Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem a csajról azt nézegessétek ti
nem engedte hogy lefotozzam
ahhát! nincs is annál jobb
kefires virus írtó
esetleg egy kép?
joccakát neked Csibebácsiiii
a kemotox az jó a rovarokra meg a gépre....bár én a papucsommal irtom őket
Nem nyomogatom,
jó éjszakát, szép álmokat
szerintem próbálkozz kefírrel én azt borítottam bele a laptopomba kicsit se volt büdös attól kihalnak a vírusok, jó savas
További szép estét, megyek
Oké elmesélem.
de tök jó volt ma a röntgenen....3 csaj...és egyik meg dicsért hogy
-Milyen izmos vagy...
én: Hát kegyed sem panaszkodhat mellben..
Volt olyan röhögés De értette a viccet
Hát attól fáj hogy nyomogatod, ne nyomogasd.
Tudja a fene , ma vettem észre amikor megnéztem a postafiókomat hogy valami gáz van. Riasztott az AVAST, de nem tudott vele mit kezdeni mert nem talált semmit. Aztán feltelepítettem egy malware eltávolítót, mindjárt talált három rosszindulatú behatolót. Most újraindítottam a gépet de megint van egy átokfajzat. Mindjárt befújom a gépet rovarirtóval.
nagyon jól teszed! járj is utána, nehogy valami nagyobb baj legyen! remélem hogy nincs semmi gond azért majd meséld el, hogy mit sütöttek ki a dottorék
Hát csak azért szabi alatt intézem...mert nem vagyok egy nagy táppénzre járkáló faszi....
Mi a baj? Nem tudom...van a gerincemen egy csigolyám ami a bal oldalán meg van duzzadva ,és kurvára fáj. Ha meg nyomja a szék támla vagy bármi akkor hajlandóságot mutatok arra hogy kínomban össze rondítsam a nacimat Na ennek szeretnék utána nézetni,miért és mitől....
dehogynem már jól megértem sőt néhol már rohadok is, és kukacok masíroznak bennem
Az meg milyen behatoló ? Bár ilyenkor tavasz idején sok a vírus
Gyere Csibe...amikor csak kedved tartja
na ennek örülök és mi baj van, hogy orvoshoz kell menned?
Helló!
Küldtem email-t,megkaptad?
Nem hiszem hogy le akarna rázni, nem vagy gyümölcs.
hát akkor az tényleg nem olyan király te, nincs neked jobb dógod szabi alatt, mint orvoshoz járkálni a délutáni program már jobban hangzik
Áhh, nekem csak a meló jut minden nap, most van egy kis időm de reggel megint megyek.
Kétszer már motoroztam a robogóval de nincs benne benzin már, majd ha lesz fizu akkor megtankolom és lehet elmegyek felétek.

Meg most próbálok kiirtani valami átok malware-t a gépről!
nem ééén....bár szeretek korán eldögleni...de téged csíplek,tehát nem le rázandós eset vagy
azé azt nem mondanám....1hónappal ezelött kértem időpontot röntgenre...mára kaptam és ezért vok szabin. ja és holnap is...mivel viszem az eredményt a körzetihez..és délután szarvas pöri bográcsban