és ha beilleszkedsz, akkor mit kellene hogy csináljanak veled? ez butaság különben, ha meg így érzed, akkor erről te is tehetsz? nem? beszélgetni kell az emberekkel, akkor ismernek meg
Sziasztok! Üdv innen Zalaegerszegről! Ma volt időm géphez ülni, sikeresen megérkeztünk, kipakoltunk, lakás nagyon jó!
Láttam már pár gépet is, nem tudom fórumoznak-e. Egy RSV4-et, egy piros SRADot, egy pályaidomos CBR 600 F volt szerintem, illetve a Flex B-nél egy Banditot, illetve egy kék régebbi SV-s kollégát!
Pogi!Sajna azt hiszem nem jön össze már a kis turánk az idén.Pár nap mulva utazok,nem tudom mikor jövök meg.De interneten ugyis kapcsolatban leszünk.Csibével megbeszéltem, majd megjáratja a motorjaimat néha.
Csibe! házi feladat: rendszám megszerzése Pogi és a többiek úgysem nyugszanak addig, amíg be ne nem mosnak egyet ennek a tetűnek - megjegyzem teljes joggal!
Csibe,igazad van. A sors meg az isten elintézi őket,de ahhoz hogy ezt megtegye kell annak a szaros kavics szállító autónak a rendszáma!
Ha ezt megtudnád nézni,akkor máris ki húzza a himnuszból a balsorsot a sofőrje
Nem lesz kedve azután arcoskodni egy motorossal sem
Szia az a baj a Magyar törvény az ilyet semmibe veszi nem is fogja érdekelni őket ....
de én tudok neked egy jobb megoldást csak mutassál rá az emberkére
Láttam már pár gépet is, nem tudom fórumoznak-e. Egy RSV4-et, egy piros SRADot, egy pályaidomos CBR 600 F volt szerintem, illetve a Flex B-nél egy Banditot, illetve egy kék régebbi SV-s kollégát!
http://youtu.be/lqxW-jdLFlQ
Tomi51! Boldog Szülinapot
Ha ezt megtudnád nézni,akkor máris ki húzza a himnuszból a balsorsot a sofőrje
Nem lesz kedve azután arcoskodni egy motorossal sem
de én tudok neked egy jobb megoldást csak mutassál rá az emberkére