Akkor LFP-s stílusban:
Ne Bandiz mert lekurvázlak!
Viccet félretéve,tényleg nem szeretem.10.-e hétköznapra esik,nem?
Ígérni nem merek,de lenne kedvem!
Amióta maszek vok,nem sok időm van.
Szia Elbandiii omniára rumot ajánlok ...szeretem a rumoskávét
Na figyu Tesó.....10.-én megint vadat bolondítunk bográcsban...ha tudsz gyere el és eszünk iszunk jól bebaszunk
Mit szolsz?
jó választás! fantasztikus hely! egyébként ez is egy motoros paradicsom! és élvezet közlekedni arrafelé, figyelnek egymásra, szóval nagyon király minden! a második képen a Sky Walk-on állok az üveglapon! a frizurámat ne nézd, mert összeborzolta a szél
na szia! tavaly voltunk a Sky Walk-on! mi Ramsau am Dachsteinben laktunk egy szállodában, gyönyörű helyen és gyönyörű kilátással a szobából (kép az adatlapon a fotók között, ahol írtam, hogy ez volt a kilátás a teraszról). Ramsau am Dachstein Bp-től 500 km, onnan pedig a Sky Walk kb 15-20 km autóval vagy motorral, felfelé a szerpentinen. Egy nagy parkolóban lehet hagyni a motorokat, autókat, és persze ingyenes a parkoló. Onnan megy fel a lift, és visszafelé is érdemes megváltani, mert gyalogosan elég gáz lejönni. A lift hegy- és völgymenet 30 EURO-ba kerül a felnőtteknek. De megéri, gyönyörű látvány és jó levegő fogad, mi fent voltunk kb. három-négy órát. Van fent egy jégpalota is, azt is érdemes megnézni! Ide el kell menni, fantasztikus! mi augusztusban voltunk, de meleg ruhát vittünk, mert kiszámíthatlan az időjárás, fent viszont ragyogó napsütésben napoztunk. Viszont a meleg cucc nagyon jól jött a jégpalotában. Csatolok egy weblapot is, itt érdemes nézelődni! Ja és persze engem is vigyetek magatokkal! A szállodát pedig a www.hofer-reisen.at-nál foglaltam, mi évek óta csak velük utazunk, korrektek, és baráti árak a mi árainkhoz képest. Erre is nézz majd rá, ha van kedved! Bármiben tudok segíteni, csak szólj, Ausztria fan vagyok, és dolgoztam is kint másfél évig! Remélem segítettem!
Szép jó napot azt szeretném megkérdezni mikor voltatok a Sky Walk-nál mivel mentetek és tőlünk mennyibe fáj egy ilyen út mert a nyáron feltétlen meg akarom nézni
Ne Bandiz mert lekurvázlak!
Viccet félretéve,tényleg nem szeretem.10.-e hétköznapra esik,nem?
Ígérni nem merek,de lenne kedvem!
Amióta maszek vok,nem sok időm van.