Hello,Lackó!
Minden rendben,,,,,nagy buli lesz holnap,,,,,készülünk,mert sok ember jön,,,anyósom 60.ik szülinapja,lányom névnapja,meg egy kicsit ráfogjuk az anyák napjára is a piálást,,,,aztán ki sem józanodok és már is itt a fiam ELSŐ szülinapja,17.ikén ,,,ismét csúnyára iszom magam
Ajjaj, ez nekem magas, android az nekem valami sci-fi történet. Régi gyerek vagyok ám! Ha idenézel későbbiekben holnap megkérdem a lányomat milyen a telefonja mert Én csak annyit tudok hogy Samsung. Már csicsikál a drága.
24k
jó motorosoknak bármikor,,,mondom én,hogy kell az a MOBILOS SEGÍT topic,,,,,,,gyári alkatrészek olcsón,új és használt készülékek,szervizelés és ilyen progik ,meg frissitések ingyen,,,,de csak motorosoknak
Szia littlechiken
Igen,csak Nokia,,,4GB-s microSD kártyára felteszem és onnan fel lehet 2 perc alatt tenni bármilyen symbianos Nokiára,,,samsungon nem fut,,,azon az Igo8,,,Omina,1,2,Galaxy spica,Galaxy S,Ace,stb...de ezek már mind androidossak Nokia N95ön tök szépen megy,vagy az 5800-án,,,én vettem mellé egy bluetoothos GPS vevőt,,DL-4W lap vékony kütyü,másodpercenként frissít és 11 órát bír,,,nem merití le a telefont,csak amit a bluetooth eszik,,,szóval ez így tök jó,,,telefon,fényképezőgép,navigáció,pici laptop,mert van rajta wi-fi is,,,,20 körül vannak ilyen telefonok,,,,és nagyon jó képeket lehet vele csinálni
őőőőőőőőő.........a kaja az megoldható....Viszek én neked még gőzölgő vadpörit is bográcsba....csak legyen navim ezen a foson....De rajta leszek a témán...azaz a nokián
Ericsonokra a wayfinder szokták tenni,de az id fizetős,csak próba nap van,de az is a toronyból számítja ki a poziciódat,,,szóval lassu és szar az egész,,,én is ezért váltottam nokiára,pedig ericssonos voltam,,,vagy vegyél x10,x10mini sony ericsson és arra rá tudom buffogtatni az Igo primo navit,,szintén hekkelve,nó fizetősben,,,,,de az neked sokba fog kerülni felém,,,legalább 2 hambiba,,dupla sajtos,dupla húsos kevés kecsöpösmustáros,salátalevelesbe
Na,azt szépen felejsd eee.......Az ericssonokra nem lehet feltenni okosba,,,,,ha veszel Nokiát,symbianos készüléket,,,Pl,E,vagy N sorozat bármlyikét,akkor fel tudom neked telepíteni ingyen az ingyenes navit a Garmin mobileXT,,,csak akkor el kell gurulnod hozzám,,annyiba fog csak kerülni neked,,,,aztán én is azzal jövök megyek és csak 5 métert téved max,,,teljes 2010es Eu térkép ,magyar hanggal 3Dben és sok ikon közül válogathatsz ami a nyíl helyett van,,,PL motoros és döntöget mikor fordul,,beszarás,,,
Az...fizetős hogy bacca meg. De sehol nem találok olyat ami ingyenes....ezt is napokig kerestem és amikor feltelepítettem a telóra mindig frissíteni akarta magát. Most néztem meg hogy fizetős...
Minden rendben,,,,,nagy buli lesz holnap,,,,,készülünk,mert sok ember jön,,,anyósom 60.ik szülinapja,lányom névnapja,meg egy kicsit ráfogjuk az anyák napjára is a piálást,,,,aztán ki sem józanodok és már is itt a fiam ELSŐ szülinapja,17.ikén ,,,ismét csúnyára iszom magam