Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

barátnőm is fórumozik:D gondolom olvassa eztis. Kiállítanálak ellene egy versenyre a ringen... kifújná az orrodat
Mivel a feleséged mindenki számára nyilvánossá tette az iwiw adatlapját,igy bárki megnézheti azt.Elég csak a nevet tudni,vagy
hogy hol lakik ennyi.Na de tudod tényleg szégyelhetnéd magad.
Növessz szakállat és elmehecc Són Kánöri imitátornak
Hmm... meg kellene őrizni ezeket az oldalakat az utókornak... egy téli estén elővenni, pár év múlva...
Kaktusz!
Ez csak a kezdet volt.Próbáltam ésszel,nem ment-nem tűntél el.Annyit kérek hogy hagyj minket békén ebben a topicban.Szerintem jutányos ajánlat.Biztos,hogy fel akarsz húzni egy informatikust?Nekem 2 dolog kell hogy tönkre tegyelek:0,1....
Hagyj minket békén és leállok.Ha nem szerintem szerezz be egy tuti tűzfalat-antivirust,bár sokra nem mész vele...
Te jó ég, mi van itt! Gombokhoz nem nyúlni, trollokat nem etetni!
olyan gatyám van nekem is
Nézdmeg jobban hányXL-es ruha van az asszonyán... mégjobban beszarsz
Már ne haragudjál,nem vagyok félcigány! Azt hiszem ezzel a szellemi szintedet mutattad meg.Ha értelmes férfi egyed lennél,ilyet nem mondanál egy nőről,aki egy rossz szót se írt neked
mééég, mééég!
Nem csak esti.....már reggel ota itt kóstolgatja az embereket. Szánalmas..ebben igazad van.
ha neki ez jó, semmire sem megy vele, csak arra, hogy az unalmas vasárnapomat feldobja, mert jót röhögök rajta , és várom a folytatást, mint egy brazil sorozatban
még hogy fél cigány na kisköcsög,menj szépen aludni ....szép álmokat te buzi
Szánalmas alak lehet akinek ez a vasárnap esti elfoglaltsága ! Ennél nagyobb öröme ne legyen.
Azért ez kicsit gáz... na de inkább nem mondok semmit, mert én leszek a következő
Ne szaladjatok széjjel ! Ekkora fenyegetés! Még én is beszrtam !
Azt hiszem itt az ideje egy kibaszottul jót nevetni
Na kérem.....ez kész beszarás
Mondjuk ha ilyen nejem lenne,én is inkább a klaviatúrát nyomogatnám....
Kaki lebuktáál
Felsőtárkány?
Hm?Kaktusz?
Ez lenne az Sp?