Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez lemaradt
Honda alkatrészek:1000rr V betétidom,919rr feszültségszabályzó,929rr jobb alsó idom.
Szia!
A féktárcsa tökéletes
Üdv Andi
Szia! Csak azért kérdezem,mert nemrég néztem egyet, de az nagyon rossz állapotban volt, és nem szeretném kidobni a pénzem.Ezzel szemezek,mert ez viszont a képen elég újszerűnek tűnik.Köszönöm,hogy válaszoltál! Majd tudnál esetleg képet küldeni a tárcsákról is?Arra lennék kíváncsi,hogy mennyire ép rajt(karcos e?) az az aranyozott felület.
Szia, meg van még igen.
Üdv: Andi
Szia! Nemrég érdeklődtem nálatok '05-'06-os ZX6R első felniért,féktárcsákkal együtt.Küldtél képeket is.Megvannak még?
Sziasztok! Haverom elcsúszott a Z750-esével (03-05 közti modell), és kilukadt a bal oldalon a kuplungdeklije...hol tudna olcsón venni hozzá? Gyári új 40 eHUF, állítólag!
Sziasztok valaki tudja hogy hol lehet venni és menyiért AF1 Europa hoz 70-es hengert? vagy valami jobbat? Előre is köszi!
Helyesen: olajteknő kellene + felső villakifli!
Sziasztok! SOS keresek '07 ZX6R-hez: felső villakiflit, olajdeklit, jobb villát. Kontakt: akirayanagawa@freemail.hu v. 70/949-4341! Thanks!
nekünk van!
szia. nekünk van.
érd:bakonymotor@gmail.com
Átmente=átmentem
Átmente dealer-be Aszonták szerezzek blokkot én meg akkor...............................ráálltam az ügyre Amúgy HEPIBÖRZDÉJTÚJÚ!
Mekekukát akarok csinálni ahhoz kell........................
Aha-aha hogy tudjuk megbeszélni?,
Nem tudom én nem dumáltam rá semmit
Szebusz! Köszi! A 'zöldek' megfertőzték Gábort!
Helló Gyuri.Isten éltessen sokáig!
öööööööööööö mihez is kell az neked?
Na mi van gyenge az R1 hogy ilyen motort akarsz?
Ha érdekel ZX10r blokk akkor én tudok....
Szia !
Én is szerettem volna, de sajna nincs...
suzuki tl 1000 r gyári dobok, takaró lemezekkel együtt eladó ár egyben 28000 ft. 0620/598-2538
cbr 954 rr gyári plexi eladó ára 8000 ft. 0620/598-2538