Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Öcsi Mizu azzal az nsr-l? Meg van még,eladod?
Legkésőbb pacsai motorostalin úgyis ütközünk!
Élek még csak Velencén dolgozok és ritkán vagyok itthol!
Szép lett a mocid !
Ügyes volt aki csinálta!
Milyen mosógép? A hagyományos forgótárcsás.....vagy automata?
Meg lehet azt csinálni. De már illene egy új helyette !
Most ha nem volnék finom mint a lótakaró, akkor azt mondanám: ha a csárdában mosógép alkatrészt árulnának, akkor Neked lenne két kamionnal!
Szia!

Sikerült akkor?
Most mosógép javítással vagyok elfoglalva ugyanis a dob csapágyánál a szimering megadta magát és folyik ki a víz mosás közben de befelé is megy a trutyi és már pár ruhát megfogott a rozsdás lé.
Próbáltuk az ékszíjtárcsát levenni de nagyon erősen meg van húzva a csavar és nem sikerült meglazítani. Ha le tudnám venni alatta már hozzáférek a csapágyházhoz és majd meglátom javítható-e vagy a bankszámlámat kell megint csökkenteni egy úgy mosógép vásárlásával. Ez a masina már 23 éve mos hibátlanul, a mostaniak jó ha 5 évet kibírnak.
A szerveren vagyok......Csibére vadászok........
Váá, akkor vegyél újat sztem. 10ért adnám csak, de ígyis még 10et kéne hozzátennem hogy vegyek másikszemcsit:)
kawazsolti 14et mondott zsír újra. nekem 8at megérne a Tiéd. mit mondasz?
Ne nagyon próbálgassa, mert alighanem beállt valamelyik golyóscsapágy , tehát szétment a golyókosár. Mielőtt még nagyobb baj nem lesz !
Ha oldalra billenti akkor meg még darál is.
AJJaj ! Szétszedés van fennforgásban !
Meg hát...
Már jó lenne beüzemelni a robogómat is, talán a hétvége felé felmelegszik az idő. A Tominak a robogója meg elég érdekes hangokat kezdet el kiadni magából, olyan fütyülős, visítós hangot, még alapjáraton is hallani de magasabb fordulaton már egyenesen visít.
"így is a fürdőben mosogatunk" Meglett a piros póló?
Saválló bukócsövet hegesztettem ősszel, van inverterem , és trafóm is.
Azt is meg a tálcát is ! Elektróda van "rendes" , piros végű, rutilos. Akarom mondani rutinos.
majd a hétvégén leveszem a súlyokat a tálcáról és meglátom jó lesz-e? Ha nem sikeres a ragasztás tavaszig nem várhatok így is a fürdőben mosogatunk már pár napja és a kávához is mindig oda kell mennem vízért.
Bármelyik hegesztéstechnikai szaküzletben lehet venni saválló elektródát, kívánság szerint egyen , vagy váltóárammal is hegeszthető.
Kit, a cigánylányt?
Felteszed a robeszra egy szép tavaszi napon, és meghegesszük.