Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennyit tudsz....................
Így jár az, aki a gépre szánt pénzt elissza, elmotorozza Nohát nohát. Majdnem olyanok vagytok mint én!
Holnap itt a hűtő.
A régi gép megadta magát teljesen.....meg sem tudom idítani....se a telepítő lemezt ........se a hírens lemezt nem tudom végig futtatni rajta mert mindig ujra indul. Még a vinyomról sem tudom a progikat-képeket lementeni
RAM/hűtő van már? amint van, menek és összedobjuk! - csak azért mert anélkül nincs értelme
Sasa sürgösen kéne az alaplap,mert a gép bemondta az unalmast
Jó estét mindenkinek
Jövőre kell szerezzek egy supermotot mert ezígy nemállapot....
Hali! lenyúlta apám a kocsit. Múlt hétvégén jöttek fel pestre, és emgadta magát a Saab. 4es hengerből eltünt a dugattyú:D Motorcserés lesz, addig lehúzták az ótót:( Hétvégén megyek haza és kiélvezem kicsit:) Amúgy fasza:D legalábbis fater szerint... én 100kmet se mentem vele még
este meg lesz csak haza érjek. elkezdek variátort görgőzni remélem a harmadik sör után eltalálom a görgök súlyát.
én nem igen iszom meg évi 1 dl elég nekem
Rendben van. meggyőztél ! Jó lesz a sör is.
attul szétmálik a blokk. egyet sem fordul a főtengely és szétesik.
Kórboncnok orvos mondta : Pálinkát csak hasmenéskor! Sör : a bajorok között sok a vastagbélrákos , a magas hőfokon pörkölt árpa miatt. Viszont aki tiszta bort iszik annak nem lesz szervi baja. Persze mértékkel fogyasztva. Nem vödörből ! Hallod Laci?
Cső mindenkinek!

Pray!
Milyen a verda? Nálam működik rendesen. Az alja kéri az emberem munkáját,de azon kívül csak első féktárcsákat kell cserélni. Voltam vele a héten pesten megint,vette az akadályokat. Majd összefutunk remélem 1x-2x és tanulunk egymástól ezt-azt
Te antialkoholista .
Után pótlás
Folyékony héliumot !
Száraz jeget rá és máris szupra vezető.
Még a blokk hője is remekül melegíti!
A 21W-os féklámpaizzó hideg ellenállása olyan kicsi(amíg fel nem izzik),hogy tizedmásodpercig lekapja a feszültséget. Ezt a villogó elektronika észreveszi , és egy pillanatra kiesik a ritmusból.
Lehetne betenni egy nagy kapacitású elektrolit kondenzátort. De az egész nem ér annyit.
a hely hiánya is korlátozza a termelhető energia mennyiségét. a tekercsek+vasmag nagy helyet foglalnak plusz a hűtését is meg kell oldani.ez ám a mérnöki rémálom.
Jó reggelt!

Ööö, ez mit is jelent? Mármint az hogy a generátor nem tud nagyobb teljesítményt produkálni? Nagyobb teljesítmény leadását korlátozták vagy ennyit tud és vége? Elnézést a kérdésekért csak szeretnék egy kis tudást magamba szívni ha már a sok meló miatt alkoholt nem lehet a napokban.
Vagyok Pogi,vagyok.Mindennap végig olvasom a topicot,még ha nem is írok.Gondolom hűtő és memória kéne igaz?
Olvastam tegnap,csak mondom annyit nem ajánlgatom...
Felvettelek msn-re,keress nyugodtan!
Mert a féklámpád kigyullad !(világít) Semmi baj vele.És arra roppant módon vigyáztak nehogy akár egy Wattal is többet tudjon a világítást tápláló generátor.