Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó pár lom Aprilia SXV 550-hez:
Teljes kipu rendszer, műszerfal+km-óra-mazzag+jeladó,
kartervédő,ledes háccsólámpa.Kb 1000 km-t mentek.
Mekkora köcsögök na ennyit a szutyukiékról...
hali keresek Mz es 150hez megszakítós alaplapot mert kellene fontos vayg komplett gyújtást..Köszi quados@citromail.hu
nekem van hengerfejem, talán van külön vezető is.
sztem a PINK nél van.
csinálok róla képet de csak holnap tudok mert akkor kapom vissza a gépem. Várpalotai vagyok amúgy
A drága Suzukiéknál elküldtek melegebb éghajlatra mert hogy japó belpiacos meg hogy ők alapból nem hoznak kisbanditokhoz XD
Szeva Érdekel persze csak képet tudnál róla rakni vagy hogy mennyire használt? És akkor cserében mehet-e?
Helyileg hol vagy én pesti vagyok.
Suzukiéknál
Hi all.
Tudna nekem valaki segíteni?
Keresek hengerfej tömítést egy Suzuki GSF 250 (92) -hez.
Ha valaki meg tudná mondani hol tudok ilyet beszerezni annak nagyon hálás lennék.
please help me
Sziasztok,

87-es évjáratú Xt600z-hez keresek szelepvezetőt. 1 db kéne.
Vertex dugatttyú Rotax blokkba.Teljesen új, szett, dobozában. 54.00méretű. ára 10000ft
érd:bakonymotor@gmail.com
06-20-545-3546
nekem van dunlop használt gumimha érdekel
Sziasztok!

Valami visszapillantó tükör kellene, ZXR250-re....ha valakinek van valami eladó jó árér!Akkor dobjon egy hozzászólást!Danke
csá ha valaki tudna nekem 1 oylan tanksapkát ami 4 szögbe zár a zírjon az alex250@citromail.hu ra köszi
Zalaegerszeg és környéke. Ha messze lax akkor csomagküldő szolgálatokkal lehet megoldani.Legalább is így szoktuk.
jah lemaradt a Kawa idomokról elérhetőség e-mail: spinnner@citromail.hu Tel:0630-430-3885(hétköznap d.u 16:00-tól)
Szevasztok.Van nékem eladó Kawasaki KXF 250/450 06/07 hűtő idom pár.Vadiúj Polisport, idom szettben volt csak pont a hűtőidomok nem jók a motorra.Eredeti csomagolásban a hozzá tartozó polisport matricákkal.
Ára:6000FT (olcsóbb mint boltban) vagy cserélném minimum 80%-os első 90/90-21-es cross gumira.

ok!Köszönöm.Próbálok szerezni.Hol is laksz te?
értelek. ha esetleg tudsz majd valakitől kölcsönkérni idomokat lemásolni akkor szólj úgy tudok segíteni.Nem kizárt,hogy adnak kölcsön,másoltam már ilyen megoldással. Jóval olcsóbban meg tudom csinálni mint amennyiért a kereskedők,boltok adják.
szia!Köszi de az a bajom hogy nincs idomom:(Azért szeretnék pályaidomot mert az olcsóbb.Én így vettem a motort sajna és most visszaszeretném alakítani.
üdv:Gabesz
Hali! Ha megvannak az eredeti idomok azokat lemásolom, kilaminálom űvegszálból és azt át tudom alakítani pályaidommá ahogy szeretnéd.Gege
sziasztok!Nem tudjátok véletlen hogy cbr 900 rr hez 99-es hez lehet e kapni pályaidomot.Segítségeteket előre is köszi.
üdv:
HY all!YZ250 2T (1987)re kellene kipufogó végdob és rezonátordob de horpadás-és lyukmentes kellene!Valamint YZ WR 125/250 2002-2007 idomok érdekelnek(hátsó-és első sárvédő;rajtszámtábla)csak fehér színben,ne legyen festett!Képeket küldjetek!THX!
Aprilia pegaso 125 egybe vagy alkatrészenként. Minden jó és működik kivéve bal első teló. Ki mit, mennyit ajánl érte?