Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó estét hölgyem!
Nagyon remélem hogy az idén is eljutunk valahová!
Már megtette, mert az anyóséknál elég türelmetlen volt, hiába mondtam neki hogy nyugi, ezt még megiszom aztán megyünk is.
mit hergeled ,hogy ideges ,mikor nyugodt
ez fizetős navi,ugye?
szijja akkójó, ha nyugodt vagy, akkójó
Szia Csibe hogy a kutyád hugyozza körbe a motorodat Jó túra volt és remélem az idén ismétlés lesz
maraggyámá én meg alig mutatkozok
Te mondod motomami?engem ide hívtak,,de már megyek is,,,jó nekem a szemétlerakóban!
Szijja drága.....én nyugodt vagyok
Csak ez?
Sony ericsson W995 és az amAze 5.2-es navival kinlodok.....de ez meg haladja a tudásomat...
Jó estét!

Hazaértem a kutya sétáltatásból, erre mi fogad? Ej Pogi most aztán tisztára lelki beteg lettem, ha rágondolok arra a navigációs utazásra.
á....nem kell nekem térkép.....ezt is csak poénbol tettem rá.
Tavaly amikor mentünk Tinnyére,a Csibe rakott a motorjára navit.....naná hogy lépten nyomon másfelé akart vinni minket az a szar. Gondoltam nekem is legyen egy és több felől tudjuk bekeríteni a dolgot
á....nem kell nekem térkép.....ezt is csak poénbol tettem rá.
Tavaly amikor mentünk Tinnyére,a Csibe rakott a motorjára navit.....naná hogy lépten nyomon másfelé akart vinni minket az a szar. Gondoltam nekem is legyen egy és több felől tudjuk bekeríteni a dolgot
ne idegeskedj Pogikám Káj bácsi segít
Te mostanában mindenhol látogatást teszel?
Milyen telefon,milyen navi programmal kinlódsz?!
LFP...aha,,,igen,,az első oldalt tekints meg ott,,,,,,,aki kibírja az megmarad az LFP,,,nagy az összetartás és nehéz bejutni,,,mindenki ezt kapja aki odatéved,,,,,,de ha bent maradsz,akkor jó kis csapatban találod magad,és már más szemmel nézed azt ami ott zajlik......na,kotródom is vissza a szargödörbe
Veszel szépen egy széthajtogatható térképet,az nem is pofázik
Szewa...én is voltam nálatok....faszán le is kiabáltátok a fejem.....
De légy üdvözölve
Ne is mond.......Már szét basz az ideg. Leszedtem egy navi progit a telóra...de mindig frissíteni akarja a verziót......5.2-re.....de ez is 5.2
Beszél is....de a kurva utat nem mutatja ha pl kispiricsre akarok menni.
Térképet be adja....3D-ben is...de utvonalat nem tudok kijelőlni mert frissíteni akar mindig
Köszönöm a fogadtatást,hello mindenkinek!
Hondalaci600 már volt is nálunk,,,szép kis mocorgója van,meg jó arc,,,de megígérte,hogy jön máskor is,de nem jött,,,,ezért HRC még többet fog kapni orrnyeregre
Isten hozott!
Nem mondod vazze?