Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó estét drága uram
Jó estét kedves hölgyem!
Majd egyszer csak megleplek előbb-utóbb. Most autóba kényszerítettek, pedig erősen ellenkeztem.
gyorsan menjél, mert sokan ismerik Gelse? az merre van? és milyen fürdő van ott? vagy gugli a barátom?
Á...nem kell szolni ilyenkor ha a közelbe jársz....... nehogy már begyertek egy KV-ra...meg minden Teeeee bakterologus
Sziasztok!

Azt hiszem tudom ki ez a körözött egyén, megyek is a seriffhez és felveszem a jutalmat!
Most jöttem haza, Gelsén fürödtem egy jót és pótoltam az elvesztett folyadékot.
oké....Jó étvágyat
na az szép kis baleset lenne na meg nem is adná a Sportmotor ringyójának, ahogy becézgetett nem, nem valami egészen mással készülök, de nem írhatom le, mert akkor elmarad a meglepi, de majd elmesélem most viszont megyek tolok valamit az orcámba, mer megpusztolok éhen majd még gyövök
meg kéred a kezét mi?
én valami egészen mást tartogatok a számára
Oké,szeretettel várunk Ha tudsz jössz...ha nem akkor nem.
Amugy látom már minden topikban érik neki egy kiados szájba baszás...már mint ennek hrc kaktusznak
persze, csakis úgy nem kéjutazást kívántam neki
Szívemből szóltál!
De csak lassan rohadjon...
köszi! oh hogy rohadna meg, hány neve van ennek a csőbuzinak?
akkor most kipörgök a konyhába, és kotrok magamnak valami harapnivalót, mert már nagyon éhes vagyok ma még nem ettem egy falatot sem!
Igyekszem,de mondom nem merek ígérni!
Slowhand!
Igen Kaktuszdzsem és Hrczoli ugyanaz.
akkor pöröghetsz Jol és gyorsan fogy a sör
naazé pörgésben jó vagyok bár még a tábortűz és a frigo között nem próbáltam
bocs...
gyere ugy is kell segítség az acconynak mert nem bir olyan gyorsan pörögni a tábortűz meg a frigó között ha sör kell
Huuu.....B-)
engem már meg se hívsz?
jovanna nem bandizlak....
ha van időd gyere.....nem pont 10.e ,de azt követő 7végén csináljuk.Jön egy két munkatársam és főzünk meg iszunk
tudom,kevés időd van....de pár óra kikapcsolodás neked sem árt
bocs dzsem...
a kaktuszdszem a hájjercé?