Hali!
Ha Busához keres valaki rendes csomagtartót, annak tudok egy Krauser rendszert. Könnyű felszerelni, nem kell nagy barkács, csak pár csavar ki- és be, ennyi. Stabil, szép, nem cseszi szét a sportos jelleget.
Eladó vagy cserélehtő egy Smasung S 630-as digitális fényképezőgép, mióta megvan, talán 5 ször használtam, most meg egy komolyabb cuccost vettem, így végképp felesleges.
(6MP, sd kártyás)
Üdv!
Cagiva Freccia szétszedve,hiányosan.Megmaradt alkatrészei: váz,kerekek,hűtő,szétszedett hiányos blokk,repedt burkolati elemek,tank.lámpák(csak első és hátsó)önindító meg még egy pár dolog.
Kell a hely,az összes alkatrész együttesen eladó.
cagivacucc kukac gmail.com
Irányár 18000Ft
heló.Eladó egy komplett Minarelli AM6-blokk,feissen furt hengerrel,teljes motorgenerállal,gyujtással,mindennel cakli-pakk, ez nekem egy tartalék blokk volt de beindítottam és tökéletesen jár.ÁR:42000
Szia, most megvagy vhogy én is 600asra tippeltem a 130 ló miatt, de igazam van
Amúgy sajnálom, hogy tegnap nem jöttél, nekem nagyon tetszett a csoportos gurulás , nem szereted ezeket a rövidebb (70 km) cirkálásokat?
Ha Busához keres valaki rendes csomagtartót, annak tudok egy Krauser rendszert. Könnyű felszerelni, nem kell nagy barkács, csak pár csavar ki- és be, ennyi. Stabil, szép, nem cseszi szét a sportos jelleget.
NSR- felnit keresek. Akinek van kérem jelezze.
(6MP, sd kártyás)
Cagiva Freccia szétszedve,hiányosan.Megmaradt alkatrészei: váz,kerekek,hűtő,szétszedett hiányos blokk,repedt burkolati elemek,tank.lámpák(csak első és hátsó)önindító meg még egy pár dolog.
Kell a hely,az összes alkatrész együttesen eladó.
cagivacucc kukac gmail.com
Irányár 18000Ft
tel:. 06-20-424-8584 -egyész nap elértek
http://kepesmotor.hu/piaggio-r...
50 es enduró csere érdekel, esetleg egy keveset rádobok.
BMW
302077615
Amúgy sajnálom, hogy tegnap nem jöttél, nekem nagyon tetszett a csoportos gurulás , nem szereted ezeket a rövidebb (70 km) cirkálásokat?
Eladó Pár mázsa V2-es alkatrész!
És egy 1994-1997-ig zx6r blokk alkatrészek.
Tel:06206128887
Web:bontospityu.hupont.hu
Nem túl idős 600-as sport vagy sport-túra mocira cserélném a kis Rs 125-ömet!Ha érdekel a dolog akkor bővebben:30/264-0808
http://www.kepesmotor.hu/husab...
Gilera XRT 600 eladó hobbi célra. Olyan szép, mint egy traktor!