Húúúhúúúú....akkor Te valami éjjeli szentjánosbogárlidérc vagy ?
Gondolom nem egyszerű az uj rendszer....mindig mindent túl bonyolítanak...ez ember meg éri követni a sok baromságot.
A túlbuzgó kollegád csak nem a mi szeretet deák pestánk vót? Mert ha az akkor gyorsan rakd a fejét a mozdony kereke alá és rugasd a gépet ezerrel
Na lépek....majd holnap jövök....
Jó éjt
Szia!
Most értem haza nemrég. Néha tényleg lidércnek érzem magam mert mindig éjjel járom a várost és világítok is. Ma amúgy is felidegesített egy kollégám, na meg a legújabb vizsgarendszer. Olyan tesztet találtak ki amiben a feltett kérdésre van kb. 6-8 válasz de ezekből több válasz is jó és csak akkor fogadja el a választ helyesnek ha az összes jó választ bejelölöd, ha egyet kihagysz már rossznak könyveli el a program. A kollégát meg inkább nem részletezem, legyen elég annyi hogy kissé túlbuzgó.
Köszönöm a választ erre voltam kíváncsi. Esetleg valamikor tavasszal nem vállalnád el? A fejidom két oldalára kellene ráfabrikálni a két kisebb márka-matricát és lakkozni.
A képen látható Kymco emblémáról lenne szó: http://www.sportmotor.hu/motor...
Kedves Barátok, Ismerősök és Motoros társak.. Kiss Viktor (Vitya) Testvérem, Sógorom,Barátotok, Ismerősötök, Motoros társatok temetése 2011. Február 23-án (szerdán) 11. órakor lesz a XXII. kerületi Angeli úti temetőben. A búcsúzás 10.30 órától kezdődik a temető ravatalozójánál.
Megkérnélek titeket is, osszátok meg üzenetemet hogy aki szerette, értesülhessen a temetéséről...
köszönettel: a gyászoló család
Úgy az igazi ha lakkozott felületre eá van ragasztva majd becsiszolni a nem matricás részt 1000-es viszes papírral és egybe kell lakkozni!
Így az igazi!
Az a baj hogy az eredete matrica átlátszó és arra van a felirat rányomtatva míg az utángyártottnál a felirat van kivágva és ezért van több nagyon vékony és hegyes része ami mosáskor feljöhet.
Én honap viszem Zazihoz szelep hézag állításra!