Mijjaz hogy A szórókittet is azzal vittük fel......és a festéket is Nagyon jó kis cucc. Bár gondolom egy autó festéshez nem olyan jó,de motort azt szépen meg lehet csinálni vele
Jól is néz ki.....kicsit mintha testesebb lenne. Szépen lefujta a Hondalaci még hozzá azzal a pirinyó festékszóró pisztolyal amit beraktam ide a multkor.
Talán elviszik.......
Én jeleztem a kutyámnak...ha egy karc lesz a motoron,akkor meg fordítom rajta a bundát
Bannyeg,miket nem kinálnak érte cserébe.....ITALJET formula,meg ARILLIA sr.......
Ja,és azt irtam eladó....... nem cserebere összevissza
A kutyára is figyelj mert majd egyszer elszabadul vele. Az enyém már kóstolgatja mert néha rajta hagyja a lábnyomát, a kulcsot már nem is merem benne hagyni a gyújtáskapcsolóban.
Felénk sajnos nem, van egy-két bontószökevény, szégyenlek felmenni rá olyan lepusztult állapotban vannak. A tegnapi masinán a szék egyszerűen kitört a talpából.
Jól is néz ki.....kicsit mintha testesebb lenne. Szépen lefujta a Hondalaci még hozzá azzal a pirinyó festékszóró pisztolyal amit beraktam ide a multkor.
Talán elviszik.......
Bannyeg,miket nem kinálnak érte cserébe.....ITALJET formula,meg ARILLIA sr.......
Ja,és azt irtam eladó....... nem cserebere összevissza
Ha elszabadulna a gép az udvarban,Ne hagyd!
Nincs lehetetlen
Szép a gép,nem Yamaha,de teccik