Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegyél rá egy nyerget!
Majd én kifényesítettem volna rajtuk a gumibotot!
Meg mer mukkanni? Még szerencse , hogy videó-felvétel van róla , mert így a cigányok ráqrnak! Nem rendőrök ezek hanem balfékek.
Szia!

Sikerült felébrednem, hajnalban kóvályogtam haza, holnap hajnalban már mehetek újra. Az a baj Pogi hogy ez a sok meló sajnos nem túlóra hanem szétdarabolták a szolgálatokat, java része hajnali kezdés vagy végzés. Sok az állásidő és az úgynevezett Operatív szolgálat amivel nem keresel semmit. Ezek mind csökkentik a fizut, átlagban 10%-l. De azért meghirdette a cég a motorvonat vezetői felvételt, jelentkezzenek csak, így is annyian vagyunk mint a nyúlszar. Legfeljebb még többen leszünk a semmihez.

A hétvégén talán kap új üléshuzatot a simson, mert már teljesen kiszakadt keresztben és a szivacs is porlik rendesen. Sikerült szerezni maradék anyagot és remélem olcsó pénzért megvarrják. Ami rajt van azt még saját kis kezemmel, kézzel varrtam. Most már nem állnék neki az biztos, a szemem se a régi.
Nem lesz az idén karácsony.....elmarad
Egyenesbe kell hoznom a dolgokat....
Jön a karácsony, legalább lesz pénzed ! Tudsz ajándékot venni!
Szesz Csibe Mindig csak a munka és a munka.....mi is túlórázunk állandóan ,de unom már...
Roppant örülünk, hogy semmi bajod, igaz , tudtuk, hogy csalánba nem üt a villám, rossz pénz nem vész el, stb....!
Dolgozz, hadd tudj sokat keresni! Tele leszel lóvéval, mint a kutya bolhával! Igaz , bolha sem sok van. Vagy rossz a közmondás. Szerintem így helyes: Tele leszel bolhával, mert sokat dolgozol, és nem érsz rá pénzt keresni.
Jó reggelt!

Most éppen van egy kis időm és gondoltam benézek, hogy nem vitt-e el benneteket az ördög. Mindennap meló és csak aludni járok haza, nem értem én ezt.

Azért találtam egy kellemetlen hírt is:
http://atv.hu/cikk/20121118_pr...
"azt a két hónapot szépen át vegetáljuk"

Meleg nuna.....!
Jaja...azt a két hónapot szépen át vegetáljuk Borozgatós esték...sült szalonna....
Minden esetre az vigasztal, hogy mindjárt december, és még két hónap és már március!
Megint mozdonyozik?

Hát egy hét hideget mondanak...azután ismét enyhűl,de hogy utánna mi lesz azt nemtom
Ne irigyeld szegény csibét. lehet most is erősen izzad!
Sok a dolga neki!
Remélem azért nem lesz hosszú hideg!
Azt hiszem a jövő hétre már kemény minuszokat mondanak........hiányzik is nekem mint mókusnak az erdő tűz....
Csibe megint merre kurvázik?
Majdnem! De fel a fejjel , megérkeztem. Bánatos szár ködös idő volt errefelé,de már mindjárt december.
Ez van, sok jót nem várhatunk. Egyelőre!
Megint le fagytatok?
Mondjuk ezzel én is így vagyok...sok ruhától meg sem tud moccanni az ember
Jön az ha akarjuk, ha nem! De nincs igényem nagy hidegekre. De most még tűrhető. Én nagyon nem szeretem a hideget. A meleg elől behúzódok a hideg pincébe, de a kályhát nem vihetem magammal.
Olyan az ember mint egy ruhagyuri. Az oroszlán megenne egy hétig ruhát szarna.
Jaja.....pont motorozós idő ez Márciusig legyen ilyen azután már meg itt a tavasz
Csendes nap volt ma és most is csak 9 fok van. Eddig jó az idő! Karácsonyig ez mehet.
Szép estét! Ne is igyál! Már mondtam, hogy nem bírod! Hiába beszélek, eliszod előlünk. Aztán meg nem bírunk veled!? Javulj meg Bendegúz mert elvisz az ördög!
Akkor most fát vegyek vagy bort?
Maradok a fánál és némi pálinkánál.....nem ihatok,minden nap motorozok