Oké elmesélem.
de tök jó volt ma a röntgenen....3 csaj...és egyik meg dicsért hogy
-Milyen izmos vagy...
én: Hát kegyed sem panaszkodhat mellben..
Volt olyan röhögés De értette a viccet
Tudja a fene , ma vettem észre amikor megnéztem a postafiókomat hogy valami gáz van. Riasztott az AVAST, de nem tudott vele mit kezdeni mert nem talált semmit. Aztán feltelepítettem egy malware eltávolítót, mindjárt talált három rosszindulatú behatolót. Most újraindítottam a gépet de megint van egy átokfajzat. Mindjárt befújom a gépet rovarirtóval.
nagyon jól teszed! járj is utána, nehogy valami nagyobb baj legyen! remélem hogy nincs semmi gond azért majd meséld el, hogy mit sütöttek ki a dottorék
Hát csak azért szabi alatt intézem...mert nem vagyok egy nagy táppénzre járkáló faszi....
Mi a baj? Nem tudom...van a gerincemen egy csigolyám ami a bal oldalán meg van duzzadva ,és kurvára fáj. Ha meg nyomja a szék támla vagy bármi akkor hajlandóságot mutatok arra hogy kínomban össze rondítsam a nacimat Na ennek szeretnék utána nézetni,miért és mitől....
Áhh, nekem csak a meló jut minden nap, most van egy kis időm de reggel megint megyek.
Kétszer már motoroztam a robogóval de nincs benne benzin már, majd ha lesz fizu akkor megtankolom és lehet elmegyek felétek.
Meg most próbálok kiirtani valami átok malware-t a gépről!
azé azt nem mondanám....1hónappal ezelött kértem időpontot röntgenre...mára kaptam és ezért vok szabin. ja és holnap is...mivel viszem az eredményt a körzetihez..és délután szarvas pöri bográcsban
Nem nyomogatom,
de tök jó volt ma a röntgenen....3 csaj...és egyik meg dicsért hogy
-Milyen izmos vagy...
én: Hát kegyed sem panaszkodhat mellben..
Volt olyan röhögés De értette a viccet
Mi a baj? Nem tudom...van a gerincemen egy csigolyám ami a bal oldalán meg van duzzadva ,és kurvára fáj. Ha meg nyomja a szék támla vagy bármi akkor hajlandóságot mutatok arra hogy kínomban össze rondítsam a nacimat Na ennek szeretnék utána nézetni,miért és mitől....
Gyere Csibe...amikor csak kedved tartja
Küldtem email-t,megkaptad?
Kétszer már motoroztam a robogóval de nincs benne benzin már, majd ha lesz fizu akkor megtankolom és lehet elmegyek felétek.
Meg most próbálok kiirtani valami átok malware-t a gépről!