Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az neem jó valóban!
Én honap viszem Zazihoz szelep hézag állításra!
még nem tudom... Attila még nem szólt, hogy hogy áll vele. De kicsit aggasztó volt a fémreszelék a leeresztő csavarnál...
Nagyon tuti lesz ha összeáll!
Rakd már össze!
Fejlődünk
Húúúhúúúú....akkor Te valami éjjeli szentjánosbogárlidérc vagy ?
Gondolom nem egyszerű az uj rendszer....mindig mindent túl bonyolítanak...ez ember meg éri követni a sok baromságot.
A túlbuzgó kollegád csak nem a mi szeretet deák pestánk vót? Mert ha az akkor gyorsan rakd a fejét a mozdony kereke alá és rugasd a gépet ezerrel
Na lépek....majd holnap jövök....
Jó éjt
Szia!
Most értem haza nemrég. Néha tényleg lidércnek érzem magam mert mindig éjjel járom a várost és világítok is. Ma amúgy is felidegesített egy kollégám, na meg a legújabb vizsgarendszer. Olyan tesztet találtak ki amiben a feltett kérdésre van kb. 6-8 válasz de ezekből több válasz is jó és csak akkor fogadja el a választ helyesnek ha az összes jó választ bejelölöd, ha egyet kihagysz már rossznak könyveli el a program. A kollégát meg inkább nem részletezem, legyen elég annyi hogy kissé túlbuzgó.
Szia Te lidérc......már megint nem dolgozol?
Köszönöm akkor majd megbeszéljük.
Üdv!
De persze majd megbeszéljük ha akarod a melót!
Szia Tornyi!

Köszönöm a választ erre voltam kíváncsi. Esetleg valamikor tavasszal nem vállalnád el? A fejidom két oldalára kellene ráfabrikálni a két kisebb márka-matricát és lakkozni.
A képen látható Kymco emblémáról lenne szó: http://www.sportmotor.hu/motor...
Kedves Barátok, Ismerősök és Motoros társak.. Kiss Viktor (Vitya) Testvérem, Sógorom,Barátotok, Ismerősötök, Motoros társatok temetése 2011. Február 23-án (szerdán) 11. órakor lesz a XXII. kerületi Angeli úti temetőben. A búcsúzás 10.30 órától kezdődik a temető ravatalozójánál.
Megkérnélek titeket is, osszátok meg üzenetemet hogy aki szerette, értesülhessen a temetéséről...
köszönettel: a gyászoló család
jo reggelt! Teli almot aludtal? :D jol el lettel tunve...
Alakul szép lesz
Van azzal még dolog ! Szorgalmasan !
Matricázás!

Úgy az igazi ha lakkozott felületre eá van ragasztva majd becsiszolni a nem matricás részt 1000-es viszes papírral és egybe kell lakkozni!
Így az igazi!
Hát basszus megint tél van!
Pedig már alakul a vsa!
Hátulja kezd összeállni! :)
Na bazz....ha lenne 65ezrem akkor most vehetnék egy 1200 ladát müszakisat......azt meg eltudnám cserélni mopedautóra arra jó a jogsim
Igy már értem....akkor viszont érdemes lelakkozni
Az a baj hogy az eredete matrica átlátszó és arra van a felirat rányomtatva míg az utángyártottnál a felirat van kivágva és ezért van több nagyon vékony és hegyes része ami mosáskor feljöhet.
Az NSR-re amiket vettem azok sem jönnek le......és nincs is lelakkozva ,pedig már második éve talán hogy ráragasztottam
A ráragasztás után kellene lelakkozni hogy ne jöjjön fel a széle mert amit csináltattam nem egészen olyan mint a gyári.
Most a matricát szeretnéd le lakkozni?
Ja aztán akár vissza is tolhatnám.
Miért lennél magadban? Biztosan mindenki havat szór.