Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia meddig maradsz?
Kellemes ünnepeket Laci bá!el vagy veszve újabban.itt vagyok Zalában voltam lent ma Hévizen.annyian fürödtek mint nyáron...
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek!
ja már kívántam hülye vagyok
Nektek is!
Nektek is boldog nyulat!
Köszönöm!
Ott még nem tartok, védekezni is lehet ám! Most jöttem haza nemrég aztán benéztem egy kicsit mert most csak a kutya van itthon rajtam kívül. Az meg nem akar a topikba írogatni. Holnap megint megyek hogy a fene vinné el.
Ne keseredj el! Mindig volt valahogy!
Kellemes húsvétot Neked is! Úgy eltűntél, azt hittem a nemigondozóban vagy kezelésen!
Sziasztok!

A lányokat kívülről, a fiúkat belülről locsolni!
Csatlakozom+sok locsolót mindenkinek
---Kellemes Nyuszi Ünnepeket Mindenkinek !
Jó estét!

Hála Istennek van meló még,az éjjel dolgoztam, követ szórtak a pályafenntartók és a kocsikat húzkodtam egész éjszaka , de itt a a tavasz is és megkezdődtek a kerti teendők is valamint a festést soha nem lehet abbahagyni ha egyszer belekezdek. Holnap hajnalban megint megyek dolgozni, majdnem egész hét ilyen lesz, nem igen van időm még a gép elé sem ülni. Most amúgy is az a legfőbb dolog hogy mi lesz dicső kormányunk döntése a korkedvezménnyel kapcsolatban, nem hiszem hogy akár 60 évesen meg tudok felelni az egészségügyi elvárásoknak, hát még 60 év felett mozdonyt vezetni.
Csibewer! Hozzádrótoztak a mozdonyhoz?!
jobbat
jó reggelt!
hát ha sosenem vagy itt a többi zalaegerszegiről meg környékiről ne is beszéljek ugyebár...
Jó reggelit!
Hát ez az... de lesz*rom
Jó reggelt kívánok!
F.s ez a tavasz!
Kihaló félben van ez a trotyik? vagy mindenki motorolni ment?
Nem is szabad kihagyni.....mert duzzogni fogok
meg itt is jó reggelt ugyebár http://youtu.be/lAZgLcK5LzI
hatalmas figura!
de hogy minden nap fordítva veszi be a gyógyszerét?!