Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fater, én sem
tennap én is bekúrtam mint a disznó...pedig nem akartam!
Fater! Azért köszi az invitálást, legközelebb nem hagyom ki!
a Mókus egy überállat!
nem is szabad mindent össze-vissza keverni csak szépen sorban mindent egymás után ok, menj csak, jó pihenést, szép álmokat
nem iszunk össze-vissza.....csak épp ami a kézbe akad ...Hát ment rá a sör rendesen....meg a bor is.....és valahogy elfogyott egy üveg pezsgő is
Na lépek.....reggel indul a gálya ...és ez úgy hiányzik nekem mint mókusnak az erdőtűz...
Jó éjt holnap este jövök
hát azt el is hiszem! arra bírnak csúszni mindenféle nedük
ha cudar is az élet....meg próbáljuk könnyebbé tenni....de ez csak amolyan levezetés....
Finom is.....2dl híján 2lityi vörösborral főztem meg
gondoltam így el lehet viselni ezt a cudar életet vadpöri nyamnyam jól hangzik

Kaposváron volt egy kisebb banzáj, veteránkiállítás, BMW tali, Mókus, meg valami tűzoltósági bemutató
faja képek....de nem kérdezem meg hol készültek....mert a Csibe úr megelőzött
Igazábol nem bánatomban......
Meg dumáltuk a munkatársaimmal....hogy havonta egyszer összejövünk egy 7végi eszem-iszomra....azaz én főzök....ők isznak...és ha kész a vadpöri akkor meg próbálom utol érni őket az elfogyasztott sör mennyiséggel
Szia!

Jó képek lettek. Hol volt konkrétan?
Egészségetekre!
Mi Mókust néztünk tegnap
ajjajj pedig ennek a végére kell járni majd kedden elszámoltatlak ezekután bánatodban tütükéztetek egész 7végén úgy látszik az országnak abban a szegletében mindenki ezzel töltötte a 7végét
Ja....és valóban....mindenki alkoholizált a 7végén....még a kutya is sört ivott
Szia
Nem vártam meg a sor végét a dokinál....majd kedd délután.
Rengetegen voltak a váróban.....és mind a sok ráérős nyögdijjas
Szia Csibe
Hu ez nagyon húzós 7vége volt...pénteken délután meg kezdtük a sörözést......ma reggelig Szarvaspöri....sőr és némi borocska..na meg a jó zene
mindenki alkoholizált 7végén? csak én nem mi az eredmény? mit mondott az orvos? oké minden?
Sikerült kiirtanom a dögöket a gépről!
Szia!

Jó reggelt...... hú de tele itta valaki a fejem a 7végén
De faca volt