Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Süt a nap......meleg is van.......ki jön egyet gurulni?
Nagyon Boldog Békés Karácsonyt és baleset mentes Új Évet Mindenkinek
Zalaegerszeg és környéke motoros kör minden kedves tagjának Békés,Boldog Karácsonyi Ünnepeket és Motorozásban Gazdag Boldog Új Évet Kívánok
Boldog Karácsony Kívánok Mindenkinek!
Nem pont erre gondoltam de ez is lehetne. Nemrég betettem egy linket hogy a magánvasúti szerelvény megszökött, autóval üldözték mint a filmeken. Csak nem sikerült a mutatvány.
Le a sínről, át a mezőn, be a szalmakazalba?
Hát van rá példa hogy önállósítja magát de általában meg kell mutatni neki a helyes irányt.
Oszt mééé? Nem talál el a mozdony a sínen egyedül ?
Inni? Az meg mi? Nincs idő ilyen lazításra, holnap hajnali kettőre megint menni kell.
Azért jobban örültem volna ha előbb hazaérek és utána fekszem le az éjszakai melódia után.
Mér iszol , ha nem bírod?!
Látod akkor ezzel se kellett vesződnöd.
Nem kellett dönteni dőlt az magától is.
Bedöntötted a géperejű járművet, és leért a bukó?
Azért megkönnyebbültem hogy nem a műanyag motorral voltam.
Nem azt Teeee , hanem hogy lefagyott az úttest.
Mi vaaan? Bemondta a rádio hogy letetted a vasat? Na még a végén hirös embőr lesz kendböl
A párom mondta hogy a rádióba be is mondták de hát nem hallgattam éppen.
Sajnos volt fagy , úgy csúsztam hogy azt hittem meg sem állok. A sisak plexi is kipattant az egyik oldalon, először azt hittem hogy eltörött. Na mondom most kérhetek a Jézuskától de szerencsére nem törött el csak a fényezést húzta meg az aszfalt ahogy lekoppant a buksim.
Teeee.......nincs is fagy
Van egy nagyon jó ismerősöm.....ő bal oldalra tette le a vasat,mégis csak a jobb oldali tükör törött le....
Jó napot!

Ma megint sikerült közelebbi kapcsolatba kerülnöm az aszfalttal, hazafelé menet egy kanyarban lepihentem a motorral. Azon a ponton lefagyott a pára de szerencsére csak egy kis lemezegyengetés , irányjelző izzócsere és némi sisakfényezés bánta a perecelést. Az azért furcsa volt hogy balra kanyarodtam és mégis a jobb oldalra borultam.
Mizujs eszedbe jutottam?
Jó reggelt
Mivel januárig nem leszek net közelben,ezért mindenkinek békés karácsonyi ünnepeket és boldog újévet kívánok!