Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

végülis igazad van ! kösz téll :)
és ha beilleszkedsz, akkor mit kellene hogy csináljanak veled? ez butaság különben, ha meg így érzed, akkor erről te is tehetsz? nem? beszélgetni kell az emberekkel, akkor ismernek meg
így van :) :D am nem tom nem ilesztketem be ebbe a fórumba még
ménebírna? honnan veszed ezt a hülyeséget? vagy menses előtt vagy ?
én nem :/ csak engem vlmiért senki nem bír itt.....
kihaltatok?
Majd eljöttök erre is! Remélem!
Üdvözlünk a buckalakók között
Oké Tomi,első a gyerek és a túrát meg lehet csinálni jövőre is
üdvözlünk itt ahol mi is szívjuk a levegőt :)
Sziasztok! Üdv innen Zalaegerszegről! Ma volt időm géphez ülni, sikeresen megérkeztünk, kipakoltunk, lakás nagyon jó!
Láttam már pár gépet is, nem tudom fórumoznak-e. Egy RSV4-et, egy piros SRADot, egy pályaidomos CBR 600 F volt szerintem, illetve a Flex B-nél egy Banditot, illetve egy kék régebbi SV-s kollégát!
Pogi!Sajna azt hiszem nem jön össze már a kis turánk az idén.Pár nap mulva utazok,nem tudom mikor jövök meg.De interneten ugyis kapcsolatban leszünk.Csibével megbeszéltem, majd megjáratja a motorjaimat néha.
Köszönöm!
Pogiiiiiiiiiiiii
Te,Csibe Erre az istenre gondoltál? Ez még saját magára sem tud vigyázni,nem hogy rád
http://youtu.be/lqxW-jdLFlQ
de van ám
Van itt kérem össze tartás

Tomi51! Boldog Szülinapot
én meg a zsákot
Viszem az ásót...
én is csak időben szóljatok!
Én is megyek segíteni!
Csibe! házi feladat: rendszám megszerzése Pogi és a többiek úgysem nyugszanak addig, amíg be ne nem mosnak egyet ennek a tetűnek - megjegyzem teljes joggal!
Csibe,igazad van. A sors meg az isten elintézi őket,de ahhoz hogy ezt megtegye kell annak a szaros kavics szállító autónak a rendszáma!
Ha ezt megtudnád nézni,akkor máris ki húzza a himnuszból a balsorsot a sofőrje
Nem lesz kedve azután arcoskodni egy motorossal sem
Egyetértek az előttem szólókkal,a zsaruk csak a b@sszogatásban vannak toppon!
Szia az a baj a Magyar törvény az ilyet semmibe veszi nem is fogja érdekelni őket ....
de én tudok neked egy jobb megoldást csak mutassál rá az emberkére