Cuccolásra biztosan nem a legmegfelelőbb és a kényelemben is elmarad jócskán a robogómtól de egy pillanatnyi időre szíven ütött a sebesség és gyorsulás.
Szewa Csibe Hát tuti hogy nem lehet olyan frappánsan elcuccolni azzal mint a robogóval.....és nem is olyan az ülése mint a fotel,de szerintem jó kis gépek
Roppant gyanús nekem az a fogorvos ! Nem a fogadat nézte?! Na de jön a jóóóóó idő, és jó lenne , ha addigra rendesen, sportosan néznél ki ! Hadd gyorsuljon az új motor !
Persze hogy láttam csak nekem maga a motor volt fura nagyon, nagy kerekek és az ülés magassága miatt óvatosan indultam meg vele de viszonylag hamar egymásra találtunk. Sportsúly? A múltkor a fogorvos is megjegyezte hogy milyen vékony vagyok de mondtam neki hogy ezen már nem tudok változtatni ha eddig nem sikerült.
Elnézést hogy csak most válaszolok de tegnap el kellett mennünk hazulról, este meg már nem jutottam a billentyűzethez. Egyelőre nem motorváltás lesz csak a lányom barátjának a motorját próbáltam ki némi unszolás hatására. Hogy mennyit mentem azt pontosan nem tudom mert a km óra nem működik rajta de ahogy a mondta 90-100 körül megy a motor, szerintem mehettem is vele annyit. Lehet hogy meghülyülök és váltok de ez még egyáltalán nem biztos.
Uncsi egyedül