Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor LFP-s stílusban:
Ne Bandiz mert lekurvázlak!
Viccet félretéve,tényleg nem szeretem.10.-e hétköznapra esik,nem?
Ígérni nem merek,de lenne kedvem!
Amióta maszek vok,nem sok időm van.
rajta! mi tart vissza?
csak egy kis kedvcsinálónak! az első kép fent készült, a második ott, ahonnan indul a sílift felfelé, és a harmadik a szerpentin, itt már lefelé jövet
Szia Elbandiii omniára rumot ajánlok ...szeretem a rumoskávét
Na figyu Tesó.....10.-én megint vadat bolondítunk bográcsban...ha tudsz gyere el és eszünk iszunk jól bebaszunk
Mit szolsz?
helyes.....
Olyan érzésem van hogy megint bekéne baszni.....
az kivételes alkalom akkor meg van engedve, egyébként nem
na ná hogy nem iszok alkoholmentest....bár volt rá példa motorozás közben olyant ittunk....
olyat nem is veszek, az íze is borzalmas látom, te is a topon vagy
jó választás! fantasztikus hely! egyébként ez is egy motoros paradicsom! és élvezet közlekedni arrafelé, figyelnek egymásra, szóval nagyon király minden! a második képen a Sky Walk-on állok az üveglapon! a frizurámat ne nézd, mert összeborzolta a szél
Na látom felpörgött a totyik!
Omniára mit ajánlasz?
mert akkor azt mondtam volna "dobd ki a picsába....rendes sört kérek" ...ez hogy jön ide?csak ugy.....eszembe jutott
ja, ezt lefelejtettem, sorry http://www.derdachstein.at/dac...
nem, nekem olyan nincs, csak alkoholtartalmú! de hogy jön ez ide?
500 km nem is sok akkor megvan a nyári nagy túra motorral:)))))
na szia! tavaly voltunk a Sky Walk-on! mi Ramsau am Dachsteinben laktunk egy szállodában, gyönyörű helyen és gyönyörű kilátással a szobából (kép az adatlapon a fotók között, ahol írtam, hogy ez volt a kilátás a teraszról). Ramsau am Dachstein Bp-től 500 km, onnan pedig a Sky Walk kb 15-20 km autóval vagy motorral, felfelé a szerpentinen. Egy nagy parkolóban lehet hagyni a motorokat, autókat, és persze ingyenes a parkoló. Onnan megy fel a lift, és visszafelé is érdemes megváltani, mert gyalogosan elég gáz lejönni. A lift hegy- és völgymenet 30 EURO-ba kerül a felnőtteknek. De megéri, gyönyörű látvány és jó levegő fogad, mi fent voltunk kb. három-négy órát. Van fent egy jégpalota is, azt is érdemes megnézni! Ide el kell menni, fantasztikus! mi augusztusban voltunk, de meleg ruhát vittünk, mert kiszámíthatlan az időjárás, fent viszont ragyogó napsütésben napoztunk. Viszont a meleg cucc nagyon jól jött a jégpalotában. Csatolok egy weblapot is, itt érdemes nézelődni! Ja és persze engem is vigyetek magatokkal! A szállodát pedig a www.hofer-reisen.at-nál foglaltam, mi évek óta csak velük utazunk, korrektek, és baráti árak a mi árainkhoz képest. Erre is nézz majd rá, ha van kedved! Bármiben tudok segíteni, csak szólj, Ausztria fan vagyok, és dolgoztam is kint másfél évig! Remélem segítettem!
Köszönöm
öt perc és összeszedem az infokat, nézz vissza!
Szewa Laci
mindjárt fent leszel a faszbokooon
akkorjó van akkor
alkoholmentes söröd van? ?
Szép jó napot azt szeretném megkérdezni mikor voltatok a Sky Walk-nál mivel mentetek és tőlünk mennyibe fáj egy ilyen út mert a nyáron feltétlen meg akarom nézni
nem semmi egy bagázs
nem, nem dehogy, nem sértesz meg vele
ez már rajtam marad
Jaj....má megint a busmanok
Naná hogy nénizlek de remélem ezzel nem sértelek meg?
figyejjé má milyen jót találtam beszarok rajta http://youtu.be/1CaHOwEqaxE
má te is nénizeeeee?