Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

neked kellene tudni a legjobban
Mivan? milyen sinről beszélsz?
Zorall lesz Keszthelyen január 20. án az 512 ben
Felvonulnék de ne lesznek készen a kerekek ,amúgy a helyzet jó sínen vagyok
Zorall....az jó
Á....végre egy Testvér Mizu? Megyünk fővonúnyi?
A zene a Zorall, induljon a banzáj... ha ez a címe
polírozás és fényezés alatt vannak a kerekek
Ami késik...nem múlik...Ugy is lesz alkalom ahol össze jön ez a szeleburdi család és akkor téged is várunk szeretettel Sajna a vidin a zenei aláfestést nem hallom....mert valami selejtes alaplapot kaptam és nincs hang.De hamarosan ez is ki lesz cserélve.
Hideg?Hmm.....tegnap is motoroztam egy nagyot....és ha itt lesz a melóba járás ideje akkor is motorral megyek ha tökig ér a hó
Szia Tavasszal veszek egy blokkolót a Kutyától
Jah, egész jól össze lett rakva, tetszik nekem is, meg az ilyen zene a halálom, pedig nem tartom magam rockernek
Hát senki sem fog bikiniben menni, de nem olyan szar ám ilyenkor motorozni, vasárnap is zümmögtem egy jót, igaz a pofáraesés határán voltam sokszor, de aztán lehiggadtam
Még valami jelmezt kell guberálnom valahonnan...
A piálásra szívesen elmentem volna, de ősz óta minden összejön... azért remélem, hogy majd megismerhetlek titeket
Kicsit Star Wars-os....de nagyon faksuis
Szerinted ezek fel mernek ülni ilyen hidegben a mocira?Még a piálásra sem jelentkezett csak 1-2-3 ember.........de köszi a meghívást,lehet hogy leszek olyan fasza gyerek és majd "én meg mutatom" alapon ott leszek
Egy biztos! Nem fogtok izzadni!
Ha van valakinek kedve gyünnyi, az gyűjjön, várjuk szívesen
Nem mondod? Bodza nincs?
A tázsvírek lelopták az éjjel, viszik méhbe
Te Laci ! Eladtad a kerekeket?
Szia Jimmy. Sajnálom,gondolom nem kevés az amit be kell fizetni.Javaslat: Kabát alá dugd el a rendszámot....a Laci is ugy közlekedett
Sziasztok!
Nah,megjött az a ku.. csekk.a gyorshajtásról. Fasza ajándék!
Na mindegy!
Hondalaci! Gondolom Te sem akarsz több csekket Nem gondolkoztál még vmi elektromos mozgatású rendszámtartón? Több csekket nem adok fel ezeknek a b..nak. Motorral meg nem nehéz belefutni. Ötletek?
Már eszembe jutott...... gyere msn-re!
Jaj a motor......ez mi? mmiii a faszt csináltál vele?