Ami késik...nem múlik...Ugy is lesz alkalom ahol össze jön ez a szeleburdi család és akkor téged is várunk szeretettel Sajna a vidin a zenei aláfestést nem hallom....mert valami selejtes alaplapot kaptam és nincs hang.De hamarosan ez is ki lesz cserélve.
Hideg?Hmm.....tegnap is motoroztam egy nagyot....és ha itt lesz a melóba járás ideje akkor is motorral megyek ha tökig ér a hó
Hát senki sem fog bikiniben menni, de nem olyan szar ám ilyenkor motorozni, vasárnap is zümmögtem egy jót, igaz a pofáraesés határán voltam sokszor, de aztán lehiggadtam
Még valami jelmezt kell guberálnom valahonnan...
A piálásra szívesen elmentem volna, de ősz óta minden összejön... azért remélem, hogy majd megismerhetlek titeket
Szerinted ezek fel mernek ülni ilyen hidegben a mocira?Még a piálásra sem jelentkezett csak 1-2-3 ember.........de köszi a meghívást,lehet hogy leszek olyan fasza gyerek és majd "én meg mutatom" alapon ott leszek
Sziasztok!
Nah,megjött az a ku.. csekk.a gyorshajtásról. Fasza ajándék!
Na mindegy!
Hondalaci! Gondolom Te sem akarsz több csekket Nem gondolkoztál még vmi elektromos mozgatású rendszámtartón? Több csekket nem adok fel ezeknek a b..nak. Motorral meg nem nehéz belefutni. Ötletek?
Hideg?Hmm.....tegnap is motoroztam egy nagyot....és ha itt lesz a melóba járás ideje akkor is motorral megyek ha tökig ér a hó
Még valami jelmezt kell guberálnom valahonnan...
A piálásra szívesen elmentem volna, de ősz óta minden összejön... azért remélem, hogy majd megismerhetlek titeket
Van illen röklám is
Nah,megjött az a ku.. csekk.a gyorshajtásról. Fasza ajándék!
Na mindegy!
Hondalaci! Gondolom Te sem akarsz több csekket Nem gondolkoztál még vmi elektromos mozgatású rendszámtartón? Több csekket nem adok fel ezeknek a b..nak. Motorral meg nem nehéz belefutni. Ötletek?