ez így van, az ember totál tönkremegy lelkileg is, anyagilag is. Sajnálom a párodat, remélem minél előbb sikerül valamit találni Na lassan megyek, mert még van dolgom, holnap beindul megint a verkli, bár én éjjel is dolgoztam (sofőrszolgálat), mert a napi 9-10 órai meló mellett még hétvégén is muszáj dolgoznom, mert nagy gáz van szép estét Nektek, és majd beszélünk!
A munkanélküliséget ne is ecseteld,a párom is az már jó ideje és eléggé megviseli lelkileg...és anyagilag.
Amig birom erővel húzom az igát ha kell duplán,talán sikerül neki is találni valami melót.Akkor kicsit jobb lesz remélem.
Ahogy irod...nálad sem tul rózsás a helyzet,de talán helyre állsz és össze jön valami meló. Tudom ilyenek a magyar munkaviszonyok.....mégg többet-még többet....de a pénz kevesebb ezért meg azért.
nahát erről beszélek ezért mondtam, hogy nekem más esélyem nincs, minthogy kimenjek dolgozni ha csak két évig keresek többet mint itt, már akkor kicsit beljebb vagyok. Másfél évig munkanélküli voltam, gondolom van elképzelésed róla, a hitel mellé még mennyi adósságot halmoztam fel. Január óta megint dolgozom, de a próbaidő után nemhogy megemelték volna a pénzemet, levettek belőle persze úgy, hogy maximálisan meg vannak elégedve, nagyra becsülik a munkámat, de csökkent a cég bevétele... két választásom maradt, vagy bedurculok és eljövök, vagy kompromisszumot kötök. A kevesebb még mindig több, mint a semmi. Ja és persze elvárják, hogy ugyanolyan profin csináljam tovább a melót, ugyanolyan lelkes és lojális maradjak. Elég vicces nem? A mostani fizum a hitelekre sem elég szinte, nemhogy a rezsire, meg az adósságok törlesztésére. Szóval patthelyzet. Egy esély, kint meló itthon nem látok megoldást
A Tiéd is svájci frankos? Mert az enyém az...de még nincs gáz amig van melóm.
Sugárzunk majd a boldogságtól...ferde szemmel....és sárgán....de valóban,örüljünk a tavasznak
tudom, megértelek én ugyanebben a cipőben járok, de nekem már a nyakamon vannak csak egy hajszálon függ az egész
na hagyjuk is, nem akarok most erre gondolni, mertakkormegőrülök
örüljünk a tavasznak ennyi
és imádkozzunk, hogy ne pusztuljunk bele a sugárzásba, amiből nyilván ki kisebb, ki nagyobb dózist kap
Hát ez az...valamiben hinni kell........
De azért agyalok én is,mivel ha kimegyek és nem jön össze a meló akkor kifizeti a lakáshitelt? Ha ezt elvesztem akkor mindent amiért eddig meg dolgoztam..........ezért nehéz ez az egész.
tudod http://youtu.be/WeVa6zriF1U
az biztos, hogy nehéz hosszú távra melót találni, de semmire nincs garancia, itthon sem, kint sem az egész élet lutri, van akinek bejön, van akinek nem
mindenesetre nehéz, ez biztos, sokat agyalok én is, hogy mitévő legyek de itt nagyon kilátástalannak látok mindent
Feladni én sem adom fel.....de nehéz olyan melót találni kint ami biztos,és hosszútávú. Ugy érzem egy évre nem érdemes kimenni....mert ha ott kinn nem jön össze a meló hosszutávon,akkor hazajöjjek mint munkanélküli? Ennek nem igen látom értelmét......
Viszont ha sikerül olyan melót találni ami végleges....akkor meg nem is jönnék vissza,de olyan melót kifogni.....nehéz
oh ne csináljátok már! ez csak egy buta félreértés volt, és mindketten ingerülten reagáltatok rá de nem akarok erőszakoskodni, ha úgy érzed, a te döntésed, mindenesetre én sajnálom
ide ez kívánkozik: http://www.youtube.com/watch?v...
akkor majd itt beszélgetünk
kösz én is megvagyok, semmi extra, semmi jó nem történt, húzom az igát, ennyi
igen, itt is nagyon szép idő van! és csiripelnek a madarak
Szia
Meg fogadtam nem irok oda többet.....nehogy már leugasson egy köcsög hogy hova írjak.
Amúgy köszi a kérdést,meg vagyok....sok a meló és sok a túlóra a munkahelyen. De nyáron leállunk 4hétre és majd akkor kipihenem ezt a hajtást
Veled mizujs? Ott is ilyen szép madárdalos idő van?
Igen a ruha még megvan,lökj egy mail-t és küldök képeket!