Hi all.
Tudna nekem valaki segíteni?
Keresek hengerfej tömítést egy Suzuki GSF 250 (92) -hez.
Ha valaki meg tudná mondani hol tudok ilyet beszerezni annak nagyon hálás lennék.
please help me
Szevasztok.Van nékem eladó Kawasaki KXF 250/450 06/07 hűtő idom pár.Vadiúj Polisport, idom szettben volt csak pont a hűtőidomok nem jók a motorra.Eredeti csomagolásban a hozzá tartozó polisport matricákkal.
Ára:6000FT (olcsóbb mint boltban) vagy cserélném minimum 80%-os első 90/90-21-es cross gumira.
értelek. ha esetleg tudsz majd valakitől kölcsönkérni idomokat lemásolni akkor szólj úgy tudok segíteni.Nem kizárt,hogy adnak kölcsön,másoltam már ilyen megoldással. Jóval olcsóbban meg tudom csinálni mint amennyiért a kereskedők,boltok adják.
szia!Köszi de az a bajom hogy nincs idomom:(Azért szeretnék pályaidomot mert az olcsóbb.Én így vettem a motort sajna és most visszaszeretném alakítani.
üdv:Gabesz
HY all!YZ250 2T (1987)re kellene kipufogó végdob és rezonátordob de horpadás-és lyukmentes kellene!Valamint YZ WR 125/250 2002-2007 idomok érdekelnek(hátsó-és első sárvédő;rajtszámtábla)csak fehér színben,ne legyen festett!Képeket küldjetek!THX!
Teljes kipu rendszer, műszerfal+km-óra-mazzag+jeladó,
kartervédő,ledes háccsólámpa.Kb 1000 km-t mentek.