Nem pont erre gondoltam de ez is lehetne. Nemrég betettem egy linket hogy a magánvasúti szerelvény megszökött, autóval üldözték mint a filmeken. Csak nem sikerült a mutatvány.
Sajnos volt fagy , úgy csúsztam hogy azt hittem meg sem állok. A sisak plexi is kipattant az egyik oldalon, először azt hittem hogy eltörött. Na mondom most kérhetek a Jézuskától de szerencsére nem törött el csak a fényezést húzta meg az aszfalt ahogy lekoppant a buksim.
Ma megint sikerült közelebbi kapcsolatba kerülnöm az aszfalttal, hazafelé menet egy kanyarban lepihentem a motorral. Azon a ponton lefagyott a pára de szerencsére csak egy kis lemezegyengetés , irányjelző izzócsere és némi sisakfényezés bánta a perecelést. Az azért furcsa volt hogy balra kanyarodtam és mégis a jobb oldalra borultam.
Van egy nagyon jó ismerősöm.....ő bal oldalra tette le a vasat,mégis csak a jobb oldali tükör törött le....
Ma megint sikerült közelebbi kapcsolatba kerülnöm az aszfalttal, hazafelé menet egy kanyarban lepihentem a motorral. Azon a ponton lefagyott a pára de szerencsére csak egy kis lemezegyengetés , irányjelző izzócsere és némi sisakfényezés bánta a perecelést. Az azért furcsa volt hogy balra kanyarodtam és mégis a jobb oldalra borultam.