Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos kell a pénz "szolgálati autó"-ra a vasutas főnököknek! De tegyél be egy stokit! Szép reggelt!
Kompresszorod volt hozzá?
Mijjaz hogy A szórókittet is azzal vittük fel......és a festéket is Nagyon jó kis cucc. Bár gondolom egy autó festéshez nem olyan jó,de motort azt szépen meg lehet csinálni vele
Akkor ezek szerint használható volt a szóró?

Jól is néz ki.....kicsit mintha testesebb lenne. Szépen lefujta a Hondalaci még hozzá azzal a pirinyó festékszóró pisztolyal amit beraktam ide a multkor.
Talán elviszik.......
Jól néz ki a hirdetés képein nagyon, majd csak lesz rá komoly, pénzzel rendelkező vevő.
Esetleg egy használható simson sr 50?
Én jeleztem a kutyámnak...ha egy karc lesz a motoron,akkor meg fordítom rajta a bundát
Bannyeg,miket nem kinálnak érte cserébe.....ITALJET formula,meg ARILLIA sr.......
Ja,és azt irtam eladó....... nem cserebere összevissza
A kutyára is figyelj mert majd egyszer elszabadul vele. Az enyém már kóstolgatja mert néha rajta hagyja a lábnyomát, a kulcsot már nem is merem benne hagyni a gyújtáskapcsolóban.
Nem hagyom
Pogi!
Ha elszabadulna a gép az udvarban,Ne hagyd!
Nincs lehetetlen
Gratula Bandita.
Szép a gép,nem Yamaha,de teccik
Talán ez annak a jele hogy híztál Csibe...... Nem szégyen az ha kitörik az ember segge alól a szék
köszi
Szép lett!
Felénk sajnos nem, van egy-két bontószökevény, szégyenlek felmenni rá olyan lepusztult állapotban vannak. A tegnapi masinán a szék egyszerűen kitört a talpából.
Kösz!
Lassan már az lenne a normális.
Jó lapátolást.
Ez igen.
Tartja a sebességet?
Sok szerencsét! Megyek egy kicsit lapátolni. délelőtt nem volt kedvem, csepergett, és meleg is volt ! Most már árnyékban van.
Tegnap hosszú derekúval vittem az IC-t. Mit mondjak jól esett a ringatózás meg nem kellett a km órát sasolni folyton.
Ma jöttem meg majd csak Péntek délben.