.
sajnos nekem görbült, és nem tudom rendesen visszakalpálni, így megfeszíti a felső idomrészt, és félek hogy eltörne.
Emiatt szeretnék venni másikat.
Eladó pályaidom R1(07-08)!

http://www.kepesmotor.hu/modit...
Üdv! Suzuki GS500ra keresek első lámpát, Bandité is jó lenne. Ha tud valaki akkor jelezzen.
Eladók,a szükre 5ezer párban,a faridom 9!
MSN adatlapomon!
E-mail: laszlo.polyak@yahoo.com
Üdv motorosok
azért írok mert kellne nekem pár dolog a motromhoz. most jelenleg váltókar yamaha dt80-ashoz ha valaki tud szóljón.
Üdv pár eladó cuccal gazdagítanám a fórumot:929 jobb alsó idom,denzo generátor,919rr feszültségszabályzó,