Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

El tudom képzelni....
Csütörtökön kell visszamennem kontroll röntgenre,nem hittem volna hogy ilyet mondok-de már hiányzik a meló!
Szia ! A tankot láttad a pocaktól? Képzeld el ha a sport súlyodnál lennél, akkor hogy kilőne?!
Akkor gondold el.....amikor 4hétig nyomtam az ágyat Nem hogy kezdtem begolyózni.......már kész bolond voltam Kibaszott szar volt.
Engem sem kell komolyan venni,csak már 1 hete fekszem itthon és kezdek begolyózni!
Szia Csibe
Mi a manó.....csak nem motort váltasz?
Hát igen,van külömbség a 2 motor között.Na nem ugy értem hogy valamelyik is rossz lenne a másikhoz képest. És mire jutottál?Megveszed? Meddig huzattad ki?
Szeva Pogi!

Most mentem egy rövid kis karikát egy Derbi Sendával, 70-s hengerrel, széles lett a vigyorom ahogy ment a robogómhoz képest. Igaz fura volt a magas ülés és a csizmám elakadt néha a blokkban váltáskor. Ahogy odahúztam kilőtt velem mint egy rakéta.
Jovanna........csak vicceltem én is csak a számitógépen motoroztam.......mert nix mani benzinre
Már akinek van gépe és nincs kétoldali tüdőgyulladása....
Jó reggelt!

Ne kiabálj korán reggel még a tegnapi Pokolgép koncert hatása alatt vagyok. Ma Zalaegerszegen játszanak.
Ébresztő kerge banda! Vakító napsütés...minusznak semmi jele....
Lehet motorolniiiiiiiiiiiii
Megy a tel. szám mailba
Láttam ma az idomokat a tiéd lesz a legszebb busa
lécci?:P
köszi:)
Meg van Főnök! Kell?
Jóóóó gyorsan !
Vááá, akkor hogyacsöscömbe fogom berakni a 72ledes izzókat?
Nem tudom sajnos,gondolom le kell venni a lököst,vagy ha beférsz mögötte.. passz
Esetleg érdekelne..
Esetleg valakinek a Zazi száma még egyszer,elhagytam
KÖSZI:P
még ott is gyorsabb, mint az a dzsippóverda
Szakadéknak hátszéllel?
hát azt a 150-et még gyújtáshibával is bírja a BMW
Kusss, inkább versenyezzünk